Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pokoik1']

GRATULACJE DLA WAS I WASZYCH PSIACZKÓW

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Nas niestety tam nie było i dlatego mamy malutka prośbę - czy ktoś obfocił pinczerki mini i bostonki???

Z góry dziękujemy :lol:

pinczerki mini... widzialam ich tylko pare.... a ja je tak luuubie :D

Posted

no wiec ja wrocilam dzisiaj rano, bo spalam u znajomej, wiec tak jakos wyszlo.
Jestem baaardzo zadowolona, aczkolwiek nie z pogody :/
gdyby nie to to wszystko super ;)

mam jakies foty, ale to jutro bo nie mam dzisiaj karty przy sobie.

i przypominam o swojej poprzedniej prosbie - JESLI KTOS MIALBY FOTY HISZPANSKICH PSOW WODNYCH TO PROSZE O WRZUCANIE NA FORUM LUB WYSLANIE NA MAILA [ nugatika@o2.pl ]

z góry dziekuje ;)

PS: moje zdjecia jutro ;)

Posted

[quote name='Nugatika']no wiec ja wrocilam dzisiaj rano, bo spalam u znajomej, wiec tak jakos wyszlo.
Jestem baaardzo zadowolona, aczkolwiek nie z pogody :/
gdyby nie to to wszystko super ;)

mam jakies foty, ale to jutro bo nie mam dzisiaj karty przy sobie.

i przypominam o swojej poprzedniej prosbie - JESLI KTOS MIALBY FOTY HISZPANSKICH PSOW WODNYCH TO PROSZE O WRZUCANIE NA FORUM LUB WYSLANIE NA MAILA [ nugatika@o2.pl ]

z góry dziekuje ;)

PS: moje zdjecia jutro ;)
Hej Kasiu, no foteczki szybciutko:loveu: - już myślałam, że nie wrócisz z tej Łodzi:eviltong: ;)

Posted

Alfa bernenskich foteczek mam malutku - lokatowe z mlodziezy psow, Equa sobie ufocilam jeszcze, i z otwartej, nawet nie poczekalam na wyniki. Pogadalam z Deborzastymi i juz sie ulotnilam stamtad, takze nie bedzie tego za duzo.

Posted

Nugatiko - niestety mi nie udalo sie ufocic hiszpanskich psiakow dowodnych, mialam nadzieje ze beda w okolicy labladorow, w ktorej spedzilam prawie cala wystawe,a jak skonczylam wystawiac juz bylo po ocenie :( Osobiscie chcialam spotkac sie z Ania Rapp, ale nic z tego nie wyszlo :(

Posted

Fotek hiszpanów niestety nie mam bo tak lało, że większość wystawy przesiedziałyśmy z Anią w samochodzie. Pogoda jak na zlość w sobotę i dziś piękna... :angryy:
Ania.

Posted

[quote name='sylrwia']:lol:
Foryś z Tałchejów wywalczył ocene doskonałą 1/3 CWC i res CACIB:multi:
Ja już Wam gratulowałam, ale co mi szkodzi zrobić to jeszcze raz?
GRATULACJE!!! Super wynik!!!
Pzdr.

Posted

Dziewczyny ogromne gratulacje:lol: :lol: Pogoda okropna..Ja prezentowałam tym razem wypozyczonego z Włoch "blondyna" -oczywiście lhasa - Pabers Tender Love, który wygrał CWC, CACIB , BOB, czym ukończył interka, a na finałach wywalczylismy vice BOG.
Ma może ktoś foteczki z finałów z niedzieli? moi fotografowie pouciekali, wygnani przez tę okropną pogodę:razz:

Posted

to ja sie pochwale-nasza suska z posredniej wygrala posrednia,potem porowanie z suska z otwartej i dostala CACIB-ale nie CWC:crazyeye: -i to normalne??????Wiecie-to nasz pierwszy cACIB i ja nie wiem teraz jak to ugryzc:roll: -wiem co trza do intera,wiem tez ze jej trzeba i tak 5 miesiecy do championa PL bo zaczela posrednia 31 marca i wtedy usyskala swoj pierwszy CAC(tzn zaczela posrednia w sumie w lutym i tam byla druga)-ale z reguly widze ze jak CACIB to i CWC a tu mamy CACIB bez CWC:lol: ..Sedzina nie przyznawala CWC za wygrana w posredniej-a moja suska w tej klasie szla-i potem w porownaniu z otwarta gdzie suska dostala cwc moja wygrala-odstawiono CWc a postawiono CACIB-zjezdzilam juz troche wystaw i to dla mnie zagwozdka:lol: :oops:

Posted

daga10011 napisał(a):
to ja sie pochwale-nasza suska z posredniej wygrala posrednia,potem porowanie z suska z otwartej i dostala CACIB-ale nie CWC:crazyeye: -i to normalne??????Wiecie-to nasz pierwszy cACIB i ja nie wiem teraz jak to ugryzc:roll: -wiem co trza do intera,wiem tez ze jej trzeba i tak 5 miesiecy do championa PL bo zaczela posrednia 31 marca i wtedy usyskala swoj pierwszy CAC(tzn zaczela posrednia w sumie w lutym i tam byla druga)-ale z reguly widze ze jak CACIB to i CWC a tu mamy CACIB bez CWC:lol: ..Sedzina nie przyznawala CWC za wygrana w posredniej-a moja suska w tej klasie szla-i potem w porownaniu z otwarta gdzie suska dostala cwc moja wygrala-odstawiono CWc a postawiono CACIB-zjezdzilam juz troche wystaw i to dla mnie zagwozdka:lol: :oops:

Kurcze, szkoda, że nie wyjaśniłaś tego od razu przy ringu z samym sędzią. Bo sytuacja zaiste nietypowa ... Być może było to tylko błędem ze strony osoby piszącej opis w karcie. Czasami tak bywa, że nie dosłyszy ona czegoś, jeśli sędzia dyktuje zbyt szybko opis, lub tłumacz coś pominął w tłumaczeniu ...
No ale coż, wydajemi się niestety, że teraz to już przysłowiowa "musztarda po obiedzie" .... A szkoda, naprawdę szkoda ....

pozdrawiam

Posted

[quote name='Cavisia']http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Regulamin_wystaw_psow_rasowych_ZKwP.pdf
Strona 8, zasady przyznawania międzynarodowych championatów piękności
Jak byk pisze:
"Obowiązuje zasada, że pies (suka) uzyskującego CACIB na wystawie otrzymuje automatycznie CWC."

No to super:) czyli sprawa wyjaśniona :)
Teraz pozostaje Tobie daga10011, tylko "pokorespondentować" z Oddziałem Łódzkim ....

pozdrawiam

Posted

Myślę, że nie powinno być problemu z wyjaśnieniem tej sprawy, jeśli tylko jest w karcie oceny wpisany CACIB. Nie znam sędziego, który uznałby, że pies zasługuje na Intera, ale nie zasługuje na Championat krajowy- byłoby to swoiste kuriozum :lol:
A swoją drogą, zadzwoń do Zarządu Głównego z zapytaniem, czy uwzględnią Ci CWC na podstawie wpisanego CACIB'a. Jeśli będą problemy, to dryndnij do Oddziału w Łodzi z prośbą o dopisanie wniosku w karcie.
Sama się zgapiłam i zapomniałam poprosić o wpis dość ważnego tytułu i własnie wczoraj odesłałam im dokumenty- obiecali dopisać- nie było żadnego problemu ;)
Powodzenia!