Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak bęęędzie katalog przedwystawowy to dajcie znać.. Pojadę chociażby po to , zeby dopaść zagranicznych hodowców Spanieli Tybetańskich i popytać o mioty....

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
To jak bedziesz mieć chwile to wpadnij pod dozie, może wkońcu da się spokojnie pogadać bo bez psa jade ;-)
ojej, bez Jojeczka? =( nie będzie miał mnie kto obślinić...:evil_lol: A nie, przepraszam, Teufel na pewno z chęcią to uczyni:evil_lol:

hehe, okej, wpadne, wpadne. :D

Posted

Polna napisał(a):
Nas, :cool3: ale my tylko biegamy na zawodach :eviltong:

Ja cie tez bede focic-na kolezanke z grupy zawsze mozna liczyc :cool3: Jesli Kasia bedzie to bedziesz miala mnostwo fot :P Tylko o ktorej bedziesz startowac? Wiadomo juz?

Posted

[quote name='bellatriks'] Teufel na pewno z chęcią to uczyni:evil_lol: :D
No tak Teufel zalicza wszystkie wystawy a do szkoly juz wogole nie chodzi... Ah to wagarowicz wstretny :evil_lol: <Teufelka tez obfocimy:cool3:>

Posted

Polna napisał(a):
Zawody są przez calą wystawe, więc na pewno się uda nas złapać ;) (w sumie nawet wcześniej niż wystawa się zaczynają :))

Ola postaram się Was złapać, podczas agility pewnie nie (bo aparat mam jaki mam i fotki by z tego wyszły marniutkie), ale gdzieś poza torem bardzo chętnie:cool3:

Powiedz mi; kto jeszcze z For Fun'owców będzie na wystawie i kto będzie brał udział w agility?

Posted

[quote name='bellatriks']ojej, bez Jojeczka? =( nie będzie miał mnie kto obślinić...:evil_lol: A nie, przepraszam, Teufel na pewno z chęcią to uczyni:evil_lol:

hehe, okej, wpadne, wpadne. :D

Hihi bez bez, on se na kanapie siedzi i odpoczywa już od wystaw, koniec i tyle dla niego ;-)))

Ale Teufel napewno nie odmówi, a że będzie z nim siedzieć jeszcze Ben to masz zagwarantowane gluty :evil_lol:

Ja będe się gdzies tam koło Teuflów snuć albo znajdziesz mnie z innymi dogami, napewno będę, (o ile kierowca zdecyduje się że jedziemy:evil_lol: )

Posted

bellatriks napisał(a):
Ola postaram się Was złapać, podczas agility pewnie nie (bo aparat mam jaki mam i fotki by z tego wyszły marniutkie), ale gdzieś poza torem bardzo chętnie:cool3:

Powiedz mi; kto jeszcze z For Fun'owców będzie na wystawie i kto będzie brał udział w agility?

Michał z Ungą niestety nie mają jeszcze odwagi na start w zawodach. Jednakże Unga pokaże się ( po raz pierwszy ) w Młodym Prezenterze - oczywiście nie zemną.

Michał

Posted

tulasy napisał(a):
Michał z Ungą niestety nie mają jeszcze odwagi na start w zawodach. Jednakże Unga pokaże się ( po raz pierwszy ) w Młodym Prezenterze - oczywiście nie zemną.

Michał

o, super:multi: i liczę, że poznam Michała i szpikulce :D

Klaudia: no to do zobaczonka:D buziaki dla Jojka

Posted

wczoraj wyszły potwiedzenia z numerami do 2500 ( a zgłoszen jest ponad 3 tys)

wiec dzisiaj pojdzie juz reszta.

Jesli chodzi o dojazd bo byla tu wczesniej rozmowa.
Na zgfloszeniach jest drukowana mapka - taki schemat - hmmm baaaardzo ogolna ale pokazuje z jakoch kierunkow Polski w jakimi glownymi ulicami nalezy sie kierowac.

Szczerze mowiac jak bym nie znala Lodzi i byla bym kierowca to mogla bym miec problemy - ale ze mnie jest kozia traba (zeby nie powiedziec dooopa) a nie kierowca.

Na pewno traficie :)

Jesli chodzi o katalog - bedzie ale tylko ilosciowy i najprawdopodobniej na poczatku nasteopnego tygodnia:)

Posted

no jak któs nie zna łodzi to troche cięzko dojechac :P ale da się rade :D ja jadę w sobote autobusem a w niedziele samochodem :) jeszcze 14 dni do wystawy :D może jakieś spotkanko dogomaniaków?? :D :D :)