Czarne Gwiazdy Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 filonek_bezogonek napisał(a)::stupid: taak regulamin ma wiele martwych przepisow ktore przestaja obowiazywac przez desuetudo :evil_lol: Tak tylko mówię, żeby się nie okazało, że ktoś przeszedł całe miasto z psem na wystawę, a tu nagle się komuś przypomni i psa nie wpuszczą :) Quote
BlackSheWolf Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 heh wejscie zawsze 10 zl :) ja tez mam juz zaproszenia wiec nie place ;) mam nadzieje ze sie z paroma osobami spotkam z forum :) :) a no i apaszke juz naszykowalam :D ahh ;d taka pieeekna czerwona :D albo niebieska.... hm... nie!! jednak wezme bialo-czarna :D Quote
filonek_bezogonek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):Tak tylko mówię, żeby się nie okazało, że ktoś przeszedł całe miasto z psem na wystawę, a tu nagle się komuś przypomni i psa nie wpuszczą :) eee nie badzmi pesymistami :) kazdy zna regulamin a i tak malo osob cokolwiek sobie w tej kwestii robi ;) Osobiscie polecam sie jesli chodzi o desant i przerzucanie psa przez siadke w usttronnym miejscu:) HIHI Quote
Judit Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 A my nie wiemy czy pojedziemy ostatecznie... czekamy na rozwiązanie u suczki naszej, i jeśli urodzi to nie będzie miał kto pojechac... :/ Eh. Mamy nadzieje ze jednak poczeka trochę ^^ Jeśli wszystko będzie dobrze to jutro pakowanie wieczorem i z samego rana na wystawę z psem. :) Quote
mila_2 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 jak co to TZ pójdzie focić wystawę a ja z Młodą powędrujemy do pobliskiego parku na spacer:eviltong::eviltong: Quote
Pebls Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dziewczyny czy trzeba zabrać od weterynarza zaświadczenie o zdrowiu, oprócz książeczki i zaśw. o szczepieniu na wściekliznę??? dzięki Quote
Figasia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 a ja mam pytanko bo nie czytalam od poczatku,czy wejsc mozna na wystawe tylko z psami,ktore sa wystawiane.bo ja chce sie przejechac i popatrzec ale zarazem zabrac moje pupilki.dajcie znac. Quote
martynkao Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 czy znalazło by sie miejsce z wawy na sobote ?? jedna osoba i ewentualnie ale niekonieczkie jeden pis (glizda borderowa) Quote
Martach1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Pilne ! mam już przejazd zapewniony w jedną strone jade jednak pociagiem i [SIZE=5]wysiadam na stacji w Łodzi - Kaliska no i niewiem jak dojechać z tamtąd na teren wystawy !!! Czy moge liczyć ze ktoś mi napisze w jaki autobus czy tramwaj wsiąść z psem ? Ewentualnie telefon do jakiejś korporacji taksówkowej tak na wszeli wypadek ( najlepiej tańszej:roll: ) Z góry dziękuje za pomoc. Quote
paolinka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Martach1 napisał(a):Pilne ! mam już przejazd zapewniony w jedną strone jade jednak pociagiem i [SIZE=5]wysiadam na stacji w Łodzi - Kaliska no i niewiem jak dojechać z tamtąd na teren wystawy !!! Czy moge liczyć ze ktoś mi napisze w jaki autobus czy tramwaj wsiąść z psem ? Ewentualnie telefon do jakiejś korporacji taksówkowej tak na wszeli wypadek ( najlepiej tańszej:roll: ) Z góry dziękuje za pomoc. Dokładnie, mam tą samą prośbę. Łodzianie pomóżcie! ;) Quote
Gracjana Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Lolka218 napisał(a):Ktoś ma jeszcze miejsce w samochodzie na sobote (05.05) 1 osoba + 2 pieski (mały i średni) Dokładam się do kosztów paliwa...PILNE!!! Naprawde nikt??:crazyeye::placz: Quote
Agasia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 paolinka napisał(a):Dokładnie, mam tą samą prośbę. Łodzianie pomóżcie! ;) Paulina, zagadaj na gg, to ci powiem... ;) Quote
bellatriks Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dzięki za pomoc! Czyli wsiadam pod Centralem i wysiadam 11 przystanków dalej - przy Biegańskiego. A dalej już sobie poradzę;) Dzięki wielkie:D PS. Gdyby ktoś mnie szukał, to jestem dziewczyna z torba z glowa husky xD Quote
Martach1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Nadal będe wdzięczna za wskazanie trasy z dworca Łódź - Kaliska do terenu wystawy. Bardzo prosze o pomoc bo za 4 godzinki mam pociąg. Quote
julita104 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Martach1 napisał(a):Nadal będe wdzięczna za wskazanie trasy z dworca Łódź - Kaliska do terenu wystawy. Bardzo prosze o pomoc bo za 4 godzinki mam pociąg. ja bym polecila autobus lini 99 wsiadasz na przystanku dworzec łódź kaliska a wysiadasz za 16 przystankow na przystanku o nazwie stadion start chyba najprosciej dla osoby spoza łodzi. a w ktora strone masz wsiasc to spytasz na dworcu albo na przystanku. masz jechac w strone startu, srodmiescia a nie retkini. tu masz rozkład www.mpk.lodx.pl/rozklady ew taxi 42650-50-50 9191 nie wsiadajcie w taxi pod dworcem bo to zazwyczaj oszusci - taka niestety prawda. zadzwoncie i zamowcie lepiej nt pytan co do zabrania ze soba psa nie wystawianego ja zawsze wchodzilam z moimi psami jak ich nie wystawialam - konieczna jest ksiazeczka zdrowia + zasw o szczepieniu. siedzi weterynarz ktory rzekomo bada psy ale my badani nigdy nie bylismy. (moze dobrze nam z oczu patrzy :-) ) Quote
chicken Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 To co: apaszki na reku to znak rozpoznawczy dogomaniakow? :cool3: Ja bede miala czerwona jakby co... Quote
BlackSheWolf Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 no oczywiscie :D ja biała z czarnym wzorem :D taka mała ale zawsze bedzie :D Quote
Agasia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 My juz naszykowani. Powodzenia i do zobaczenia!!! :) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 My też już się pakujemy, może nawet uda mi się złąpać z godzinkę snu lub nawet dwie... Wyjazd o 5:30. Do zobaczenia! Pzdr. Quote
Tollerka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ja też będę, ale tylko jako widz. 5 Maja zamierzam oglądać Aussie a 6 Maja Retrievery :loveu: A i będę strzelać fotki. Quote
cockermanka Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Figasia napisał(a):a ja mam pytanko bo nie czytalam od poczatku,czy wejsc mozna na wystawe tylko z psami,ktore sa wystawiane.bo ja chce sie przejechac i popatrzec ale zarazem zabrac moje pupilki.dajcie znac. Jeżeli obsługa będzie pracowała dobrze i będzie się trzymała regulaminu,to nie wejdziesz z niezgłoszonymi psami - co wtedy z nimi zrobisz? Zostawisz w samochodzie w upale? A tak poza tym - będzie wystarczająco dużo psów wystawowych,po co robić jeszcze dodatkowy tłok?:angryy: Quote
wicia_86 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Mam pierwsze zdjęcia z wystawy, na stronie: http://barwyzycia.bloog.pl/gal,265965,title,wystawa-Lodz-2007,. Niestety szczeniaki i tak były sprzedawane w dodatku niedaleko wejścia, a tak się organizatorzy zarzekali, że dopilnują :angryy: A my z Bacusiem wystawiamy się jutro :evil_lol: ring 5 o godz 10:cool3: ale nie wypadnie najlepiej bo straszny urwis z Bacy:shake: ale za to jaki kochany;) Quote
mila_2 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 link się nie wyświetla btw. my też już wróciliśmy, Beta została w domu, ale z tego co widziałam nie było problemu z wprowadzeniem niezgłoszonego psa. Quote
alqua Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Mam wielką prosbę, czy mógłby ktoś podać stawkę Owczarków staroangielskich - Bobtaili? :modla: . Quote
Recommended Posts