Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama napisał(a):
czy wszyscy dostaliscie potwierdzenia,bo ja nie dostalam

My też jeszcze nie dostaliśmy. Ale nie martw się, jeśli numerek nie przyjdzie musisz wziąć potwierdzenie opłaty i wydadzą wszystko co trzeba :) Przechodziliśmy to już na kilku wystawach :p

Posted

Agama napisał(a):
czy wszyscy dostaliscie potwierdzenia,bo ja nie dostalam

Ja dostałam dzisiaj. Tylko nie wiem po co ta panika bo do wystawy jeszcze ponad tydzień został i potwierdzenie na pewno przyjdzie.

Posted

Musiałku
a jestes pewna ze nie przyjeli? czy narazie nie dostalas tylko potwierdzenia?
Jesli nie dostalas potwierdzenia to poczekaj jeszcze chwilke. Zgloszenia byly wysylane w zeszlym tygodniu od srody do piatku z tego co wiem.

A jesli dzownilas i sie telefonicznie dowiedzials ze cie nie ma .... to nie wiem co ci doradzic ...ale jesli oplacilas i wyslalas w terminie ( i masz potwierdzenie ) to ja bym sie upierala przy swoim :)

Posted

No wiec dzis poruszyłam oddział i rezultat jest taki że nas tam nie ma i nie będzie a pieniądze zwrócą :angryy: :-( :-( :-(

Co prawda do niczego nam nie potrzebna ta wystawa ale chciałam się ze wszystkimi spotkać :-( :placz:

No cóż będę z domu trzymać kciuki :lol: i czekać na relacje

WSZYSTKIM ZGŁOSZONYM SAMYCH SUKCESÓW ŻYCZYMY :lol:

Posted

A co z planem sędziowania?
Z zawiadomienia wynika że mam psa "zameldować" w godzinach 7:30-9:30
I co będę z nim robić przez następne kilka godzin jeśli np. sędziowane będą o 12 ???
Czy to powszechny zwyczaj czy to tylko w Łodzi?
W Nowym Dworze była podana godzina sędziowania i było napisane "proszę godzinę przybycia dostosować do godziny sędziowania" czy jakoś tak
Wydaje mi się to znacznie przyzwoitszym rozwiązaniem

Posted

Czy jedzie ktoś w sobotę ze Śląska i miałby miejsce (na drogę w te i z powrotem) dla jednej osoby bez psa ? W podróży jestem raczej nieproblemowa i nie gryzę bez powodu...

Posted

VIII. Uprawnienia i obowiązki wystawców:

6. Wystawca zobowiązany jest być na wystawie wraz z psem od chwili jej rozpoczęcia aż do zakończenia,
uczestniczyć w ewentualnej prezentacji zwycięzców, brać udział w konkurencjach fakultatywnych, do
których zgłosił swoje psy, oraz uczestniczyć w konkurencjach finałowych z psami, które zdobyły stosowne
tytuły.

Posted

Przepraszam. Za wystawę płaci wystawca, więc imho powinien sobie sam ustalać ile chce być na wystawie.

W gorące czy zimne dni spędzenie z psem na wystawie dłużej niż 2h jest niemożliwe z wiaodmych względów...

Posted

Pytanie odnosnie dojazdu. Nie mam jeszcze potwierdzenie, wiec planuje w sieci :)
Tak sobie przegladalam mapke i wydaje mi sie, ze dojazd od strony Gdanska ul. Zgierska jest chyba dosc prosty? Czy mam racje?

Posted

czy moglabym prosic kogos z szanowynych dogomaniakow o przysluge?
Beda na tej wystawie hiszpanskie psy wodne. strasznie zaluje ze nie mam jak pojechac :( brak transportu.
Wiec czy moglabym prosic kogos o zrobienie Hiszpanskim kilku fot?
Naprawde bylabym bardzo wdzieczna :)
Z gory dziekuje :)