chicken Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 No i ja tez bede i bede focic wszystko co sie rusza :diabloti: My widzowie mozemy sie skrzyknac na wystawie i focic razem... :cool3::multi: No i oczywiscie kibicowac co po niektorym na agility i nietylko ;) Quote
Kati Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Może sie wybiorę, ale to jeszcze nic pewnego - jako widz przy terrierach. Quote
zakla Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja jadę z małym pewnie na zawody agility :) I oczywiście przy ringu ausskiów będę:razz: Quote
bizab Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 nie wiem zastanawiam sie czy pojechać jeszcze nigdy nie byłam na wystawie w łodzi prosze napiszcie jakie tam warunki oczywiście biorąc pod uwagę pogode deszcz/ pogoda Quote
tulasy Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Warunki, moim zdaniem są dobre, a napewno lepsze niż w Bydgoszczy. No chyba że ring jest usytuowany na płycie boiska - to może być trochę gorzej. Pogoda, przeważnie, dopisuje. Deszcz sporadycznie pada. Michał Quote
Karilka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 My będziemy- oczywiście, tylko sie zdecydować na dzień nie mogę... z moimi 2-ma niewystawowymi piesami Quote
Viz Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 W takim razie mam cichutką nadzieję, że ktoś nam pstryknie jakieś foty na agility? :evil_lol::oops: Quote
Polna Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Viz napisał(a):W takim razie mam cichutką nadzieję, że ktoś nam pstryknie jakieś foty na agility? :evil_lol::oops: i nam tez :evil_lol: Quote
Agasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 tulasy napisał(a):Warunki, moim zdaniem są dobre, a napewno lepsze niż w Bydgoszczy. No chyba że ring jest usytuowany na płycie boiska - to może być trochę gorzej. Pogoda, przeważnie, dopisuje. Deszcz sporadycznie pada. Michał Moim zdaniem wlasnie te ringi na plycie boiska sa najlepsze! Piekna, rowno skoszona zielona trawka, w miare duze ringi... nigdy nie narzekalam na tamtejsze ringi... narzekalam za to chyba 3 lata temu, gdy trafilomi sie byc na piacho-trawie pod pylacymi lipami, ale z tego co wiem, zlikwidowano juz tamtejsze ringi ;) Dostalam dzisiaj poczta ulotke tej wystawy... naprawde ja lubie, ale obsada dla moich ras to po prostu rozpacz... :shake: Quote
Viz Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Polna kochanie, Ty bywasz czasem na gadu? Bo coś Cię złapać nie mogę, a sprawę mam... :cool3: Quote
Agasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A foty dziewczyny wam popstrykam z przyjemnoscia, jak akurat bede miala wolna chwilke !:) Quote
Polna Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Viz napisał(a):Polna kochanie, Ty bywasz czasem na gadu? Bo coś Cię złapać nie mogę, a sprawę mam... :cool3: Jestem teraz:cool3: "Dostalam dzisiaj poczta ulotke tej wystawy... naprawde ja lubie, ale obsada dla moich ras to po prostu rozpacz..." tez dostałam, ale nie mam co się bawic z Franią juz ... : ( Quote
Viz Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Agaś to ja będę trzymać kciuki, żebyś na agility miała akurat czas. :evil_lol: Polna, już piszę! Quote
Agasia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Polna napisał(a):Jestem teraz:cool3: "Dostalam dzisiaj poczta ulotke tej wystawy... naprawde ja lubie, ale obsada dla moich ras to po prostu rozpacz..." tez dostałam, ale nie mam co się bawic z Franią juz ... : ( A to czemu? Zawsze jest "po co" :) Quote
tulasy Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Agasia']Moim zdaniem wlasnie te ringi na plycie boiska sa najlepsze! Piekna, rowno skoszona zielona trawka, w miare duze ringi... nigdy nie narzekalam na tamtejsze ringi... narzekalam za to chyba 3 lata temu, gdy trafilomi sie byc na piacho-trawie pod pylacymi lipami, ale z tego co wiem, zlikwidowano juz tamtejsze ringi ;) Dostalam dzisiaj poczta ulotke tej wystawy... naprawde ja lubie, ale obsada dla moich ras to po prostu rozpacz... :shake: Jak słońce przygrzewa to dla szpiców ringi na płycie nie są najlepsze. A cienia nie ma wcale. Jednak są rasy którym upał nie przeszkadza. Michał Quote
Agasia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hmmm my zawsze na plycie chowalismy sie pod daszkiem ringu glownego - na tylach za iglaczkami bedace tylna granica ringu :) Ale faktycznie, w innych miejsach jest wiecej cienia Quote
tulasy Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 I ja to właśnie miałem na myśli pisząc o płycie. Michał Quote
bellatriks Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 chicken napisał(a):No i ja tez bede i bede focic wszystko co sie rusza :diabloti: My widzowie mozemy sie skrzyknac na wystawie i focic razem... :cool3::multi: No i oczywiscie kibicowac co po niektorym na agility i nietylko ;) dołączam się do grupy widzów-fotografów-kibiców;) Quote
Florka_xyz Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [LEFT]My też sie zjawimy :lol: Będzemy się wystwiac:lol: W Łodzi jestem co roku i bardzo podobaja mi sie wystawy tylko najgorzej z tym cieniem ale My zawsze się chowamy koło iglakow :)[/LEFT] Quote
FRODKA Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Albo jestem ślepa ale na stronie oddziału nie mogę się doczytac gdzie jest dokładnie wystawa w Łodzi na jakim terenie ,jeszcze nigdy nie wystawiałam tam. Quote
Biraroxy Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wystawa jak co roku na Stadionie START Quote
Tollerka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A ja mam nadzieje że będę 7 Maja :D Oczywiście będę oglądać tollery, o ile jakieś będą, i jeśli mi się uda, to inne retrievery. Quote
Recommended Posts