Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i ja tez bede i bede focic wszystko co sie rusza :diabloti:
My widzowie mozemy sie skrzyknac na wystawie i focic razem... :cool3::multi:
No i oczywiscie kibicowac co po niektorym na agility i nietylko ;)

• Replies 614
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiem zastanawiam sie czy pojechać jeszcze nigdy nie byłam na wystawie w łodzi prosze napiszcie jakie tam warunki oczywiście biorąc pod uwagę pogode
deszcz/ pogoda

Posted

Warunki, moim zdaniem są dobre, a napewno lepsze niż w Bydgoszczy. No chyba że ring jest usytuowany na płycie boiska - to może być trochę gorzej. Pogoda, przeważnie, dopisuje. Deszcz sporadycznie pada.

Michał

Posted

tulasy napisał(a):
Warunki, moim zdaniem są dobre, a napewno lepsze niż w Bydgoszczy. No chyba że ring jest usytuowany na płycie boiska - to może być trochę gorzej. Pogoda, przeważnie, dopisuje. Deszcz sporadycznie pada.

Michał

Moim zdaniem wlasnie te ringi na plycie boiska sa najlepsze! Piekna, rowno skoszona zielona trawka, w miare duze ringi... nigdy nie narzekalam na tamtejsze ringi... narzekalam za to chyba 3 lata temu, gdy trafilomi sie byc na piacho-trawie pod pylacymi lipami, ale z tego co wiem, zlikwidowano juz tamtejsze ringi ;)

Dostalam dzisiaj poczta ulotke tej wystawy... naprawde ja lubie, ale obsada dla moich ras to po prostu rozpacz... :shake:

Posted

Viz napisał(a):
Polna kochanie, Ty bywasz czasem na gadu? Bo coś Cię złapać nie mogę, a sprawę mam... :cool3:

Jestem teraz:cool3:

"Dostalam dzisiaj poczta ulotke tej wystawy... naprawde ja lubie, ale obsada dla moich ras to po prostu rozpacz..." tez dostałam, ale nie mam co się bawic z Franią juz ... : (

Posted

Polna napisał(a):
Jestem teraz:cool3:

"Dostalam dzisiaj poczta ulotke tej wystawy... naprawde ja lubie, ale obsada dla moich ras to po prostu rozpacz..." tez dostałam, ale nie mam co się bawic z Franią juz ... : (

A to czemu? Zawsze jest "po co" :)

Posted

[quote name='Agasia']Moim zdaniem wlasnie te ringi na plycie boiska sa najlepsze! Piekna, rowno skoszona zielona trawka, w miare duze ringi... nigdy nie narzekalam na tamtejsze ringi... narzekalam za to chyba 3 lata temu, gdy trafilomi sie byc na piacho-trawie pod pylacymi lipami, ale z tego co wiem, zlikwidowano juz tamtejsze ringi ;)

Dostalam dzisiaj poczta ulotke tej wystawy... naprawde ja lubie, ale obsada dla moich ras to po prostu rozpacz... :shake:

Jak słońce przygrzewa to dla szpiców ringi na płycie nie są najlepsze. A cienia nie ma wcale. Jednak są rasy którym upał nie przeszkadza.

Michał

Posted

Hmmm my zawsze na plycie chowalismy sie pod daszkiem ringu glownego - na tylach za iglaczkami bedace tylna granica ringu :) Ale faktycznie, w innych miejsach jest wiecej cienia

Posted

chicken napisał(a):
No i ja tez bede i bede focic wszystko co sie rusza :diabloti:
My widzowie mozemy sie skrzyknac na wystawie i focic razem... :cool3::multi:
No i oczywiscie kibicowac co po niektorym na agility i nietylko ;)

dołączam się do grupy widzów-fotografów-kibiców;)

Posted

[LEFT]My też sie zjawimy :lol:
Będzemy się wystwiac:lol:
W Łodzi jestem co roku i bardzo podobaja mi sie wystawy tylko najgorzej z tym cieniem ale My zawsze się chowamy koło iglakow :)[/LEFT]