Gazuś Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Florka_xyz napisał(a):Moze mi tez się uda zjawic :cool3: Liczymy na Ciebie :lol: Flora, co Ty się na gg ukrywasz? Quote
efra-husky Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Może i my się pojawimy, bo z podanych sędziów żaden nas nie oceniał jeszcze :razz: Mam nadzieję, że pogoda dopisze tak jak w zeszłym roku :p Quote
Madzienka1910 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ja z Carlosem tez mamy zamiar wybrac sie na ta wystawe,bedzie moze ktos wystawiał tam labuski??:) Quote
cockermanka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Heh...u nas nie ma jeszcze podziału sędziów na rasy...ale myślę,że i w tym roku do Łodzi zawitamy... Quote
CHI Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Musiałek; napisał(a):My ze względu na zawody napewno będziemy przez 2 dni :) My chyba też... No i będziemy się tez wystawiac tylko jeszcze nie wiem które... bo pewnie wezmę wszystkie... Pozdrawiam CHI Quote
Viz Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Florka działaj działaj, bo my się w końcu musimy tak na dłuższą chwilkę spotkać! :cool3: Quote
Gazuś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Viz napisał(a):Florka działaj działaj, bo my się w końcu musimy tak na dłuższą chwilkę spotkać! :cool3: Trza było przyjechać na koncert to byśmy się spotkały! :evil_lol: Quote
Florka_xyz Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Viz napisał(a):Florka działaj działaj, bo my się w końcu musimy tak na dłuższą chwilkę spotkać! :cool3: Oj postaram sie ale nie wiem :shake: Ale mam nadzeje ze w Bydgoszczy się spotkamy na dłuzej :lol: Quote
Viz Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Florka musimy noo! :evil_lol: Gazuś jaki koncert? Ja oczywiście o niczym nie wiem! Quote
Incunabula Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Leoš Jancik w gr V... no ileż można... Szkoda, że nie ma rozpiski na rasy.. Tak czy inaczej będę :) . Quote
Gazuś Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Viz napisał(a):Florka musimy noo! :evil_lol: Gazuś jaki koncert? Ja oczywiście o niczym nie wiem! Co do Florki byłaś zaproszona :evil_lol: Wiesz, Ty dobrze wiesz :evil_lol: Quote
Viz Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Aaaaa ten... :oops: Nadrobimy to jeszcze. Oby jak najprędzej. :cool3: Już piszę PW! Quote
filonek_bezogonek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ja tez bede - na 90 % jako widz a na 10% jako wystawca :) Quote
klepcia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jeszcze dużo czasu zostało ale my sie wybieramy na 99%. Zeszłoroczną wystawę w Łodzi wspominamy bardzo ciepło takze mamy nadzieje ze i w tym roku sie nie zawiedziemy:) Quote
Tolutkowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 klepcia napisał(a):Jeszcze dużo czasu zostało ale my sie wybieramy na 99%. Zeszłoroczną wystawę w Łodzi wspominamy bardzo ciepło takze mamy nadzieje ze i w tym roku sie nie zawiedziemy:) A my ...., mimo, iż to nasz macierzysty oddział, chyba już jedynie w charakterze widzów. Nie będę sobie więcej nerwów szarpać . Quote
tulasy Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 My natomiast w klasie weteranów, tymbardziej że to też nasz 'macierzysty'. Może jeszcze młodszą w klasie championów ( ale to zależy od dalszych planów wystawowych). Z młodszą to napewno Budapeszt w maju. Quote
simbik Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jest już szczegółowa obsada sędziowska na stronie związku :lol: : Czyli: SOBOTA 05 MAJA 2007 - GRUPA I , III, V, VI, X GRUPA I FCI Zbigniew Szcześniak - Polska Owczarki Niemieckie Barbara Larska – Polska Polski Owczarek Nizinny, Owczarek Podhalański Stefan Stefik – Słowacja Ceskoslovensky Vlcak, Saarfooswolfhund, Slovensky Cuvac Peter Harsanyi – Węgry Bearded Collie, Border Collie, Komondor, Mudi, Puli, Pumi, Kuwasz, Owczarek francuski Briard, Owczarek francuski Beauceron Kim Vigso Nielsen – Dania Owczarek szkocki „Collie” długowłosy, Owczarek szkocki „Collie” krótkowłosy, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke Jaroslav Matyas – Słowacja Australian Stumpy Tail Cattle Dog, Australian Cattle Dog, Owczarek Australijski Kelpie, Owczarek Australijski Shepherd, Bergamasco, Biały Owczarek Szwajcarski, Owczarek szetlandzki, Owczarek Staroangielski Bobtail, Schapendoes Miguel Angel Martinez – Argentyna Bouvier des Flandres, Owczarki Belgijskie, Owczarek chorwacki, Owczarki holenderskie, Owczarek kataloński, Owczarek pikardyjski, Owczarek pirenejski, Owczarek południoworosyjski Jużak, Schipperke GRUPA III FCI Jaromir Dostal – Czechy Bullterier, Bullterier Miniaturowy, Irish Glen of Imaal Terrier, Irish Sopft Coated Whaeton Terrier, Staffordfshire Bullterier Wojciech Myszkowski – Polska Bedlibgton Terrier, Border Terrier, Cairn Terrier, Dandie Dinmont Terrier, Jack Russel Terrier, Kerry Blue Terrier, Manchester Terrier, Niemiecki Terrier Myśliwski, Norwich Terrier, Parson Russel Terrier, Sealyham Terrier, Skye Terrier, Terier irlandzki Josef Nemec – Czechy American Staffordshire Terrier Luis Pinto Teixeira – Portugalia Airedale Terrier, Foksterier Krótkowłosy, Foksterier Szorstkowłosy, Terier Szkocki, Libuse Ubrova – Czechy Austraian Silky Terrier, Terier Australijski, Terier czeski, Yorkshire Terrier / psy i suki kl. szczeniąt, młodzieży,/ Olga Dolejsova – Czechy Terier walijski, West Highland White Terrier Leoś Jancik – Czechy Yorkshire Terrier /psy i suki klasa: pośrednia, otwarta, championów, weteranów/ GRUPA V FCI Stefan Stefik – Słowacja Basenji, Thai Ridgeback Dog Marie Maruskova - Czechy Siberian Husky Anatolij Zhuk - Białoruś Akita, Akita Amerykańska, Hokkaido, Shiba, Shikoku, Pies Faraona, Szpic Fiński, Szpic japoński, Szpic włoski Vija Klucniece – Łotwa Alaskan Malamute, Cinerco dell Etna, Chow Chow, Elkhund czarny. Elkhund szary, Eurasier, Islandzki szpic pasterski, Karelski Pies na Niedźwiedzie, Lapinporokoira, Łajki, Pies Grenlandzki, Podengo, Samoyed, Suomenlapinokoira, Zdenka Jilkova - Czechy Nagi Pies Meksykański, Nagi Pies Peruwiański, Szpic duży, Szpic średni, Szpic mały, Szpic miniaturowy, Szpic wilczy GRUPA VI FCI Lenka Frncova – Czechy Beagle Jan Ryk - Polska Basset Hound, Posokowiec Bawarski, Posokowiec Hanowerski Leszek Siejkowski - Polska Bloodhound, Dalmatyńczyk, Rhodesian Ridgeback Aleksander Skrzyński – Polska Alpejski Gończy Krótkonożny, Gończy polski, Gończy berneński, Gończy słowacki, Gończy węgierski, Ogar polski, pozostałe bassety GRUPA X FCI Otakar Vondrous - Czechy Charcik Włoski, Chart Afgański, Chart Perski Saluki, Chart Hiszpański, Chart Szkocki, Greyhound, Wilczarz Irlandzki Carlos Saevich – Argentyna Whippet, Chart Polski, Chart Rosyjski Borzoj NIEDZIELA - 06.MAJA 2007 R. - GRUPA II, IV, VII, VIII, IX Piotr Bachurzewski – Polska Boksery Anna Bogucka – Polska Sznaucer miniaturowy czarno-srebrny, Sznaucer miniaturowy czarny Jan Gajewski – Polska Sznaucer miniaturowy biały, Sznaucer miniaturowy pieprz i sól, Pinczer średni Andrzej Mania – Polska Sznaucer średni czarny, Sznaucer średni pieprz i sól Peter Harsanyi – Węgry Anatolian, Fila Brasileiro, Pies Kanaryjski, Pies z Majorki, Pirenejski Pies Górski, Tosa Andrzej Kot – Polska Landseer, Nowofundland Leoś Jancik – Czechy Buldog Angielski, Hovawart, Leonberger Massimiliano Mannucci - Włochy Cane Corso, Mastino Napoletano Miguel Angel Martinez – Argentyna Buldog Amerykański, Dog Argentyński, Dogue de Bordeaux, Sznaucer Olbrzym Czarny, Sznaucer Olbrzym Pieprz i Sól Jaroslav Matyas – Słowacja Rottweiler Kim Vigso Nielsen – Dania Bernardyn Krótkowłosy, Bernardyn długowłosy Vladimir Piskay – Słowacja Czarny Terier Rosyjski, Pinczer Miniaturowy Viera Staviarska – Słowacja Doberman, Shar-Pei Stefan Stefik – Słowacja Bullmastiff, Mastiff Angielski, Mastiff Hiszpański, Mastiff Pirenejski, Mastiff Tybetański, Andrzej Szutkiewicz – Polska Dog Niemiecki Luis Pinto Teixeira – Portugalia Dog Niemiecki Libuse Ubrova - Czechy Appenzeller, Entlebucher, Berneński Pies Pasterski, Duży Szwajcarski Pies Pasterski, Sarplaninac Anatolij Zhuk – Białoruś Owczarek kaukaski, Owczarek Środkowoazjatycki GRUPA IV FCI Massimiliano Mannucci – Włochy Jamniki krótkowłose Kim Vigso Nielsen – Dania Jamniki długowłose, Jamniki szorstkowłose GRUPA VII FCI Andrzej Brabletz – Polska Duży Munsterlander, Mały Munsterlander, Pointer, Spaniel Bretoński, Seter Angielski. Seter Irlandzki, Seter Szkocki Gordon Henryk Fonfara – Polska Wyżeł Czeski Szorstkowłosy Fousek, Wyżeł Słowacki Szorstkowłosy, Wyżeł Włoski Krótkowłosy i Szorstkowłosy, Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy, Długowłosy, Szorstkowłosy, Wyżeł Weimarski Krótkowłosy i Długowłosy, Wyżeł Węgierski Krótkowłosy i Szorstkowłosy GRUPA VIII FCI Barbara Muller - Szwajcaria Cocker Spaniel Angielski Czarny, Cocker Spaniel Angielski Kolorowy, Cocker Spaniel Angielski Złoty, Cocker Spaniel Angielski Kolorowy, Barbet Josef Nemec – Czechy Flat Coated Retriever, Labrador Retriever /psy i suki klasa szczeniąt, młodzieży/, Chesapeake Bay Retriever, Curly Coated Retriever Joanna Szczepańska-Korpetta – Polska Golden Retriever /psy i suki klasa pośrednia, otwarta,użytkowa, championów, weteranów/ Zdenka Jilkova – Czechy Labrador Retriever /psy i suki klasa: pośrednia, otwarta, użytkowa, championów i weteranów/ Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska – Polska Clumber Spaniel, Cocker Spaniel Amerykański , Golden Retriever /psy i suki klasa: szczeniat, młodzieży/, Hiszpański Pies Dowodny, Nowa Scotia Toling Retriever, Płochacz Niemiecki, Springer Spaniel Angielski, Springer Spaniel Walijski, Field Spaniel, Sussex Spaniel GRUPA IX FCI Olga Dolejsova – Czechy Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel, Mops Vija Klucniece – Łotwa Chihuahua długowłose, Chihuahua krótkowłose, Chin Japoński, Brabantczyk, Gryfonik Belgijski, Gryfonik Brukselski, Lhasa-Apso, Terier Tybetański, Pudle Elżbieta Junikiewicz – Polska Bichon Friese, Bolończyk, Maltańczyk, Papillon, Coton de Tulear, Hawańczyk, Spaniel Tybetański, Lwi Piesek Marie Maruskova – Czechy Chiński grzywacz Carlos Seavich – Argentyna Boston Terier, Buldog francuski, Pekińczyk, Shih Tzu Quote
Viz Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Obsada sędziowska jak najbardziej nam pasuje i grzechem byłoby nie przyjechać :) Quote
Gazuś Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A nam BAAARDZO nie pasuje. Z 5 sędziów musieliśmy trafić akurat na Polkę. Nie jedziemy. Quote
Tolutkowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gazuś napisał(a):A nam BAAARDZO nie pasuje. Z 5 sędziów musieliśmy trafić akurat na Polkę. Nie jedziemy. My do sędziów nic nie mamy.... tylko kontakty z oddziałem kuleją :razz: . Chociaż po otrzymanej ostatnio korespondencji ... poważnie zastanowimy się nad wspieraniem lokalnej odnogi kynologii :evil_lol: . Quote
Karilka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 My będziemy jako widzowie:lol:. W końcu nasz rejon...ale wystawiać nie mam kogo...heh. Wiecie moze czy mozna psa wziąć, takiego nie do wystawiania??? Quote
filonek_bezogonek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 mozna wziac psa ktroego sie nie wystawia zawsze mnie wpuszczali z psem - nawet ksiazeczki nie chcieli ogladac :) Zdenka Jilkova - za ktos może ta Pania i wie jak sedziuje i na co zwraca uwagę?? Quote
Recommended Posts