Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elitesse :loveu:

Ja byłam i w 2005 i w 2006, w tym roku tez jade na 100%. Nie wiem czemu, ale b. lubie tę wystawe:loveu: , nigdy nie miałam kłopotów, problemów, niedomówien, organizacyjnie ok, teren fajny, dotychczas zapraszali zawsze fajnych sedziów.

Posted

monikastanko napisał(a):
MOŻECIE PODAĆ STAWKI ASTÓW NA TEJ WYSTAWIE W POPRZEDNICH KATALOGACH :Dog_run: :czytaj:

chętnie podam, tylko napisz jak sie nazywa rasa po wegiersku lub niemiecku i podaj mail to podesle rano skany z katalogów

Posted

karenina napisał(a):
Elitesse :loveu:

Ja byłam i w 2005 i w 2006, w tym roku tez jade na 100%. Nie wiem czemu, ale b. lubie tę wystawe:loveu: , nigdy nie miałam kłopotów, problemów, niedomówien, organizacyjnie ok, teren fajny, dotychczas zapraszali zawsze fajnych sedziów.

brzmi zachecajaco :multi:

Posted

1. Interesuje mnie w tym roku ta miejscowość ze względu na podwójny CACIB.
W 2005 r. byłem jako widz w Szilvasvarad, a w tym roku chciałbym pojechać jako wystawca. Więc liczę na pomoc i rady bywalców z dgm.
2. Mam jeszcze pytanie o bazę noclegową. Gdzie warto zatrzymać się, ale żeby niebyło zbyt drogo. Do kiedy, ewentualnie, rezerwować noclegi.

Michał

P.S. My dopiero we wrześniu 2006 r. wybraliśmy się po raz pierwszy na wystawę zagraniczną, więc jesteśmy jeszcze laikami.

Posted

tulasy napisał(a):
1. Interesuje mnie w tym roku ta miejscowość ze względu na podwójny CACIB.
W 2005 r. byłem jako widz w Szilvasvarad, a w tym roku chciałbym pojechać jako wystawca. Więc liczę na pomoc i rady bywalców z dgm.
2. Mam jeszcze pytanie o bazę noclegową. Gdzie warto zatrzymać się, ale żeby niebyło zbyt drogo. Do kiedy, ewentualnie, rezerwować noclegi.

Michał

P.S. My dopiero we wrześniu 2006 r. wybraliśmy się po raz pierwszy na wystawę zagraniczną, więc jesteśmy jeszcze laikami.

W Kecskmét jest tania mozliwosc... obok terenu wystawy jest kemping z domkami...

Posted

tulasy napisał(a):
Przepraszam, że jestem aż tak w gorącej wodzie kąpany:angryy:, ale czy jakiś namiar na te domki to mogę prosić ?:oops:

Michał

Postaram sie odnaleszc... miałam namiary... poszukam...

Posted

Elitesse napisał(a):
tlas w tym roku vedzie to wystawa 1 x CACIB, nie tak jak w zeszlym roku - zmiencie temat

Według rozpiski na stronie Zwiazku Kynologicznego, wystawa w Kecskemét w tym roku tez, jak w ubiegłym bedzie 2XCACIB

Posted

dachenoceras napisał(a):
2 x Cacib czy dwa dni?

Aaaa... macie racje!

Jedna wystawa, czyli jeden CACIB, ale 2 dni...

I data tez nie dobra... bo 8-9 wrzesnia!