bros Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Diabeleczku malusi ciocia taka zamotana strasznie, obiecuje zaraz po Świetach wiecej/maximum swojej uwagi skierować na Ciebie - teraz trudny czas dla mnie :( przepraszam :( Quote
azalia Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Ależ ten Bambuś jest śliczny(to imię do niego pasuje).Takie maleństwo,mam nadzieję,że ktoś przygarnie tą kruszynkę i tego mu w ten świąteczny czas życzę. Quote
AlfaLS Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Dopiero trafiłam do ślicznego czarnulka i już się w nim zakochałam :loveu:. Będę mu bardzo, bardzo kibicowała :p Nawet pozwoliłam sobie "skraść" jego banerek do podpisu :lol: Quote
wieso Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 dotarlam wreszcie do neta i zaraz do ciebie Bambo, Swieta, Swieta i po Swietach.......czas tak szybko leci...do domku kochaniutki...juz czas... Quote
Asia_M Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Maluszku kochany, niech domek wreszcie się pojawi! Quote
abilab Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Bambo witamy po swiatecznie i co moge ci zyczyc domku wspanialego w nadchodzacym Nowym Roku Quote
AlfaLS Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Przychodzę do Was po poradę. Wiem, że tu jest dużo doświadczonych dogomaniaczek, w dodatku z południowo-zachodniej Polski. W hoteliku u zuziM koło Zgorzelca mamy starszą sunię Mikę. Od niedawna nasza dziewczynka zaniemogła i nie chodzi. Była oczywiście zdiagnozowana i jest leczona, ale może ktoś nam coś doradzi... Może można jej jeszcze jakoś pomóc... Podpowiedziano nam żeby suni zrobić USG albo tomografię - tylko my nie znamy tych rejonów Polski - może podpowiecie nam jakiś gabinet, któremu można zaufać? Najbliżej Zgorzelca to chyba Wrocław, Jelenia Góra... http://www.dogomania.pl/threads/175721-MIKA-nie-ma-ju%C5%BC-pecha!-Mo%C5%BCe-cieszy%C4%87-si%C4%99-%C5%BCyciem-w-hoteliku-ale-szuka-domu.../page60 Jeśli ktoś ma czas to od strony 60 zaczyna się problem. Będę wdzięczna za każdą radę i pomoc. Quote
karolina175 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Tu ktos szuka małego pieska najlepiej czarnego moze warto go tam wstawic :) http://www.dogomania.pl/threads/220037-ma%C5%82ego-kud%C5%82acza-przygarn%C4%99-NADAL-SZUKAM Quote
bros Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 cioteczki bedę we wtorek w schronisku to cosik pofoce, postaram sie przejść z malenkim i ugotuje mu coś dobrego jakiś kurczaczek z ryzykiem. Quote
bros Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 jestem Asiu i bardzo dziękuje za zainteresowanie maluszkiem , postaram sie jeszcze dziś cokolwiek napisać, teraz na moment musze wyjść z domku. Diabelek w każdym razie ma sie nieżle, chyba przejął od Rarytaska rządy w boksie :) Quote
Asia_M Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Dziękujemy za wieści :) Bardzo mnie ten maluszek rozczula... Quote
Recommended Posts