piesia Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [SIZE="5"]Aktualizacja : 11.12.2011 Ozonek pojechał do nowego domku . Trzymamy kciuki :):):) [SIZE="5"]OZONEK przyszedł do schroniska właściwie niedawno . Nie jest zalękniony , jeszcze aż tak bardzo nie tęskni , jeszcze aż tak bardzo nie rozpacza . Ale na pewno marznie :( . Jest młodziutki , malutki i bardzo spragniony człowieka [SIZE="5"]OZONEK jest energiczny , wesoły , przytulaśny i bardzo bardzo garnie się do człowieka. Przed Ozonkiem ZIMA w schronisku . [SIZE="4"]Jutro wkleję więcej zdjęć :) . Quote
Madzik34 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Witajcie, to fakt, ze Ozonek jest kochany, wskakuje na kolanka i całuje jak Żabcia.... Oto kilka zdjęć... w dodatku Ozon jest dużo szczuplejszy niż Żabka, więc jeszcze pewnie mu zimniej:-( Quote
piesia Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Dzięki za zdjęcia Madzik :) . Na tym środkowym chyba najbardziej widać jaka z niego drobinka , choć i tak mi się wydaje , że jeszcze nawet to zdjęcie tego nie oddaje tak w pełni . Jutro wrzucę go na jamniczy wątek i poproszę dziewczyny o wrzucenie go na sos dla jamników , tylko muszę wiedzieć czy jet wykastrowany ( nie spojrzałam mu ostatnio czy ma klejnociki czy nie , stawiam , że nie jest wykastrowany ) i ile ma lat , o ile w ogóle możemy mówić o latach , bo on jest bardzo młodziutki . Quote
Madzik34 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 piesia napisał(a):Dzięki za zdjęcia Madzik :) . Na tym środkowym chyba najbardziej widać jaka z niego drobinka , choć i tak mi się wydaje , że jeszcze nawet to zdjęcie tego nie oddaje tak w pełni . Jutro wrzucę go na jamniczy wątek i poproszę dziewczyny o wrzucenie go na sos dla jamników , tylko muszę wiedzieć czy jet wykastrowany ( nie spojrzałam mu ostatnio czy ma klejnociki czy nie , stawiam , że nie jest wykastrowany ) i ile ma lat , o ile w ogóle możemy mówić o latach , bo on jest bardzo młodziutki . Piesia on wykastrowany nie jest, a wiek to tak jak mówisz młodziutki, pewnie roku nie ma. Quote
piesia Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Madzik34 napisał(a):Piesia on wykastrowany nie jest, a wiek to tak jak mówisz młodziutki, pewnie roku nie ma. Podnoszę na razie maluszka w locie. Wieczorkiem postaram się go umieścić na jamniczym . Quote
Madzik34 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ja też podnoszę i myślę o nim i tych zimnych nocach:-( w sobotę spróbuję ubrać go w kubraczek po Żabce... Quote
danka1234 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 napiszcie tekst to pomoge w ogłoszeniach maluszka. Quote
Agnieszka103 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Jestem na zaproszenie Madzik34. Mam nadzieję, że takie maleństwo znajdzie szybko dom, w którym będzie miał swój ciepły kącik... Quote
Donia<3 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Madzik34 , może mu jakies fotki w sobotę porobię z Julką ? . Quote
Madzik34 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Agnieszka103 napisał(a):Jestem na zaproszenie Madzik34. Mam nadzieję, że takie maleństwo znajdzie szybko dom, w którym będzie miał swój ciepły kącik... Agnieszko witamy serdecznie u Ozonka:-) Quote
Madzik34 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Donia<3;18116803 napisał(a):Madzik34 , może mu jakies fotki w sobotę porobię z Julką ? . Dominika jak najbardziej - każde zdjęcie mile widziane, ja na sobotę postaram się podrukować ogłoszenia i poproszę Was o powieszenie w swojej okolicy Quote
Donia<3 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Madzik34 napisał(a):Dominika jak najbardziej - każde zdjęcie mile widziane, ja na sobotę postaram się podrukować ogłoszenia i poproszę Was o powieszenie w swojej okolicy okej ;). Nie ma sprawy zawsze chętne do pomocy ;). Quote
Madzik34 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Donia<3;18116956 napisał(a):okej ;). Nie ma sprawy zawsze chętne do pomocy ;). to się wie:-) Quote
piesia Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Wstawiłam Ozonka na jamniczą stronę z prośbą o wstawienie go na SOS dla jamników . Faktycznie przydały by się lepsze zdjęcia . My z młodym niby robiliśmy , ale jakoś te nasze nieszczególnie się nadają . Ozonek to mały wiercipięta i ciężko go uchwycić :) . Quote
Madzik34 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 W tym tygodniu dam Ozonka do gazety - może ktoś zainteresuje się taką kruszynką... Quote
Isadora7 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Wstawiłam go na strone http://jamniki.eadopcje.org/psiak/506 Quote
piesia Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='Isadora7']Wstawiłam go na strone http://jamniki.eadopcje.org/psiak/506 Dziękuję Isadorko :) . Ale przy okazji wkleiłaś " blondaska " pomiędzy zdjęcia Ozonka :) . Quote
Isadora7 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 piesia napisał(a):Dziękuję Isadorko :) . Ale przy okazji wkleiłaś " blondaska " pomiędzy zdjęcia Ozonka :) . Dzięki, poprawiłam. To chyba znaczy, że dzisiaj powinnam sobie odpuścić robotę, nie dość że padłam zaraz po pracy i się dopiero obudziłam to jeszcze pomyłka. Quote
Madzik34 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Podnoszę Ozonka i do zobaczenia w sobotę - mam nadzieję, że już jedną z ostatnich jakie ten psiak spędzi w Azorku.... Quote
piesia Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Jutro napiszę jakiś sensowny tekst do ogłoszeń Ozonka , bo w piątek to ja nawet nie pamiętam jak mam na imię . Jutro też mam nadzieję porobimy jakieś fajne zdjęcia . Szkoda , że filmików nie można wstawiać do ogłoszeń , bo takie filmiki najlepiej oddają psiaka :) . Dobrze , że pogoda póki co jest łaskawa dla naszych bezdomniaczków . Quote
piesia Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Czy Ozonek może prosić o śliczny banerek ? Quote
Donia<3 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Porobiłyśmy fajne zdjątka z Szyną ;). Szyna jak da radę doda je tu ;). Quote
Szyna13222 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Zaraz napiszę na wątek banerkowy z prośba o baner dla naszego Ozonka Zdjęcia z dzisiaj: Quote
Recommended Posts