Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="5"]Aktualizacja : 11.12.2011 Ozonek pojechał do nowego domku .
Trzymamy kciuki :):):)

[SIZE="5"]OZONEK przyszedł do schroniska właściwie niedawno . Nie jest zalękniony , jeszcze aż tak bardzo nie tęskni , jeszcze aż tak bardzo nie rozpacza . Ale na pewno marznie :( . Jest młodziutki , malutki i bardzo spragniony człowieka

[SIZE="5"]OZONEK jest energiczny , wesoły , przytulaśny i bardzo bardzo garnie się do człowieka. Przed Ozonkiem ZIMA w schronisku .

[SIZE="4"]Jutro wkleję więcej zdjęć :) .

Posted

Witajcie, to fakt, ze Ozonek jest kochany, wskakuje na kolanka i całuje jak Żabcia....
Oto kilka zdjęć...

w dodatku Ozon jest dużo szczuplejszy niż Żabka, więc jeszcze pewnie mu zimniej:-(

Posted

Dzięki za zdjęcia Madzik :) . Na tym środkowym chyba najbardziej widać jaka z niego drobinka , choć i tak mi się wydaje , że jeszcze nawet to zdjęcie tego nie oddaje tak w pełni . Jutro wrzucę go na jamniczy wątek i poproszę dziewczyny o wrzucenie go na sos dla jamników , tylko muszę wiedzieć czy jet wykastrowany ( nie spojrzałam mu ostatnio czy ma klejnociki czy nie , stawiam , że nie jest wykastrowany ) i ile ma lat , o ile w ogóle możemy mówić o latach , bo on jest bardzo młodziutki .

Posted

piesia napisał(a):
Dzięki za zdjęcia Madzik :) . Na tym środkowym chyba najbardziej widać jaka z niego drobinka , choć i tak mi się wydaje , że jeszcze nawet to zdjęcie tego nie oddaje tak w pełni . Jutro wrzucę go na jamniczy wątek i poproszę dziewczyny o wrzucenie go na sos dla jamników , tylko muszę wiedzieć czy jet wykastrowany ( nie spojrzałam mu ostatnio czy ma klejnociki czy nie , stawiam , że nie jest wykastrowany ) i ile ma lat , o ile w ogóle możemy mówić o latach , bo on jest bardzo młodziutki .

Piesia on wykastrowany nie jest, a wiek to tak jak mówisz młodziutki, pewnie roku nie ma.

Posted

Madzik34 napisał(a):
Piesia on wykastrowany nie jest, a wiek to tak jak mówisz młodziutki, pewnie roku nie ma.

Podnoszę na razie maluszka w locie. Wieczorkiem postaram się go umieścić na jamniczym .

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Madzik34. Mam nadzieję, że takie maleństwo znajdzie szybko dom, w którym będzie miał swój ciepły kącik...

Agnieszko witamy serdecznie u Ozonka:-)

Posted

Donia<3;18116803 napisał(a):
Madzik34 , może mu jakies fotki w sobotę porobię z Julką ? .

Dominika jak najbardziej - każde zdjęcie mile widziane, ja na sobotę postaram się podrukować ogłoszenia i poproszę Was o powieszenie w swojej okolicy

Posted

Madzik34 napisał(a):
Dominika jak najbardziej - każde zdjęcie mile widziane, ja na sobotę postaram się podrukować ogłoszenia i poproszę Was o powieszenie w swojej okolicy

okej ;). Nie ma sprawy zawsze chętne do pomocy ;).

Posted

Wstawiłam Ozonka na jamniczą stronę z prośbą o wstawienie go na SOS dla jamników . Faktycznie przydały by się lepsze zdjęcia . My z młodym niby robiliśmy , ale jakoś te nasze nieszczególnie się nadają . Ozonek to mały wiercipięta i ciężko go uchwycić :) .

Posted

piesia napisał(a):
Dziękuję Isadorko :) . Ale przy okazji wkleiłaś " blondaska " pomiędzy zdjęcia Ozonka :) .

Dzięki, poprawiłam.
To chyba znaczy, że dzisiaj powinnam sobie odpuścić robotę, nie dość że padłam zaraz po pracy i się dopiero obudziłam to jeszcze pomyłka.

Posted

Jutro napiszę jakiś sensowny tekst do ogłoszeń Ozonka , bo w piątek to ja nawet nie pamiętam jak mam na imię . Jutro też mam nadzieję porobimy jakieś fajne zdjęcia . Szkoda , że filmików nie można wstawiać do ogłoszeń , bo takie filmiki najlepiej oddają psiaka :) . Dobrze , że pogoda póki co jest łaskawa dla naszych bezdomniaczków .