sisay Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Na maila fundacyjnego dotarła ankieta od tych Państwa, już kilka dni temu :) dopiero dziś odpisałam, poprosiłam żeby ustalali wszystko z Biedroneczką ponieważ jest wystarczająco odpowiedzialna i kompetentna, żeby podjąc samodzielnie decyzję o adopcji Mini :D Tylko kwestia wizyty przedadopcyjnej, znalazł się już ktoś kto pomoże? Quote
marra Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 sisay napisał(a):Na maila fundacyjnego dotarła ankieta od tych Państwa, już kilka dni temu :) dopiero dziś odpisałam, poprosiłam żeby ustalali wszystko z Biedroneczką ponieważ jest wystarczająco odpowiedzialna i kompetentna, żeby podjąc samodzielnie decyzję o adopcji Mini :D Tylko kwestia wizyty przedadopcyjnej, znalazł się już ktoś kto pomoże? Ty$ka napisała na poprzedniej stronie, ze ktoś się znalazł ale...no właśnie ale co z tego wynikło to nie wiem bo Ty$ka nie chce nam psuć humoru światecznego... więc ? Quote
Biedroneczka Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Czekam na kontakt od husky adopcje i sos husky (pewnie odezwą się po świętach) bo mają jakieś "ciekawe" informacje na temat pary, która chce adoptować Mini. Ja mam dodatkowe urwanie głowy bo zmarł brat mojej mamy. No święta o kant d...py strzaskać! :-( Quote
marra Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ojej no to strasznie przykro :( w takim razie czekamy spokojnie na informacje i nie ponaglamy :( Quote
Biedroneczka Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Jeśli do końca tego tygodnia nie odezwie się nikt z husky adopcje czy sos husky to trzeba szukać kogoś do wizyty przedadopcyjnej. Sami się przekonamy czy coś jest nie tak. Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Kurcze, nikt jeszcze nie dzwonił? :( Ja poganiałam. Quote
marra Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Biedroneczka napisał(a):Jeśli do końca tego tygodnia nie odezwie się nikt z husky adopcje czy sos husky to trzeba szukać kogoś do wizyty przedadopcyjnej. Sami się przekonamy czy coś jest nie tak. Jeśli sie nie odezwią, to poszukamy sami:) Quote
sisay Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Wydaje mi się że nie ma co czekać, opinia opinią ale warto sprawdzić ją osobiście. Ankieta i zdjęcia psa są super, to że jakaś osoba z jakiejś fundacji ma jakieś "ale" nie powinno w żadnym wypadku dyskwalifikować domu. Quote
marra Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 sisay napisał(a):Wydaje mi się że nie ma co czekać, opinia opinią ale warto sprawdzić ją osobiście. Ankieta i zdjęcia psa są super, to że jakaś osoba z jakiejś fundacji ma jakieś "ale" nie powinno w żadnym wypadku dyskwalifikować domu. Wizyta się odbędzie napewno. Biedroneczka napisze szczegóły. Quote
Biedroneczka Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Uważam że musimy szukać kogoś na własną rękę do przeprowadzenia wizyty! Bardzo proszę jeśli znacie kogoś ze Szczecina to dajcie mi namiary. Przepraszam że tak długo nie pisałam ale komputer strzela mi fochy i raz działa a raz nie. Quote
Biedroneczka Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Szukam osoby ze Szczecina która może przeprowadzić wizytę przedadopcyjną!!!! Quote
Biedroneczka Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Wspomnienia z wakacji :-) Quote
Ty$ka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Kurde... ja nie wiem czemu nikt się do Ciebie nie odezwał... Prosiłam, przypominałam :( Przepraszam. Hehe, jakie SPA ma Mini :lol: Quote
Biedroneczka Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Spoko! Damy radę! Widocznie czeka na nią jeszcze lepszy domek tylko boi się odezwać :evil_lol: Quote
Biedroneczka Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Mało mam czasu żeby pisać o Mini, ale nie zaniedbuję małej łobuzicy! :diabloti: Mała dalej czeka na swoje szczęście goniąc moje koty :cool3: Quote
Ty$ka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ona się jeszcz nie doczeakała? :( A jak Mikołajek? :) Quote
Recommended Posts