Biedroneczka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Mini ma się świetnie. Jest wesoła, szurnięta jak zawsze i skora do psot. Ja mam się trochę gorzej. Dzisiaj jadę do szpitala, więc przez jakiś czas na wątku będzie cisza. Trzymajcie kciuki za mnie i mojego synka! P.S. Mini przesyła całusy umorusaną w ziemi mordką :lol: Quote
marra Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='Biedroneczka']Mini ma się świetnie. Jest wesoła, szurnięta jak zawsze i skora do psot. Ja mam się trochę gorzej. Dzisiaj jadę do szpitala, więc przez jakiś czas na wątku będzie cisza. Trzymajcie kciuki za mnie i mojego synka! P.S. Mini przesyła całusy umorusaną w ziemi mordką :lol:[/QUOTE] Ojej no to trzymamy kciuki z całych sił ! żeby było wszystko dobrze :* Quote
Ty$ka Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Przesyłam pozytywne fluidy i trzymaaaam mooocno kciuki za Was :) Quote
Biedroneczka Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Wczoraj wróciłam ze szpitala. Na razie jeszcze w dwupaku ;) Dzisiaj zabrałam Mini na spacer i ręce mi opadły :-( Wróciła do stanu z przed wizyty behawiorysty :shake: Jestem załamana! Nie było mnie tylko 6 dni, a ona wszystko zapomniała. Jak odpocznę to zrobię jej dzisiaj trening. Jednym słowem zaczynamy od zera :-( Quote
Biedroneczka Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [IMG]http://i46.tinypic.com/veyx47.jpg[/IMG] Quote
Biedroneczka Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [IMG]http://i49.tinypic.com/10p677m.jpg[/IMG] Quote
Biedroneczka Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [IMG]http://i49.tinypic.com/199iqe.jpg[/IMG] Quote
Biedroneczka Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [IMG]http://i49.tinypic.com/4gizyh.jpg[/IMG] Quote
Biedroneczka Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [IMG]http://i50.tinypic.com/k1clnc.jpg[/IMG] Quote
Ty$ka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Kochana z niej mordka :loveu: a ostatnio zdjęcie najbardziej skradło moje serce :) Quote
Biedroneczka Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Ech... jak ja nienawidzę kurierów z siódemki to szok! Palant był dzisiaj u mnie z paczką i nie zamknął bramy. Oczywiście Mini długo się nie zastanawiała i poszła na spacer sama (ja zorientowałam się, że brama jest otwarta dopiero po 10 minutach). Na szczęście dziewczyna pobiegła w swoje ulubione miejsce więc obyło się bez zbędnego wołania. W nagrodę poszłyśmy na spacer :cool3: Quote
Biedroneczka Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Oj oj! Nikt tu nie zagląda :-( Wszyscy zapomnieli o Mini :-( Ja też długo nie zaglądałam, ale miałam małe powody... Quote
Ty$ka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Gratulacje :loveu: Chłopczyk? Dziewczynka? Ile TO TO ma wzrostu? :loveu: Quote
Biedroneczka Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Mamy małego Mikołaja Piotra :loveu: Normalnie gigant ma 53 cm :cool1: Quote
Ty$ka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Mikołaj Piotr - ślicznie :loveu: Jak na niego zareagowały czworonogi? ;) Quote
marra Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Oooooooo gratulacje !!! jestem w szoku że to już :D:D:D i wstyd mi że tu nie zaglądałam, bije się w pierś ;) jeszcze raz gratuluję z głębi serducha ;) i ponawiam pytanie Ty$ki :) Quote
Ty$ka Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Co tam u Mini słychać? I u Was? :loveu: Quote
marra Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Ty$ka']Co tam u Mini słychać? I u Was? :loveu:[/QUOTE] No własnie ? :) Quote
Biedroneczka Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Miałam telefon w sprawie Mini! Pani dzwoniła, aż ze Szczecina! :crazyeye: Pierwsza rozmowa - jak dla mnie rewelacja! Państwo mają już jednego hasiora - Aresa, którego zabrali ze schroniska (jest wykastrowany). Powiedzieli, że jeśli przejdą pozytywnie wizytę przedadopcyjną i ich ankieta zostanie dobrze oceniona to przyjadą po nią sami :crazyeye: Zdają sobie sprawę, że Mini jest psem z problemami i trzeba będzie z nią pracować (liczą się z tym, że trzeba będzie skorzystać z pomocy behawiorysty). Mieszkają niedaleko Parku Leśnego Dąbie. Naprawdę mi się spodobali. Wreszcie taki telefon na jaki czekałam! Teraz mamy problem z wizytą przedadopcyjną. Mamy kogoś w Szczecinie? Quote
Ty$ka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Wow, super :) Popytam się wśród moich znajomych cioteczek :) Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Biedroneczka, mogę prosić o jakiś kontakt do Ciebie? :) Quote
marra Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Biedroneczka napisał(a):Miałam telefon w sprawie Mini! Pani dzwoniła, aż ze Szczecina! :crazyeye: Pierwsza rozmowa - jak dla mnie rewelacja! Państwo mają już jednego hasiora - Aresa, którego zabrali ze schroniska (jest wykastrowany). Powiedzieli, że jeśli przejdą pozytywnie wizytę przedadopcyjną i ich ankieta zostanie dobrze oceniona to przyjadą po nią sami :crazyeye: Zdają sobie sprawę, że Mini jest psem z problemami i trzeba będzie z nią pracować (liczą się z tym, że trzeba będzie skorzystać z pomocy behawiorysty). Mieszkają niedaleko Parku Leśnego Dąbie. Naprawdę mi się spodobali. Wreszcie taki telefon na jaki czekałam! Teraz mamy problem z wizytą przedadopcyjną. Mamy kogoś w Szczecinie? Aaaaaaaaaaaaaa no takie wieści przed świętami !!!!!!!!!!!!!! Cudownie !!!! Szczecin to duże miasto, znajdziemy kogoś na wizytę napewno !!!!! Ależ się cieszę :):):) Pisz na bieżąco :) Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 I osoba do wizyty niemal od razu się znalazła, ale... ale nie chcę psuć humoru w trakcie świąt ;) Quote
Recommended Posts