Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mini ma się świetnie. Jest wesoła, szurnięta jak zawsze i skora do psot.
Ja mam się trochę gorzej. Dzisiaj jadę do szpitala, więc przez jakiś czas na wątku będzie cisza. Trzymajcie kciuki za mnie i mojego synka!

P.S. Mini przesyła całusy umorusaną w ziemi mordką :lol:

Posted

[quote name='Biedroneczka']Mini ma się świetnie. Jest wesoła, szurnięta jak zawsze i skora do psot.
Ja mam się trochę gorzej. Dzisiaj jadę do szpitala, więc przez jakiś czas na wątku będzie cisza. Trzymajcie kciuki za mnie i mojego synka!

P.S. Mini przesyła całusy umorusaną w ziemi mordką :lol:[/QUOTE]

Ojej no to trzymamy kciuki z całych sił ! żeby było wszystko dobrze :*

Posted

Wczoraj wróciłam ze szpitala. Na razie jeszcze w dwupaku ;)
Dzisiaj zabrałam Mini na spacer i ręce mi opadły :-( Wróciła do stanu z przed wizyty behawiorysty :shake: Jestem załamana! Nie było mnie tylko 6 dni, a ona wszystko zapomniała. Jak odpocznę to zrobię jej dzisiaj trening.
Jednym słowem zaczynamy od zera :-(

Posted

Ech... jak ja nienawidzę kurierów z siódemki to szok! Palant był dzisiaj u mnie z paczką i nie zamknął bramy. Oczywiście Mini długo się nie zastanawiała i poszła na spacer sama (ja zorientowałam się, że brama jest otwarta dopiero po 10 minutach). Na szczęście dziewczyna pobiegła w swoje ulubione miejsce więc obyło się bez zbędnego wołania. W nagrodę poszłyśmy na spacer :cool3:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oooooooo gratulacje !!! jestem w szoku że to już :D:D:D i wstyd mi że tu nie zaglądałam, bije się w pierś ;) jeszcze raz gratuluję z głębi serducha ;) i ponawiam pytanie Ty$ki :)

Posted

Miałam telefon w sprawie Mini! Pani dzwoniła, aż ze Szczecina! :crazyeye: Pierwsza rozmowa - jak dla mnie rewelacja! Państwo mają już jednego hasiora - Aresa, którego zabrali ze schroniska (jest wykastrowany). Powiedzieli, że jeśli przejdą pozytywnie wizytę przedadopcyjną i ich ankieta zostanie dobrze oceniona to przyjadą po nią sami :crazyeye: Zdają sobie sprawę, że Mini jest psem z problemami i trzeba będzie z nią pracować (liczą się z tym, że trzeba będzie skorzystać z pomocy behawiorysty). Mieszkają niedaleko Parku Leśnego Dąbie. Naprawdę mi się spodobali. Wreszcie taki telefon na jaki czekałam!

Teraz mamy problem z wizytą przedadopcyjną. Mamy kogoś w Szczecinie?

Posted

Biedroneczka napisał(a):
Miałam telefon w sprawie Mini! Pani dzwoniła, aż ze Szczecina! :crazyeye: Pierwsza rozmowa - jak dla mnie rewelacja! Państwo mają już jednego hasiora - Aresa, którego zabrali ze schroniska (jest wykastrowany). Powiedzieli, że jeśli przejdą pozytywnie wizytę przedadopcyjną i ich ankieta zostanie dobrze oceniona to przyjadą po nią sami :crazyeye: Zdają sobie sprawę, że Mini jest psem z problemami i trzeba będzie z nią pracować (liczą się z tym, że trzeba będzie skorzystać z pomocy behawiorysty). Mieszkają niedaleko Parku Leśnego Dąbie. Naprawdę mi się spodobali. Wreszcie taki telefon na jaki czekałam!

Teraz mamy problem z wizytą przedadopcyjną. Mamy kogoś w Szczecinie?

Aaaaaaaaaaaaaa no takie wieści przed świętami !!!!!!!!!!!!!! Cudownie !!!! Szczecin to duże miasto, znajdziemy kogoś na wizytę napewno !!!!! Ależ się cieszę :):):) Pisz na bieżąco :)