Ty$ka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Zakochałam się w Mini :loveu: Dlaczego teraz nie mogę sobie pozwolić na powiększenie stada... :( Quote
marra Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Jako że w pracy nie widzę wszystkich zdjęć to przy okazji odpalenia wczoraj komputera w domu, myślę sobie, że zajrzę do Mini, w końcu zobaczę jak ona teraz wygląda....wchodzę, patrzę no i zamieram...przecież ten pies jest piękny !!!!Co ona tu jeszcze robi ja się pytam ??? Taka śliczna, biała puchata kula :):):):) Naprawdę cudak z niej. Biedroneczko podeślij mi jej zdjęcia na maila martamnich@wp.pl podmienię w ogłoszeniach i na stronce fundacji. Mój komputer niestety już nie ogarnia "kopiuj-wklej"... Jakieś wieści od ludzi zainteresowanych Mini ? Quote
Biedroneczka Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 (edited) Biedroneczko podeślij mi jej zdjęcia na maila martamnich@wp.pl podmienię w ogłoszeniach i na stronce fundacji. Jak tylko dotrę do domu to na pewno wyślę. Ostatnio oglądałam jej pierwsze zdjęcia po zabraniu z ulicy i jestem w szoku jaką ona przeszła metamorfozę. Na zdjęciach tego nie widać, ale jak trafiła do mnie to jej sierść w dotyku była szorstka i taka sztywna, a teraz jest miękka i do miziania jak znalazł. Mini ma nową obrożę :cool3: Na zdjęciach tego nie widać bo chowa się pod sierścią, ale zrobiłam fotki przed założeniem (wstawię wieczorem). Komendę "siad" mamy opanowaną do perfekcji :multi: Jakieś wieści od ludzi zainteresowanych Mini ? W sobotę mają do mnie dzwonić i wtedy będziemy się konkretnie umawiać. TY$KA bierz Mini do siebie! :loveu: Przynajmniej będę pewna, że jest w dobrych rękach! Edited September 27, 2012 by Biedroneczka Quote
Ty$ka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Hehe, na razie mogę jedynie trzymać mocno kciuki, by Mini w końcu znalazła swojego ludzia! :D Quote
Biedroneczka Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Nowa obroża Mini :evil_lol: Quote
marra Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Oj widać nawet na zdjęciach tą metamorfoze uwierz mi :) wygląda cudnie :) Quote
Biedroneczka Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 No chyba za wcześnie pisałam o tej wizycie przedadopcyjnej :-( Nie miałam żadnego telefonu ani w sobotę ani w niedzielę. Quote
marra Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Biedroneczka']No chyba za wcześnie pisałam o tej wizycie przedadopcyjnej :-( Nie miałam żadnego telefonu ani w sobotę ani w niedzielę.[/QUOTE] Kurcze szkoda :( ona jest taka piękna ! Quote
Biedroneczka Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Miałam wczoraj kolejny telefon w sprawie Mini. Ale podchodzę do tematu sceptycznie bo Pani zrobiła na mnie nijakie wrażenie. Ja zadawałam pytania a ona odpowiadała, zero interakcji. Quote
marra Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Biedroneczka']Miałam wczoraj kolejny telefon w sprawie Mini. Ale podchodzę do tematu sceptycznie bo Pani zrobiła na mnie nijakie wrażenie. Ja zadawałam pytania a ona odpowiadała, zero interakcji.[/QUOTE] Ja ostatnio miałam totalnie przeciwny telefon-Pani gadała cały czas a ja ledwo do słowa doszłam...a dom przewspaniały dla Chrupka :) dlatego ja mimo wszystko trzymam kciuki :) Quote
Biedroneczka Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Nie trawię dogo! Napisałam 2 posty i nie ma po nich śladu! :angryy: Quote
Biedroneczka Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 U Mini cisza :-( Nikt o ślicznotkę się nie pyta :-( Wczoraj wieczorem byłyśmy na spacerze, mała jak zwykle była grzeczna poza incydentem z małym szczeniakiem (potraktowała go trochę jak kota :oops: na szczęście udało mi się ją odwołać). Ja mam urwanie głowy bo jutro jadę na zdjęcie szwów z moją kotką (sterylka) + szczepienia mojego niufa i na dodatek ciągle trwa kompletowanie wyprawki dla naszego synka :loveu: Quote
Biedroneczka Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Jako, że brzuchol mam co raz większy to mam problemy z chodzeniem. Wymyśliłam więc, że zacznę uprawiać nordic walking. Mini dzielnie mi towarzyszy, choć na początku trochę się mnie bała (pewnie myślała, że chcę ją uderzyć :-(). Zasuwamy, że aż się za nami kurzy :diabloti: Quote
Ty$ka Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ty tam uważaj na siebie i nie forsuj się nadto ;) Haszczaki naprawdę potrafią zamęczyć. Quote
marra Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ooooo to super, że tak sobie razem chodzicie :) Wy to się chyba kochacie ;) ale Ty$ka ma rację-uważaj na siebie ! Quote
marra Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Zapraszam serdecznie na bazarek który przed chwilą stworzyłam :) oczywiście dla podopiecznych z Szarej :) Może coś Wam wpadnie w oko http://www.dogomania.pl/forum/threads/234064-Akcesoria-dla-psiaków-kociaków-koni-uopominki-idealne-na-prezent-dla-SZP-do-26-11-12?p=19862557#post19862557 Quote
Biedroneczka Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 Zapraszam serdecznie na bazarek który przed chwilą stworzyłam Ech.... szkoda, że u mnie z kasą teraz krucho :oops: Ale będę podrzucać! Wy to się chyba kochacie ;-) No coś w tym musi być, bo jak wstaję rano i widzę jakąś świeżą dziurę to macham na to ręką :diabloti: ale Ty$ka ma rację-uważaj na siebie ! W tej chwili czuję się super, ale nie przemęczam się. Dzisiaj mam dzień wolny, więc na pewno wybierzemy się na spacer w dawno nieodwiedzane miejsca. Dodatkowo czeka Mini gruntowne czesanie, bo chyba zaczyna zmieniać sierść. Quote
marra Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Hehehehe dobre z tą dziurą :D U nas też pełno kudłów się wala...oj nie cierpię tego ;/ Quote
Recommended Posts