Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jako że w pracy nie widzę wszystkich zdjęć to przy okazji odpalenia wczoraj komputera w domu, myślę sobie, że zajrzę do Mini, w końcu zobaczę jak ona teraz wygląda....wchodzę, patrzę no i zamieram...przecież ten pies jest piękny !!!!Co ona tu jeszcze robi ja się pytam ??? Taka śliczna, biała puchata kula :):):):) Naprawdę cudak z niej. Biedroneczko podeślij mi jej zdjęcia na maila martamnich@wp.pl podmienię w ogłoszeniach i na stronce fundacji. Mój komputer niestety już nie ogarnia "kopiuj-wklej"...

Jakieś wieści od ludzi zainteresowanych Mini ?

Posted (edited)

Biedroneczko podeślij mi jej zdjęcia na maila martamnich@wp.pl podmienię w ogłoszeniach i na stronce fundacji.

Jak tylko dotrę do domu to na pewno wyślę.
Ostatnio oglądałam jej pierwsze zdjęcia po zabraniu z ulicy i jestem w szoku jaką ona przeszła metamorfozę. Na zdjęciach tego nie widać, ale jak trafiła do mnie to jej sierść w dotyku była szorstka i taka sztywna, a teraz jest miękka i do miziania jak znalazł.
Mini ma nową obrożę :cool3: Na zdjęciach tego nie widać bo chowa się pod sierścią, ale zrobiłam fotki przed założeniem (wstawię wieczorem).

Komendę "siad" mamy opanowaną do perfekcji :multi:

Jakieś wieści od ludzi zainteresowanych Mini ?

W sobotę mają do mnie dzwonić i wtedy będziemy się konkretnie umawiać.

TY$KA bierz Mini do siebie! :loveu: Przynajmniej będę pewna, że jest w dobrych rękach!

Edited by Biedroneczka
Posted

[quote name='Biedroneczka']No chyba za wcześnie pisałam o tej wizycie przedadopcyjnej :-( Nie miałam żadnego telefonu ani w sobotę ani w niedzielę.[/QUOTE]

Kurcze szkoda :( ona jest taka piękna !

Posted

[quote name='Biedroneczka']Miałam wczoraj kolejny telefon w sprawie Mini. Ale podchodzę do tematu sceptycznie bo Pani zrobiła na mnie nijakie wrażenie. Ja zadawałam pytania a ona odpowiadała, zero interakcji.[/QUOTE]

Ja ostatnio miałam totalnie przeciwny telefon-Pani gadała cały czas a ja ledwo do słowa doszłam...a dom przewspaniały dla Chrupka :) dlatego ja mimo wszystko trzymam kciuki :)

Posted

U Mini cisza :-( Nikt o ślicznotkę się nie pyta :-(
Wczoraj wieczorem byłyśmy na spacerze, mała jak zwykle była grzeczna poza incydentem z małym szczeniakiem (potraktowała go trochę jak kota :oops: na szczęście udało mi się ją odwołać).
Ja mam urwanie głowy bo jutro jadę na zdjęcie szwów z moją kotką (sterylka) + szczepienia mojego niufa i na dodatek ciągle trwa kompletowanie wyprawki dla naszego synka :loveu:

Posted

Jako, że brzuchol mam co raz większy to mam problemy z chodzeniem. Wymyśliłam więc, że zacznę uprawiać nordic walking. Mini dzielnie mi towarzyszy, choć na początku trochę się mnie bała (pewnie myślała, że chcę ją uderzyć :-(). Zasuwamy, że aż się za nami kurzy :diabloti:

Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek który przed chwilą stworzyłam

Ech.... szkoda, że u mnie z kasą teraz krucho :oops: Ale będę podrzucać!

Wy to się chyba kochacie ;-)

No coś w tym musi być, bo jak wstaję rano i widzę jakąś świeżą dziurę to macham na to ręką :diabloti:

ale Ty$ka ma rację-uważaj na siebie !

W tej chwili czuję się super, ale nie przemęczam się.
Dzisiaj mam dzień wolny, więc na pewno wybierzemy się na spacer w dawno nieodwiedzane miejsca.
Dodatkowo czeka Mini gruntowne czesanie, bo chyba zaczyna zmieniać sierść.