Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas dalej cisza i spokój. Mini podziwia postępy prac w ocieplaniu domu i dzielnie pomaga wynosząc wszystkie "niepotrzebne" sprzęty na drugi plac :diabloti: Troszkę straciła apetyt i chęć do biegania podczas upałów, ale teraz wszystko wraca do normy :evil_lol: W weekend wstawię zdjęcia dołu jaki Mini wykopała na spółkę z Pikusiem (chowają się w nim gdy jest gorąco).

Ludziska dzwońcie w jej sprawie, bo ona naprawdę jest już praktycznie ucywilizowana!

Posted

Witam się po długiej nieobecności. Czytam sobie i czytam o tej naszej Mini i nie mogę uwierzyć że ona taki postęp zrobiła. Z tego co piszesz Biedroneczko to jest już całkiem "normalnym" radosnym i otwartym psem :) Bardzo się cieszę i czekam na fotki :)

Posted

Eeeee..... normalna to ona chyba nigdy nie będzie :diabloti: Chciałabym, żeby otworzyła się bardziej na obcych ludzi, ale w tej chwili jest ciężko :-( Mnie i męża akceptuje bez problemu, ale mojego dziadka nadal się boi. Taki mały krejzi dog :evil_lol:

Posted

Oj, zdjęć nie widzę :( ale w domu zobaczę napewno. Biedroneczko zapomniałam, że jutro jest wolne więc Twoja paczuszka wyruszy w czwartek :)

[SIZE=1]Odezwał się ktoś?[/SIZE]

Posted

[quote name='Biedroneczka']TRZYMAJCIE KCIUKI JUTRO!!! Więcej szczegółów wkrótce :cool3:[/QUOTE]

Trzymamy trzymamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie puścimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Posted

[quote name='Biedroneczka']No to już możesz puścić :-( Pani wczoraj dostała w prezencie szczeniaczka :angryy:[/QUOTE]

o matko, byle nie z pseudo ;/ jak można komuś kupić w prezencie żywą istote ;/

Posted

Ja też tego nie ogarniam, jak pies może być prezentem!
Ja wczoraj przeżyłam horror. Jak wracaliśmy do domu z pracy zadzwonił mój teściu żeby mi powiedzieć, że Mini uciekła mu z placu jak wjeżdżał i nie ma jej od 2 godzin!!! :crazyeye: No myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok! W mojej głowie natychmiast pojawiły się najczarniejsze scenariusze :-( Jak tylko dojechaliśmy do domu, szybko się przebrałam i popędziłam na łąki (jej ulubiona miejscówka). Będąc jeszcze u nas na placu zawołałam ją i małpica pojawiła się w iście ekspresowym tempie :multi: No poryczałam się ze szczęścia.

Posted

Biedroneczka napisał(a):
Ja też tego nie ogarniam, jak pies może być prezentem!
Ja wczoraj przeżyłam horror. Jak wracaliśmy do domu z pracy zadzwonił mój teściu żeby mi powiedzieć, że Mini uciekła mu z placu jak wjeżdżał i nie ma jej od 2 godzin!!! :crazyeye: No myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok! W mojej głowie natychmiast pojawiły się najczarniejsze scenariusze :-( Jak tylko dojechaliśmy do domu, szybko się przebrałam i popędziłam na łąki (jej ulubiona miejscówka). Będąc jeszcze u nas na placu zawołałam ją i małpica pojawiła się w iście ekspresowym tempie :multi: No poryczałam się ze szczęścia.

Hehehe no to łobuzica !! UCiekła ale miała na oku cały czas domek i dobrze wiedziała gdzie wrócic ;)

Posted

U Nas cisza i spokój. Nikt o Mini nie dzwoni :-( Chodzimy sobie codziennie z Mini na spacery i podziwiamy jesienny krajobraz. Chciałam jej zrobić wczoraj nowe fotki albo filmik nakręcić, ale aparat totalnie odmówił mi posłuszeństwa :shake: Szkoda bo Mini miała wczoraj bardzo dobry dzień na pozowanie :cool3: Myślę, że niedługo będę mogła się pochwalić nowymi sukcesami w wychowaniu Księżniczki, ale na razie cicho sza... :diabloti:

Posted

Trochę kiepskawo, że nikt nie dzwoni. Miejmy nadzieję, że ktoś niedługo zauważy Mini.
No i trzymam kciuki za postępy wychowawcze białej księżniczki ;)

Posted

Dzisiaj Mini miała niesamowitego i zarazem strasznego gościa!
Zawitał do nas Mariusz Florian (behawiorysta z Wesołej Łapki), który jest genialnym zaklinaczem psów. Pracował z Mini 2 godziny i stwierdził, że panna jest do ogarnięcia :multi: Dostałam już pracę domową na najbliższe 3 tygodnie :cool1: Na początek Mini pozna kliker tzn. kiedy ją zawołam i spojrzy się na mnie będzie klik i nagroda (i tak przez cały tydzień). W drugim tygodniu wprowadzamy komendę siad, oczywiście z klikerem. Trzeci tydzień to odczulanie dotyku. Po tych 3 tygodniach Mariusz przyjedzie sprawdzić jak sobie poradziłam :cool3: więc bardzo proszę trzymać za mnie i za Mini kciuki!!!! :mad:
Fotek nie zrobiłam, bo byłam tak przejęta wizytą, że nawet o tym nie pomyślałam :oops:

Posted

łaaaaaał no to pięknie ! :) Czekamy na relacje na bieżąco i postępy, Ja zrobiłam ogłoszenia Mini wczoraj, jeszcze dziś kilka dorzucę no i może ten domek sie w końcu znajdzie :(