Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na maila fundacyjnego dotarła ankieta od tych Państwa, już kilka dni temu :) dopiero dziś odpisałam, poprosiłam żeby ustalali wszystko z Biedroneczką ponieważ jest wystarczająco odpowiedzialna i kompetentna, żeby podjąc samodzielnie decyzję o adopcji Mini :D
Tylko kwestia wizyty przedadopcyjnej, znalazł się już ktoś kto pomoże?

• Replies 449
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sisay napisał(a):
Na maila fundacyjnego dotarła ankieta od tych Państwa, już kilka dni temu :) dopiero dziś odpisałam, poprosiłam żeby ustalali wszystko z Biedroneczką ponieważ jest wystarczająco odpowiedzialna i kompetentna, żeby podjąc samodzielnie decyzję o adopcji Mini :D
Tylko kwestia wizyty przedadopcyjnej, znalazł się już ktoś kto pomoże?

Ty$ka napisała na poprzedniej stronie, ze ktoś się znalazł ale...no właśnie ale co z tego wynikło to nie wiem bo Ty$ka nie chce nam psuć humoru światecznego... więc ?

Posted

Czekam na kontakt od husky adopcje i sos husky (pewnie odezwą się po świętach) bo mają jakieś "ciekawe" informacje na temat pary, która chce adoptować Mini.
Ja mam dodatkowe urwanie głowy bo zmarł brat mojej mamy. No święta o kant d...py strzaskać! :-(

• 2 weeks later...
Posted

Biedroneczka napisał(a):
Jeśli do końca tego tygodnia nie odezwie się nikt z husky adopcje czy sos husky to trzeba szukać kogoś do wizyty przedadopcyjnej. Sami się przekonamy czy coś jest nie tak.

Jeśli sie nie odezwią, to poszukamy sami:)

Posted

Wydaje mi się że nie ma co czekać, opinia opinią ale warto sprawdzić ją osobiście.
Ankieta i zdjęcia psa są super, to że jakaś osoba z jakiejś fundacji ma jakieś "ale" nie powinno w żadnym wypadku dyskwalifikować domu.

Posted

sisay napisał(a):
Wydaje mi się że nie ma co czekać, opinia opinią ale warto sprawdzić ją osobiście.
Ankieta i zdjęcia psa są super, to że jakaś osoba z jakiejś fundacji ma jakieś "ale" nie powinno w żadnym wypadku dyskwalifikować domu.

Wizyta się odbędzie napewno. Biedroneczka napisze szczegóły.

• 3 weeks later...
Posted

Uważam że musimy szukać kogoś na własną rękę do przeprowadzenia wizyty! Bardzo proszę jeśli znacie kogoś ze Szczecina to dajcie mi namiary.

Przepraszam że tak długo nie pisałam ale komputer strzela mi fochy i raz działa a raz nie.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...