Agula99 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Telefony dzwonią o Koksika, ale nic fajnego. Najpierw pan który chciałby żeby latał mu koło chałupy, więc ja mówię, że już zaklepany, to pan na to, a ni mocie tam jakiego innego??? Nie, nie momy!!! Po rozmowie! Za godzinę dzwoni jego brat z tym samym pytaniem i jeszcze chciał dopłacić. Tłumaczę to samo, ale pytam o warunki, mówię, że to szczeniaczek, a nie duży pies, na co brat mówi, no tak to się wie, ale piwnica jest na zimę!!! Ręce mi opadły, mówię, do piwnicy to ja bym go nigdy panu nie oddała, pan: ach. Ale może macie innego??? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, nie mamy!!!!! Quote
Agula99 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Teraz to się zaczęłam stresować, tamten dopytywał się gdzie to jest, nie powiedziałam, dodałam tylko że tam jest zamknięte i nie można ot tak sobie wejść, trzeba się z kimś umówić, potem dzwoni ten drugi, on jest z Boguchwały!! Na pewno wie gdzie to to jest i teraz mam już nerwe, bo wiecie jak to ostatnio było jak facet wlazł przez siatkę i zabrał tą malutką sunie??? Matko, nie chce nawet myśleć!!! Coś za bardzo uczepili się na tego psa!!! Quote
Dzika_Figa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 jasna cholera, może go przymknąć w tej Waszej kanciapce? Quote
Agula99 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Dzika_Figa napisał(a):jasna cholera, może go przymknąć w tej Waszej kanciapce? Nie wiem właśnie, może zamknąć boks na kłódkę??? Quote
barb Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Agula99 napisał(a):Nie wiem właśnie, może zamknąć boks na kłódkę??? I Sonię wypuścić - nie da się ? Quote
Agula99 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 barb napisał(a):I Sonię wypuścić - nie da się ? Da się, Sonię na dzień a Budrysa na noc!!! nie wiem jak tam teraz Magda zostawia!!! Quote
barb Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Agula99 napisał(a):Da się, Sonię na dzień a Budrysa na noc!!! nie wiem jak tam teraz Magda zostawia!!! Sonia chyba prędzej ugryzła by ich w d..., gdyby przyszlo im do głowy wchodzić na własna rękę. Quote
Agula99 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 barb napisał(a):Sonia chyba prędzej ugryzła by ich w d..., gdyby przyszlo im do głowy wchodzić na własna rękę. Myślę, że Sonia dałaby im do wiwatu!!! Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 O rany, wierzyć się nie chce... A w przytulisku nikogo nie ma nocą? Quote
Agula99 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Roszpunka napisał(a):O rany, wierzyć się nie chce... A w przytulisku nikogo nie ma nocą? No co ty, przecież to malutkie, a kto niby miałby być?? Przecież tak naprawę u nas nie ma pracowników. Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 To niefajnie.... Nie boicie się, że jakiemuś zwyrodnialcowi przyjdzie coś głupiego do głowy? Quote
Agula99 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Roszpunka napisał(a):To niefajnie.... Nie boicie się, że jakiemuś zwyrodnialcowi przyjdzie coś głupiego do głowy? No ale co my możemy, zatrudnimy sobie kogoś żeby tam sterczał nocami?? A kto tej osobie zapłaci??? Magda jest głównym pracownikiem, przychodzi rano i wieczorem, a ja wieczorem co drugi dzień. Quote
Becia66 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Roszpunka napisał(a):To niefajnie.... Nie boicie się, że jakiemuś zwyrodnialcowi przyjdzie coś głupiego do głowy? Roszpunko bardzo się boimy....:shake: Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Tffuuuuu...... No głupoty mi do głowy przychodzą.... Ale może udało by się gminę naciągnąć na jakiś alarm - na dzień dzisiejszy, to przecież grosze są. Quote
Agula99 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Roszpunka napisał(a):Tffuuuuu...... No głupoty mi do głowy przychodzą.... Ale może udało by się gminę naciągnąć na jakiś alarm - na dzień dzisiejszy, to przecież grosze są. Nie ma takiej opcji!! Mam nadzieję, że nic takiego się nie stanie!!! Ale człowiek już się denerwuje!!! Quote
figa33 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 to fakt , ludzie dziwne rzeczy robią :shake: u mnie na osiedlu, jakieś bydle rozrzucało na trawniku trutkę w jedzeniu , pies sąsiadki ledwo został odratowany , ale wątrobę ma uszkodzoną :shake: Quote
Becia66 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Jutro Rozi sprawdza dom dla Koksika w Nowej Dębie, zobaczymy.... Quote
rozio Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Becia66 napisał(a):Jutro Rozi sprawdza dom dla Koksika w Nowej Dębie, zobaczymy.... Moja Ula już ma nos zwieszony na kwintę, że Koksik idzie do adopcji, mimo, że wczoraj w kuchni musiała po nim wycierać :-) Ale teraz się Kajką będzie zajmować, która z tego co dzwoniłem przed chwilą do Magdy czuje się dobrze, je i jest wesoła. Quote
Agula99 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Koksiku trzymam za ciebie kciuki!!! Quote
Becia66 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Koksik dzisiaj jedzie do domku !!!! :multi::multi: Marcin sprawdził dom i dzwonił że rewelacja, zresztą sam napisze więcej jak wróci do domu. A do przytuliska jedzie własnie p.Konrad po swojego pupila :loveu:. Wszystko to troche na wariackich papierach bo musiałam ogarnąć całość na cito / umowy adopcyjne, ksiązeczka, odbiór,/ telefony krążyły w te i we wte ale udało się zorganizować adopcję na dzisiaj. Rozi będzie wydawał swojego ulubieńca...:loveu: Quote
Agula99 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Koksiku, nawet się z tobą nie pożegnam :( Quote
Roszpunka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 A ja przesyłam mnóstwo buziaczków w mokry nosek i życzenia szczęśliwego życia :) Quote
Becia66 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Koksik też już w drodze do domu. Siedzi z tyłu z mamą p.Konrada i rozrabia. :lol: Quote
Recommended Posts