Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agula99']Chyba nie, ale wszyscy podejrzewają go o znajomość z labradorkiem :)[/QUOTE]

Kogo by nie znał - cudny jest :) Gdyby nie fakt, że limit zapsienia przekroczyłam już dawno, to.... :)

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Kogo by nie znał - cudny jest :) Gdyby nie fakt, że limit zapsienia przekroczyłam już dawno, to.... :)[/QUOTE]
Taak, znamy, to ..to...to ...:) ;)

Posted

[quote name='Agula99']Będę w sobotę tak koło 14 w przytulisku, więc zapraszam!!! :lol::p[/QUOTE]
To będę, bo muszę blachę im tam zamocować chroniącą od wiatru. Byłem dzisiaj z młodym z godzinkę -piesio ma motorek w dupce. Postraszył trochę poszczekiwaniem panie w beretech jak szły do kościoła :-). Był u mnie w domu, na przystanku - trochę zwiedził i poznał. Już nawet ładnie chodzi na smyczy. Kajucha (moja ulubiona) tez była na spacerku i też się z nią fajnie spaceruje - pojętna i kontaktowa sunia.

Posted

[quote name='Becia66']Dzwoń Roszpunko, dzwoń - chętnie ci go przekażemy...:cool3:[/QUOTE]

Eeeee tam, nie wiem, jak wypadła by wizyta PA ;)
Poza tym dziwne jakieś wymogi - kastracja, szczepienia, regularne karmienie...:cool3:

Posted

Znalazlam taki wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pomóż-i-TY-.!-GDZIE-JESTEŚCIE-SZKRABY/[/url]
Moze by wstawić Koksika?

SZCZENIAKI PROSZĘ WSTAWIAĆ WG SZABLONU :

[B]Imię:[/B] Koksik
Miejsce pobytu: Przytulisko w Boguchwale/koło Rzeszowa
Województwo: Podkarpackie
Szczepienia:
Historia:Jeszcze dobrze nie urósł, jeszcze nie zaznał miłości, a już został potraktowany jak przedmiot i nikomu nie potrzebna zabawka. Może był kolejnym prezentem na urodziny jakiegoś dziecka, albo kolejnym niepotrzebnym szczeniakiem w miocie. Tego nikt nie wie, wiemy tylko że po raz kolejny ludzie zgotowali niewinnej istocie tak okrutny los.
Rozmiar: S/M/L
Charakter: wesoły, żywy, ruchliwy, radosny , bardzo lgnie do ludzi. Lubi też inne psy z którymi chętnie się bawi. Gdy bierze się go na ręce, wtula się w człowieka, a gdy się odchodzi malutki płacze za kratkami boksu i patrzy smutno swoimi oczkami, wierząc, że gdzieś są dobrzy ludzie którzy się nad nim zlitują i zabiorą do domu
Kontakt: 797297201 (wyłącznie po godzinie piętnastej) e-mail: [email]aga-b6@wp.pl[/email]
Wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/218557-Koksik-malutki-szczeniaczek!-Kto-go-przygarnie[/url]

+ oczywiście jedno foto w regulaminowym rozmiarze.

Ciotki wstawcie zdjecie, ktore sie nadaje. I ewentualnie poprawcie tekst. Rozmiar to chyba "L" - będzie.

Posted

[quote name='Becia66']Rozmiar Koksika to raczej M/L wg oznaczenia barb :diabloti:
Wiem że mały odrobaczony i zaszczepiony ale pewnie tyko na wściekliznę.
Dopytam jutro.[/QUOTE]

To nie jest moje oznaczenie tylko oryginalne oznaczenie z wątku szczeniaków. :mad:

Jak juz wszystko bedzie wiadomo o szczepieniach to go wrzucimy.

A ta fotka moglaby być?

Posted

I zapraszam na wątek Budrysa!!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219291-BUDRYS-przywi%C4%85zany-do-drzewa-drutem-czeka-na-drug%C4%85-szans%C4%99?p=18180105#post18180105[/url]

Posted

Roszpunka napisał(a):
Co tam się u Was dzieje?????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to jeszcze nic, żebyś ty widziała co wyrabia Budrys z kołdrą.....i nie tylko. Ostatnio dobierał się do Aguli że musiala się w boksie zamykać....
Ja go jakoś nie kręcę...:diabloti: