Roszpunka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Agula99']Chyba nie, ale wszyscy podejrzewają go o znajomość z labradorkiem :)[/QUOTE] Kogo by nie znał - cudny jest :) Gdyby nie fakt, że limit zapsienia przekroczyłam już dawno, to.... :) Quote
Agula99 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Roszpunka']Kogo by nie znał - cudny jest :) Gdyby nie fakt, że limit zapsienia przekroczyłam już dawno, to.... :)[/QUOTE] Taak, znamy, to ..to...to ...:) ;) Quote
rozio Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Agula99']Będę w sobotę tak koło 14 w przytulisku, więc zapraszam!!! :lol::p[/QUOTE] To będę, bo muszę blachę im tam zamocować chroniącą od wiatru. Byłem dzisiaj z młodym z godzinkę -piesio ma motorek w dupce. Postraszył trochę poszczekiwaniem panie w beretech jak szły do kościoła :-). Był u mnie w domu, na przystanku - trochę zwiedził i poznał. Już nawet ładnie chodzi na smyczy. Kajucha (moja ulubiona) tez była na spacerku i też się z nią fajnie spaceruje - pojętna i kontaktowa sunia. Quote
Agula99 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Koksik uwielbia Pakunia, nawet na spacerku nie daje mu spokoju, tylko ciągle zaczepia, ale super chodzi razem z Kajką no i Pakusiem :) Quote
Agula99 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Kurcze a telefonów w sprawie Koksika brak, co za tydzień... Quote
Roszpunka Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Agula99']Kurcze a telefonów w sprawie Koksika brak, co za tydzień...[/QUOTE] Chyba ja zadzwonię... ;) Quote
Becia66 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Roszpunka']Chyba ja zadzwonię... ;)[/QUOTE] Dzwoń Roszpunko, dzwoń - chętnie ci go przekażemy...:cool3: Quote
Roszpunka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Becia66']Dzwoń Roszpunko, dzwoń - chętnie ci go przekażemy...:cool3:[/QUOTE] Eeeee tam, nie wiem, jak wypadła by wizyta PA ;) Poza tym dziwne jakieś wymogi - kastracja, szczepienia, regularne karmienie...:cool3: Quote
barb Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Znalazlam taki wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie!!!-Pomagamy-maluchom!-Pomóż-i-TY-.!-GDZIE-JESTEŚCIE-SZKRABY/[/url] Moze by wstawić Koksika? SZCZENIAKI PROSZĘ WSTAWIAĆ WG SZABLONU : [B]Imię:[/B] Koksik Płeć: samiec Wiek: około 3 miesiące Miejsce pobytu: Przytulisko w Boguchwale/koło Rzeszowa Województwo: Podkarpackie Szczepienia: Historia:Jeszcze dobrze nie urósł, jeszcze nie zaznał miłości, a już został potraktowany jak przedmiot i nikomu nie potrzebna zabawka. Może był kolejnym prezentem na urodziny jakiegoś dziecka, albo kolejnym niepotrzebnym szczeniakiem w miocie. Tego nikt nie wie, wiemy tylko że po raz kolejny ludzie zgotowali niewinnej istocie tak okrutny los. Rozmiar: S/M/L Charakter: wesoły, żywy, ruchliwy, radosny , bardzo lgnie do ludzi. Lubi też inne psy z którymi chętnie się bawi. Gdy bierze się go na ręce, wtula się w człowieka, a gdy się odchodzi malutki płacze za kratkami boksu i patrzy smutno swoimi oczkami, wierząc, że gdzieś są dobrzy ludzie którzy się nad nim zlitują i zabiorą do domu Kontakt: 797297201 (wyłącznie po godzinie piętnastej) e-mail: [email]aga-b6@wp.pl[/email] Wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/218557-Koksik-malutki-szczeniaczek!-Kto-go-przygarnie[/url] + oczywiście jedno foto w regulaminowym rozmiarze. Ciotki wstawcie zdjecie, ktore sie nadaje. I ewentualnie poprawcie tekst. Rozmiar to chyba "L" - będzie. Quote
Becia66 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 patrzcie jakie jeszcze przepiękne zdjęcie Koksika przysłał Rozi [IMG]http://img31.imageshack.us/img31/1080/imgp6265r.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Rozmiar Koksika to raczej M/L wg oznaczenia barb :diabloti: Wiem że mały odrobaczony i zaszczepiony ale pewnie tyko na wściekliznę. Dopytam jutro. Quote
figa33 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 o łał !! jakie piękne zdjęcie !:loveu: robić małemu allegro ? Quote
barb Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Becia66']Rozmiar Koksika to raczej M/L wg oznaczenia barb :diabloti: Wiem że mały odrobaczony i zaszczepiony ale pewnie tyko na wściekliznę. Dopytam jutro.[/QUOTE] To nie jest moje oznaczenie tylko oryginalne oznaczenie z wątku szczeniaków. :mad: Jak juz wszystko bedzie wiadomo o szczepieniach to go wrzucimy. A ta fotka moglaby być? Quote
Becia66 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='barb'] A ta fotka moglaby być?[/QUOTE] jasne że mogłaby być. Quote
Becia66 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Jeśli Koksik nie ma wirusówek to mu zafundujemy, w końcu po to też zbieramy pieniążki. Quote
Agula99 Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='figa33']o łał !! jakie piękne zdjęcie !:loveu: robić małemu allegro ?[/QUOTE] Tak figuś, rób allegro, rób!!!! :) Quote
Agula99 Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 I zapraszam na wątek Budrysa!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/219291-BUDRYS-przywi%C4%85zany-do-drzewa-drutem-czeka-na-drug%C4%85-szans%C4%99?p=18180105#post18180105[/url] Quote
Becia66 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Koksik molestowany przez Pako :diabloti: Ratunku !!!... Quote
Roszpunka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Co tam się u Was dzieje?????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Roszpunka napisał(a):Co tam się u Was dzieje?????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to jeszcze nic, żebyś ty widziała co wyrabia Budrys z kołdrą.....i nie tylko. Ostatnio dobierał się do Aguli że musiala się w boksie zamykać.... Ja go jakoś nie kręcę...:diabloti: Quote
Roszpunka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Kurczę, ale macie tam klimaty :diabloti: Pozazdrościć ;) Quote
majuska Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 A miotła już nie działa na te łobuzy?? Quote
Becia66 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 majuska napisał(a):A miotła już nie działa na te łobuzy?? a co taka miotełka na przeciw Budrysa....On naprawdę jest wielki i silny... Quote
majuska Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Bono też był wielki, a miotełka budziła respekt:evil_lol: Quote
Recommended Posts