Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak. Jestem znajomym Justyny i Magdy. Co do "młodego" dzisiaj zaliczony kolejny spacer nad rzekę w większości bez smyczy. Koksik vel Andrzej nawet ładnie trzyma się człowieka i reaguje na wołanie. Bardzo fajny psiak. Jak się chętny na niego w tym tygodniu nie znajdzie to w sobotę i niedzielę wezmę go na dłuższe wycieczki w nieznane mu miejsca i przewiozę samochodem.

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rozio'] Jak się chętny na niego w tym tygodniu nie znajdzie to w sobotę i niedzielę wezmę go na dłuższe wycieczki w nieznane mu miejsca i przewiozę samochodem.[/QUOTE]

ale frajdę będzie miał ,,mały'', jednak pomimo wszystko liczę że do soboty znajdzie jakis dobry domek...

Posted

Ja też liczę, ale od piątku cisza...:( Tak dziś odwiedził nas rozio i pomógł wyprowadzić Koksika, za co dziękuję!! :) Ale miałam też dwie pomocnice, 10 i 10,5 obie Anie Marie, bardzo miłe i sympatyczne, który chciały zostać wolontariuszkami i dziś się chciały zapisać!!!! Zabrały Pako i Kajunię, rozio - Koksika, a ja Sonię!!! :) Bardzo rozmowne, towarzyskie, powiedziały że przyjdą w czwartek!!! Kurde tak pomyślałam sobie, że takie małe dzieciaczki to chcą pomóc a innych bardziej dorosłych to nie ma, szkoda....

Posted

[quote name='Becia66']Agula wklejamy niechcący w tym samym czasie :evil_lol:, to ja już ustępuje ci miejsca :lol:. i biorę się za odpisywanie zaległej korespondencji.[/QUOTE]
Jak na razie więcej nie wstawiam, chyba tyle mu wystarczy, jak chcesz to jakieś jeszcze wstaw!!! Byle by ktoś wreszcie o niego zapytał! Takie było zainteresowanie w zeszłym tygodniu, a dziś nic...no ale, nie tracę nadziei :)

Posted

Wczoraj był telefon o Koksika, niestety nie było mnie w domu, a komórki nie mogłam mieć przy sobie, więc w domu powiedzieli żeby dzwonić po 20, pan powiedział, że zadzwoni i do dziś nie zadzwonił!! Dziwne to, nieee??? ;)

Posted

Rozio, mam prośbę, jak już będziesz u nas w przytułku to zrób jakieś fajne fotki Pakusiowi!!! Coś nic nie idzie do przodu ta jego adopcja, ciotki sugerują żeby zrobić ogłoszenia z nowymi fotkami, więc może strzelisz mu kilka i wstawisz na jego wątek???? A tak w ogóle, to jak już jesteś to zaglądnij też i do innych psów: Kai, Pako, bo u nas nie tylko Sonia i Koksik :) Liczę, że z nowymi fotkami adopcja Pakusia ruszy z kopyta!! I tak jak pisałam u Sonii, wstawiaj sam zdjęcia, nie ma sensu nam ich wysyłać! :)

Posted

Te ostatnie fotki Koksika są po prostu cudne. :lol:
To z kosteczką w pysiu i lapka w górze jakby prosil o domek - rozbrajajace .;)
Wiem, że on ma najwięcej ogloszeń ale mam ochotę zrobić mu jeszcze jakieś tymi nowymi zdjęciami.

Posted

Z pracy wracam ok. 16.30. i zanim wrzucę coś na ząb to już jest ciemno. Jak będzie przyzwoite światło to na weekendzie pstryknę trochę zdjęć Kaji i Pakusiowi.

Posted

[quote name='Roszpunka']Jak to się stało, że wcześniej nie byłam u Koksika :crazyeye:

Agula, trzeba było mnie tutaj przygnać ;), wiesz dobrze, że mam słabość do takich czarnych w skarpetkach...[/QUOTE]
A witaj Roszpunko, myślałam że widziałaś jego wątek, bo na wątku Pakusia wrzuciłam link :) no fajny mały, niee??? :)

Posted

[quote name='rozio']Z pracy wracam ok. 16.30. i zanim wrzucę coś na ząb to już jest ciemno. Jak będzie przyzwoite światło to na weekendzie pstryknę trochę zdjęć Kaji i Pakusiowi.[/QUOTE]
Będę w sobotę tak koło 14 w przytulisku, więc zapraszam!!! :lol::p

Posted

[quote name='Roszpunka']Jest fantastyczny!!! Musiałam go przegapić link :oops:

Koksik mikropsiakiem raczej nie będzie ;)[/QUOTE]

Chyba nie, ale wszyscy podejrzewają go o znajomość z labradorkiem :)

Posted

[quote name='Agula99']Chyba nie, ale wszyscy podejrzewają go o znajomość z labradorkiem :)[/QUOTE]

Kogo by nie znał - cudny jest :) Gdyby nie fakt, że limit zapsienia przekroczyłam już dawno, to.... :)