rozio Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Tak. Jestem znajomym Justyny i Magdy. Co do "młodego" dzisiaj zaliczony kolejny spacer nad rzekę w większości bez smyczy. Koksik vel Andrzej nawet ładnie trzyma się człowieka i reaguje na wołanie. Bardzo fajny psiak. Jak się chętny na niego w tym tygodniu nie znajdzie to w sobotę i niedzielę wezmę go na dłuższe wycieczki w nieznane mu miejsca i przewiozę samochodem. Quote
Becia66 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='rozio'] Jak się chętny na niego w tym tygodniu nie znajdzie to w sobotę i niedzielę wezmę go na dłuższe wycieczki w nieznane mu miejsca i przewiozę samochodem.[/QUOTE] ale frajdę będzie miał ,,mały'', jednak pomimo wszystko liczę że do soboty znajdzie jakis dobry domek... Quote
Agula99 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Ja też liczę, ale od piątku cisza...:( Tak dziś odwiedził nas rozio i pomógł wyprowadzić Koksika, za co dziękuję!! :) Ale miałam też dwie pomocnice, 10 i 10,5 obie Anie Marie, bardzo miłe i sympatyczne, który chciały zostać wolontariuszkami i dziś się chciały zapisać!!!! Zabrały Pako i Kajunię, rozio - Koksika, a ja Sonię!!! :) Bardzo rozmowne, towarzyskie, powiedziały że przyjdą w czwartek!!! Kurde tak pomyślałam sobie, że takie małe dzieciaczki to chcą pomóc a innych bardziej dorosłych to nie ma, szkoda.... Quote
karolciasz28 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Super, że dzieci są tak chętne do pomocy:lol: Quote
Agula99 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Kilka fotek Koksika przesłanych przez rozio: I Koksik ze swoją guru!!! Co ona tam do niego mówi???? :) Quote
Agula99 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Becia, mówiłam że będziemy dublować!!! hahahaha pięknie!!! Quote
Becia66 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Agula wklejamy niechcący w tym samym czasie :evil_lol:, to ja już ustępuje ci miejsca :lol:. i biorę się za odpisywanie zaległej korespondencji. Quote
baster i lusi Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Mateńko jaki kochany cudaczek http://img822.imageshack.us/img822/8645/imgp6360e.jpg Quote
Agula99 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Becia66']Agula wklejamy niechcący w tym samym czasie :evil_lol:, to ja już ustępuje ci miejsca :lol:. i biorę się za odpisywanie zaległej korespondencji.[/QUOTE] Jak na razie więcej nie wstawiam, chyba tyle mu wystarczy, jak chcesz to jakieś jeszcze wstaw!!! Byle by ktoś wreszcie o niego zapytał! Takie było zainteresowanie w zeszłym tygodniu, a dziś nic...no ale, nie tracę nadziei :) Quote
Agula99 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='figa33']fajny mały , piękne zdjęcia :lol:[/QUOTE] Fajny, fajny, dlatego też prosimy o jakiś fajny telefonik :) Quote
majuska Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Słodziak z niego, chyba wyrośnie na dużego "kundla" ;) Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Wczoraj był telefon o Koksika, niestety nie było mnie w domu, a komórki nie mogłam mieć przy sobie, więc w domu powiedzieli żeby dzwonić po 20, pan powiedział, że zadzwoni i do dziś nie zadzwonił!! Dziwne to, nieee??? ;) Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Rozio, mam prośbę, jak już będziesz u nas w przytułku to zrób jakieś fajne fotki Pakusiowi!!! Coś nic nie idzie do przodu ta jego adopcja, ciotki sugerują żeby zrobić ogłoszenia z nowymi fotkami, więc może strzelisz mu kilka i wstawisz na jego wątek???? A tak w ogóle, to jak już jesteś to zaglądnij też i do innych psów: Kai, Pako, bo u nas nie tylko Sonia i Koksik :) Liczę, że z nowymi fotkami adopcja Pakusia ruszy z kopyta!! I tak jak pisałam u Sonii, wstawiaj sam zdjęcia, nie ma sensu nam ich wysyłać! :) Quote
barb Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Te ostatnie fotki Koksika są po prostu cudne. :lol: To z kosteczką w pysiu i lapka w górze jakby prosil o domek - rozbrajajace .;) Wiem, że on ma najwięcej ogloszeń ale mam ochotę zrobić mu jeszcze jakieś tymi nowymi zdjęciami. Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 A to rób, rób, bo jak na razie cisza zaległa :( Quote
barb Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='barb'] Wiem, że on ma najwięcej ogloszeń ale mam ochotę zrobić mu jeszcze jakieś tymi nowymi zdjęciami. http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Koksik-z-Przytuliska-w-Boguchwale---kto-go-przygarnie---id32300.html http://www.brzozowiak.pl/ogloszenie.php?nr=148975 Quote
rozio Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Z pracy wracam ok. 16.30. i zanim wrzucę coś na ząb to już jest ciemno. Jak będzie przyzwoite światło to na weekendzie pstryknę trochę zdjęć Kaji i Pakusiowi. Quote
Roszpunka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jak to się stało, że wcześniej nie byłam u Koksika :crazyeye: Agula, trzeba było mnie tutaj przygnać ;), wiesz dobrze, że mam słabość do takich czarnych w skarpetkach... Quote
Agula99 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Roszpunka']Jak to się stało, że wcześniej nie byłam u Koksika :crazyeye: Agula, trzeba było mnie tutaj przygnać ;), wiesz dobrze, że mam słabość do takich czarnych w skarpetkach...[/QUOTE] A witaj Roszpunko, myślałam że widziałaś jego wątek, bo na wątku Pakusia wrzuciłam link :) no fajny mały, niee??? :) Quote
Agula99 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='rozio']Z pracy wracam ok. 16.30. i zanim wrzucę coś na ząb to już jest ciemno. Jak będzie przyzwoite światło to na weekendzie pstryknę trochę zdjęć Kaji i Pakusiowi.[/QUOTE] Będę w sobotę tak koło 14 w przytulisku, więc zapraszam!!! :lol::p Quote
Roszpunka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jest fantastyczny!!! Musiałam go przegapić link :oops: Koksik mikropsiakiem raczej nie będzie ;) Quote
Agula99 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Roszpunka']Jest fantastyczny!!! Musiałam go przegapić link :oops: Koksik mikropsiakiem raczej nie będzie ;)[/QUOTE] Chyba nie, ale wszyscy podejrzewają go o znajomość z labradorkiem :) Quote
Roszpunka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Agula99']Chyba nie, ale wszyscy podejrzewają go o znajomość z labradorkiem :)[/QUOTE] Kogo by nie znał - cudny jest :) Gdyby nie fakt, że limit zapsienia przekroczyłam już dawno, to.... :) Quote
Recommended Posts