Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj dzwonił pan z Jarosławia w sprawie Koksika, miała dziś zadzwonić po 15, ale jak an razie cisza! Może się przestraszył tej wizyty??? Mówił mi, że wysłał emaila, a ja nic nie dostałam, to może to do Ciebie Karolcia wysłał>??? Karolcia mogę poznać treść tego maila??? Wyślesz na priva???

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie pisała pani, a maila już wysyłam.

Agula nie mogę Ci wysłać priva. To ten mail:
"Witam Panią.Jestem zdecydowana na tego piesia Koksika czy on jest z labradorkow??? jestem z Jarosławia wiec blisko posiadam własny domek i kochana rodzinkę ....POZDRAWIAM SERDECZNIE"

Posted

[quote name='karolciasz28']Do mnie pisała pani, a maila już wysyłam.[/QUOTE]
Może to żona tego pana?? Wczoraj pan bardzo chciała się umawiać na spotkanie z Koksikiem, wypytywał, miał dzwonić po 15....i nic.....no trudno.

Posted

No karolcia, to właśnie było coś w ten deseń!!! To nie wiem dlaczego ten pan nie dzwoni jak im tak zależy! Hmm może jeszcze zadzwoni, a może to po prostu nie to....

Posted

[quote name='Agula99']Może to żona tego pana?? Wczoraj pan bardzo chciała się umawiać na spotkanie z Koksikiem, wypytywał, miał dzwonić po 15....i nic.....no trudno.[/QUOTE]

Agula, spokojnie jesli to "ten wlaściwy domek" to na pewno zadzwoni , nie przestraszy się wizyty p.a i cierpliwie na nią poczeka.
Skontaktowalas sie z kimś z Jaroslawia?

Posted

[quote name='barb']Agula, spokojnie jesli to "ten wlaściwy domek" to na pewno zadzwoni , nie przestraszy się wizyty p.a i cierpliwie na nią poczeka.
Skontaktowalas sie z kimś z Jaroslawia?[/QUOTE]
Ale ja jestem spokojna barb, przecież go na siłę nigdzie nie wypycham. Nie znam nikogo z Jarosławia inni też nie znają, no i jak na razie nie ma sensu szukać, bo nic nie jest oczywiste.

Posted

[quote name='Agula99']Ale ja jestem spokojna barb, przecież go na siłę nigdzie nie wypycham. Nie znam nikogo z Jarosławia inni też nie znają, no i jak na razie nie ma sensu szukać, bo nic nie jest oczywiste.[/QUOTE]

Może napisz w międzyczasie do Muzy_51? Czy mogłaby wogole zrobić taka wizytę? Nawet gdyby Państwo się nie odezwali to nie zaszkodzi napisać. A Sunia pisala, ze pomyśli jeszcze o kimś do wizyty. Moze cos wymysli?

Posted

[quote name='karolciasz28']

Jestem zdecydowana na tego piesia Koksika czy on jest z labradorkow???

A czy on jest z labradorków ???

Posted

Wg mnie on z labradorków nie jest wcale, na pysiu są zaczątki szorstkiej szczecinki, moja Maja tak miała też, potem to się jeszcze rozrośnie :) A jak to z "szorściaków " to to może być postrzelone, coś jak nasz boguchwalski Terry :) Nie ma co się napalać po takich mailach i telefonach, jak nie dzwonią to znaczy, że się pewnie rozmyślili, albo niezdecydowani, a nie o takie domki nam chodzi, trzeba sobie spokojnie czekać na ten właściwy i poważny telefon :)

Posted

Też mi się wydaje,że Koksik nie z labkowatych.Umaszczenie dropiate niczym u wyżełka:)ojj kawał psiaka wyrośnie z niego a temperament będzie miał jak moja Gapa(czyli zapędy myśliwskie:)) Tak mi się tylko wydaje

Posted

[quote name='Gapka']Też mi się wydaje,że Koksik nie z labkowatych.Umaszczenie dropiate niczym u wyżełka:)ojj kawał psiaka wyrośnie z niego .....[/QUOTE]

To chyba trzeba tak odpisać na maila....

A wogóle to był w końcu wczoraj ten telefon ?

Posted

[quote name='barb']A wogóle to był w końcu wczoraj ten telefon ?[/QUOTE]

Co tu tak cicho? Zeszlyście do podziemia czy jak? Co z Koksikiem?

Posted

Nie zeszłyśmy do podziemia!!!! O Koksika telefonu nie było!!! Pan się chyba wizyt przestraszył, a taki był napalony na Koksika! To po prostu nie to!!! Czekamy dalej!

Posted

Witam. Dzisiaj "młody" był na dłuższym spacerku na smyczy w towarzystwie mojego dużego psa. Nie było z nim najmniejszego problemu. Widział kury, przestraszył się trochę gęsi, zapoznał się z ruchem ulicznym i obcymi ludźmi. Spotkaliśmy panią z małym dzieckiem, które się nie bało i spotkanie przebiegło całkiem sympatycznie.

Posted

Koksik jest ogólnie do wszystkich bardzo przyjazny, więc do domu z dziećmi może iść jak najbardziej. Tylko gdzie ten dom??? ;) Mam nadzieję, że nowy tydzień będzie pomyślny!!!

Posted

[quote name='Agula99']No to szkoda, że nie przychodzi jak ja jestem, żeby pomóc ;)[/QUOTE]

To trzeba Rozia (Roziego) zaprosić do wspolnych spacerków. :painting::painting:

Posted

[quote name='rozio']A kiedy i o której przychodzisz ? :-)[/QUOTE]

Witaj Rozio, spadasz nam z nieba :multi:, napisz coś więcej o sobie...
Czy ty jesteś tym znajomym Justynki co z córeczką ma przychodzić do przytuliska ?