Agula99 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 Wczoraj dzwonił pan z Jarosławia w sprawie Koksika, miała dziś zadzwonić po 15, ale jak an razie cisza! Może się przestraszył tej wizyty??? Mówił mi, że wysłał emaila, a ja nic nie dostałam, to może to do Ciebie Karolcia wysłał>??? Karolcia mogę poznać treść tego maila??? Wyślesz na priva??? Quote
karolciasz28 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Do mnie pisała pani, a maila już wysyłam. Agula nie mogę Ci wysłać priva. To ten mail: "Witam Panią.Jestem zdecydowana na tego piesia Koksika czy on jest z labradorkow??? jestem z Jarosławia wiec blisko posiadam własny domek i kochana rodzinkę ....POZDRAWIAM SERDECZNIE" Quote
Agula99 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='karolciasz28']Do mnie pisała pani, a maila już wysyłam.[/QUOTE] Może to żona tego pana?? Wczoraj pan bardzo chciała się umawiać na spotkanie z Koksikiem, wypytywał, miał dzwonić po 15....i nic.....no trudno. Quote
Agula99 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 No karolcia, to właśnie było coś w ten deseń!!! To nie wiem dlaczego ten pan nie dzwoni jak im tak zależy! Hmm może jeszcze zadzwoni, a może to po prostu nie to.... Quote
barb Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Agula99']Może to żona tego pana?? Wczoraj pan bardzo chciała się umawiać na spotkanie z Koksikiem, wypytywał, miał dzwonić po 15....i nic.....no trudno.[/QUOTE] Agula, spokojnie jesli to "ten wlaściwy domek" to na pewno zadzwoni , nie przestraszy się wizyty p.a i cierpliwie na nią poczeka. Skontaktowalas sie z kimś z Jaroslawia? Quote
Agula99 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='barb']Agula, spokojnie jesli to "ten wlaściwy domek" to na pewno zadzwoni , nie przestraszy się wizyty p.a i cierpliwie na nią poczeka. Skontaktowalas sie z kimś z Jaroslawia?[/QUOTE] Ale ja jestem spokojna barb, przecież go na siłę nigdzie nie wypycham. Nie znam nikogo z Jarosławia inni też nie znają, no i jak na razie nie ma sensu szukać, bo nic nie jest oczywiste. Quote
barb Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Agula99']Ale ja jestem spokojna barb, przecież go na siłę nigdzie nie wypycham. Nie znam nikogo z Jarosławia inni też nie znają, no i jak na razie nie ma sensu szukać, bo nic nie jest oczywiste.[/QUOTE] Może napisz w międzyczasie do Muzy_51? Czy mogłaby wogole zrobić taka wizytę? Nawet gdyby Państwo się nie odezwali to nie zaszkodzi napisać. A Sunia pisala, ze pomyśli jeszcze o kimś do wizyty. Moze cos wymysli? Quote
barb Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='karolciasz28'] Jestem zdecydowana na tego piesia Koksika czy on jest z labradorkow??? A czy on jest z labradorków ??? Quote
Agula99 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='barb']A czy on jest z labradorków ???[/QUOTE] A skąd można to wiedzieć, ale pytanie hahaha Quote
majuska Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Wg mnie on z labradorków nie jest wcale, na pysiu są zaczątki szorstkiej szczecinki, moja Maja tak miała też, potem to się jeszcze rozrośnie :) A jak to z "szorściaków " to to może być postrzelone, coś jak nasz boguchwalski Terry :) Nie ma co się napalać po takich mailach i telefonach, jak nie dzwonią to znaczy, że się pewnie rozmyślili, albo niezdecydowani, a nie o takie domki nam chodzi, trzeba sobie spokojnie czekać na ten właściwy i poważny telefon :) Quote
Gapka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Też mi się wydaje,że Koksik nie z labkowatych.Umaszczenie dropiate niczym u wyżełka:)ojj kawał psiaka wyrośnie z niego a temperament będzie miał jak moja Gapa(czyli zapędy myśliwskie:)) Tak mi się tylko wydaje Quote
barb Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Gapka']Też mi się wydaje,że Koksik nie z labkowatych.Umaszczenie dropiate niczym u wyżełka:)ojj kawał psiaka wyrośnie z niego .....[/QUOTE] To chyba trzeba tak odpisać na maila.... A wogóle to był w końcu wczoraj ten telefon ? Quote
barb Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='barb']A wogóle to był w końcu wczoraj ten telefon ?[/QUOTE] Co tu tak cicho? Zeszlyście do podziemia czy jak? Co z Koksikiem? Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Nie zeszłyśmy do podziemia!!!! O Koksika telefonu nie było!!! Pan się chyba wizyt przestraszył, a taki był napalony na Koksika! To po prostu nie to!!! Czekamy dalej! Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Zachęcam do odwiedzenia stronki i nakarmienia psiaka :) www.karmimypsiaki.pl Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agula99']Zachęcam do odwiedzenia stronki i nakarmienia psiaka :) www.karmimypsiaki.pl Nakarmiłam ;) Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='barb']Nakarmiłam ;)[/QUOTE] Super!!! Mam nadzieję, że inni też nakarmią i podeślą dalej!!! :) Quote
rozio Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Witam. Dzisiaj "młody" był na dłuższym spacerku na smyczy w towarzystwie mojego dużego psa. Nie było z nim najmniejszego problemu. Widział kury, przestraszył się trochę gęsi, zapoznał się z ruchem ulicznym i obcymi ludźmi. Spotkaliśmy panią z małym dzieckiem, które się nie bało i spotkanie przebiegło całkiem sympatycznie. Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Koksik jest ogólnie do wszystkich bardzo przyjazny, więc do domu z dziećmi może iść jak najbardziej. Tylko gdzie ten dom??? ;) Mam nadzieję, że nowy tydzień będzie pomyślny!!! Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Wychodzi na to, ze macie w Przytulisku pomocnika do spacerów. :lol: Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='barb']Wychodzi na to, ze macie w Przytulisku pomocnika do spacerów. :lol:[/QUOTE] No to szkoda, że nie przychodzi jak ja jestem, żeby pomóc ;) Quote
barb Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Agula99']No to szkoda, że nie przychodzi jak ja jestem, żeby pomóc ;)[/QUOTE] To trzeba Rozia (Roziego) zaprosić do wspolnych spacerków. :painting::painting: Quote
Becia66 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='rozio']A kiedy i o której przychodzisz ? :-)[/QUOTE] Witaj Rozio, spadasz nam z nieba :multi:, napisz coś więcej o sobie... Czy ty jesteś tym znajomym Justynki co z córeczką ma przychodzić do przytuliska ? Quote
Recommended Posts