Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
jest napisane
Koksik znajduje się w przytulisku w Boguchwale.

Niestety nie dopisałam, jak zawsze, że to koło Rzeszowa i ze telefon po piętnastej.:shake:
Dane do ogloszeń byly przesyłane w wielkim pośpiechu i wszystko poszło tak jak bylo na wątku.:shake:

Posted

No to trudno!!! o będę dzwonili kiedy popadnie, a ja będę tłumaczyła, że Boguchwała koło Rzeszowa, ale mam nadzieję, że wreszcie ktoś z bliska zadzwoni, tak mi go było dzisiaj żal, tak płakał jak odchodziłam...ech, taki maluszek!!!

Posted

Mega napisał(a):
ale to jest Andrzej :D
przesłałam nowe zdjęcia do Beaty

Ja wiem że to jest Andrzejek, ale dziewczyny już kiedyś mówiły żeby nie dawać ludzkich imion, no i dlatego Koksik, a każdy niech sobie woła jak chce!!! A jak znajdzie domek, to pewnie inne imię dostanie. :)

Posted

Becia66 napisał(a):
Jak dla mnie to będzie Koksik, fajnie Agula go nazwałaś. A Andrzejek ?, hmmmm...

łaaa Becia dzięki za poparcie :) a ja właśnie dostałam sms z pytaniem jaki będzie Koksik jak urośnie!!!???? Ale zainteresowanie ;)

Posted

[quote name='barb']Agula co tam w sprawie Koksika ?

Skontaktowałaś sie może jeszcze z kims ?[/QUOTE]

Ja pomylilam nick - nie Muza 1 a Muza_51 jest z Jaroslawia - jest często aktywna na Dogomanii.
No i jeszcze Ciemka i chyba Nubik.

Posted

[quote name='karolciasz28']A o co chodzi?:oops::oops:;) Ja dostałam maila od pani z Jarosławia, której na Koksiku bardzo zależy.[/QUOTE]

Agula szukala wczoraj kogos pilnie do wizyty przedadopcyjnej i chce sie dowiedzieć czy znalazla.