Agula99 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Koksik, to malutki trzymiesięczny szczeniaczek, bardzo wesoły, żywy i ruchliwy. Jeszcze dobrze nie urósł, jeszcze nie zaznał miłości, a już został potraktowany jak przedmiot i nikomu nie potrzebna zabawka. Może był kolejnym prezentem na urodziny jakiegoś dziecka, albo kolejnym niepotrzebnym szczeniakiem w miocie. Tego nikt nie wie, wiemy tylko że po raz kolejny ludzie zgotowali niewinnej istocie tak okrutny los. Mimo to Koksik jest radosny i bardzo lgnie do ludzi. Lubi też inne psy z którymi chętnie się bawi. Ale czy Koksik przetrwa zimę w przytuliskowych warunkach?? Szczeniaczek ma krótka sierść i gdy bierze się go na ręce, wtula się w człowieka, widać że jest mu zimno, a gdy się odchodzi malutki płacze za kratkami boksu i patrzy smutno swoimi oczkami, wierząc, że gdzieś są dobrzy ludzie którzy się nad nim zlitują i zabiorą do domu. Koksik znajduje się w przytulisku w Boguchwale. Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Koksika!!! Musimy znaleźć mu super domek zanim zrobi się na prawdę zimno!!! Kontakt: 797297201 e-mail: aga-b6@wp.pl A oto Koksik w całej okazałości :lol: Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 I jeszcze Koksik, diabełek jest cały czarny, ciężko zrobić mu zdjęcia, bo żywe z niego sreberko!! I na dodatek każdy ma czarną kurtkę!! Ale podziwiajcie na fotkach majową!!! :) Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Zdjęcia są średniej jakości, ale pogoda nie dopisywała, a Koksik miała sesję w nosie, ale mamy zawsze coś i dlatego proszę o ogłoszenia, może przy okazji uda się jeszcze dorobić kilka lepszych zdjęć!! Quote
majuska Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Melduję się u Koksika, czy on czasem nie jest tak trochę w typie wyżełka??:) Cudny:loveu: Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 baster i lusi napisał(a):Boziu jakie cudeńko. O baster i lusi już jest!!!! Super!!! :multi::multi::multi: Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 majuska napisał(a):Melduję się u Koksika, czy on czasem nie jest tak trochę w typie wyżełka??:) Cudny:loveu: OOOOO majuska!!! witaj kobito!!!! Super że jesteś!!! :) Proszę o wstawienie malutkiego do grona potrzebujących, na pierwszą stronkę :) Quote
Becia66 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ależ on cudny :loveu::loveu::loveu: Agula masz może jakieś zdjęcie portretowe ? na jaki wiek jest określony i czy docelowo wg ciebie będzie dużym psem ? To ważne informacje w ogłoszeniach. Quote
majuska Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jestem jestem, niestety póki co tylko wirtualnie, ale bardzo tęsknię za psiakami Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Beciu, uwierz mi zdjęcia portretowego nie dało mu się wczoraj zrobić, co zresztą może potwierdzić majowa, bo co on wyrabiał u niej na rękach to tylko ona wie. Jak na razie nie zastanawiałam się jaki on będzie duży!!! Ale strasznie polubił się z Kodim!!! Kodi niańczył go jak matka, a teraz malutki stracił kumpla! A teraz jestem sama w przytulisku, nie mam jak zrobić mu zdjęć portretowych, a jak przychodzę, to już jest szarawo!!! Beznadzieja!!! Nie ma jak zrobić super zdjęć o takie porze i takiemu wariatowi!!! Quote
barb Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Becia66 napisał(a):ależ on cudny :loveu::loveu::loveu: Agula masz może jakieś zdjęcie portretowe ? na jaki wiek jest określony i czy docelowo wg ciebie będzie dużym psem ? To ważne informacje w ogłoszeniach. Wiek - pisała Agula 3 miesiące. Tak to jakim Koksik będzie docelowo psem jest bardzo ważne przy ogłaszaniu. Wiesz cos na temat Agula ? Quote
baster i lusi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Agula99 napisał(a):O baster i lusi już jest!!!! Super!!! :multi::multi::multi: za takie ciepłe powitanie:loveu: psiuniu dostanie nagrodę:lol:.podeślij tekst i fotki do ogłoszeń i napisz że ode mnie http://www.dogomania.pl/threads/218077-Og%C5%82oszenia-tanio-ekspresowo-dla-Nemo-gt-do-4.12-godz.22.00/page10 Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Wiek tak na oko wpisałam, poza tym nic nie wiem, trzeba by się Magdy zapytać, co ona sądzi albo Justyny, bo ja na razie rozdarta jestm między różnymi rzeczami, ale chciałam mu już założyć wątek bo czas ucieka!!! Dziewczyny to jaki tekścik do tego ogłoszenia od baster i lusi???? pomóżcie!!! Bo ja mam dziś jeszcze mase rzeczy na głowie!!! A w przytulisku byłam od 15 do 17:30 a potem jeszcze raz wydać Kodiego! Quote
karolciasz28 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ale śliczna mordka:loveu: jestem i pomogę w ogłoszeniach;) Quote
barb Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Agula99 napisał(a): Dziewczyny to jaki tekścik do tego ogłoszenia od baster i lusi???? pomóżcie!!! Myślę, że Twój tekst z początku wątku jest ok. Mozna napisać, że mały ma okolo 3 miesięcy - bo dokladny wiek nie jest znany. Tylko szkoda, że nie wiadomo jakie będzie mial docelowo gabaryty. Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Barb, czy możesz to podesłać na ten link co podała baster i lusi, tekst i zdjęcia Koksika??? Błagam cię zrób to, bo ja dziś nie wyrobię na zakrecie!!! Błagam!!!! Quote
barb Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Agula99 napisał(a):Barb, czy możesz to podesłać na ten link co podała baster i lusi, tekst i zdjęcia Koksika??? Błagam cię zrób to, bo ja dziś nie wyrobię na zakrecie!!! Błagam!!!! Agula juz wklejam. Myslalam, że to na mail z tym mialabym problem.... Quote
baster i lusi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Agula99 napisał(a):Barb, czy możesz to podesłać na ten link co podała baster i lusi, tekst i zdjęcia Koksika??? Błagam cię zrób to, bo ja dziś nie wyrobię na zakrecie!!! Błagam!!!! i ja pięknie proszę:lol: bo ja nie umiem:oops: Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Koksik, jeszcze dzisiaj ze swoim wielkim bratem!!! :) Quote
Agula99 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 I wieczorem, ostatnie uściski!! :) Quote
Recommended Posts