Jump to content
Dogomania

SARA - całkowicie wykończona sunia od bezdomnego..MA DOM!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Naznaczona przez los sunia, której w schronisku nadano imię Sara została oddana przez bezdomnego. Życie nie było dla niej łaskawe, widoczny popłoch w oczach, wyeksploatowane do granic możliwości ciało świadczy o tym, ze sunia musiała przechodzić gehennę.
Wychudzona, ze skórą pokrytą ranami, wyciągniętymi sutkami rodziła tyle szczeniąt ile mogła. Co z jej dziećmi się działo nie wiadomo, może były oddawane za kromkę chleba, a może za butelkę wódki. Dopóki zarabiała na siebie mogła zyć na wolnosci. Zachorowała. Przestała byc potrzebna i została oddana. Rozpoczęlismy jej leczenie. Widac jaką ulgę sprawiło jej podanie lekarstw, jak jest wdzięczna za czułe gesty. Sara jest młoda, łagodna i delikatna. Gdy odzyska blask będzie piekną, urokliwą psiną.
Może i dla Sary jest gdzieś ciepła przystań na jaką niewątpliwie czeka.

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O dom dla Sary proszę. Widziałam czlowieka, ktory ja przyprowadził. Jego twarz była koloru fioletowego od wypitego denaturatu. Co ta psina przeżywała to tylko ona wie. Od urodzenia naznaczona. Mozę to bylo dziecko jego poprzedniego psa. Tyle przeszła ateraz schron.

Posted

hanka456 napisał(a):
Sara, może nie jest w tej chwili najpiekniejsza, ale ona tak bardzo czeka na odmianę losu.

Ależ co Ty opowiadasz?
Przecież od razu widać, że to BARDZO PIĘKNY PIES!

Ta sylwetka, jak wysoko trzyma głowę, z jaką gracją podaje łapę...
jak dłoń do pocałowania :lol:

No dobrze, ja wiem, ze o gustach się nie dyskutuje, że są tacy, dla których to niskopodłogowe kadłubki są ideałem psiej urody, ale nadziwić się nie mogę gdy ktoś o tak pięknym psie mówi, że nie jest ładny...
Jest zabiedzona, ale jest Piękna.
No dobrze, zgodzę się, że Najpiękniejsza będzie dopiero po podleczeniu ;)

Posted

Sara jest bardzo wesołą i radosną sunią. Gdy tylko wychodzi na spacerek to od razu chciałaby sie bawic i biegac. Niestety,musi jeszcze troche poczekac na domek...:-(
Ale stan jej skóry już sie polepsza :-)

Posted

śliczna sunia. Ona jest trochę podobna do Chudzinki. Ta sama gracja, długie łapy, mądrość. Taki ładne, mądre sunie i obie bez domu. Może ktoś je adoptuje razem? Wiem marzenie...

Posted

Staramy się zrobić dla suni wszystko co w obecnych warunkach jest mozliwe. Ale to jednoczenie nie to czego oczekiwałaby Sara. Dla SAry najważniejszy jest jej czlowiek. Sara czeka na swojego człowieka.