mulinka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dostałam maila od Izy, w którym pisze, że Rafik pojechał na ferie ze swoimi opiekunami do Sopotu. Może zostać u nich tak długo, aż mu sie znajdzie lepszy dom, tzn. dom z ogrodem, bo podobno męczy się w mieszkaniu... to są dobre wiadomości :multi: czyli nadal szukamy domu dla Rafika bardzo proszę cioteczkę deszczową o zmianę tytułu wątku i aktualizację pierwszej strony :bye: Sabinko a które to są cioteczki z działu off-topic ? Quote
deszczowa Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 ooo!:crazyeye: to ja nie wiem o tych dobrych wieściach nic, siedzę i się martwię:shake: to dobrze, mamy więc trochę czasu..... Quote
Sabina02 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='mulinka']Sabinko a które to są cioteczki z działu off-topic ? Np. Rybc!a, *luthien*, justys95...Wejdz na ten dzial "Off-topic", on jest na samym dole forum. Tam znajdziesz rozne watki na zamowiania banerkow...:lol: Pozdrowionka! Quote
mulinka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dziękuję Sabinko :) dobrze by było, żeby Rafik miał więcej zdjęć najlepiej takich rozczulających może po powrocie rodziny z Sopotu uda się Izie zrobić nowe fotki? Quote
Sabina02 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Rafik w ogloszeniach: http://www.allegro.pl/item164225423_pokochaj_bezdomnego_rafika_.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/481417_pokochaj_bezdomnego_rafika.html http://www.adopcje.org/adopcja3745.html http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=24952&id_kat=11&pi=0 Dodalam troche dramatu do tekstu zeby lapalo za serducho... Quote
mulinka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Sabinko, bardzo ładny tekst i wierzę, że ktoś pokocha Rafika. Quote
mulinka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 pokazuj się kudłaty Rafiku na pierwszej stronie !!! Quote
mulinka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 nikt tutaj nie zagląda, a może nawet ktoś zagląda ale się nie wpisuje... trzeba chyba zmienić tytuł wątku na bardziej opisowy, tylko na jaki? Quote
Sabina02 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja zagladam, ale rzeczywiscie bez wpisywania...:oops: :oops: :oops: Quote
mulinka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 dziękuję Sabinko :) masz jakiś pomysł na tytuł wątku o Rafiku? Quote
Sabina02 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='mulinka']nikt tutaj nie zagląda, a może nawet ktoś zagląda ale się nie wpisuje... trzeba chyba zmienić tytuł wątku na bardziej opisowy, tylko na jaki? a moze: "Rafik znow bedzie wyzucony na ulice!!! Pilnie potrzebny domek!!!" Quote
mulinka Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Iza napisała, że Rafik może zostać u obecnych opiekunów dopóki znajdzie nowy domek, więc chyba trzeba napisać coś mniej drastycznego... może coś w stylu: "kudłaty Rafik znowu szuka domu :( W-wa" no tak, ale to się różni od obecnego tytułu tylko słowem kudłaty ;) inne propozycje mile widziane :) Quote
Sabina02 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Rafik nie ma jeszcze tak duzo wyswietlen na Allegro bo jest tam krotko, a juz ma 2 obserwatorow. Wiekszosc moich psiakow ma obserwatora przy okolo dwukrotnej ilosci wyswietlen. Wiec jest duze zainteresowanie...Jeden z moich pisekow "Allegrowiczow" byl dzisiaj zabrany do nowego domku...wiec trzymajmy kciuki za Rafika! Quote
mulinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='deszczowa']Rafik ma ogłoszenia na allegro, forum gazety wyborczej, na stronie Palucha, na stronie: http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/wielorasowe/showAdvert,398319,170,1.html puściłam też maila przechodniego. deszczowa i Sabinko zmieńcie może w ogłoszeniach pierwsze zdjęcie na to z banerka, wtedy może więcej osób tam zajrzy Quote
mulinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Foksik z mojego banerka znalazł domek :) jak rozdzielić banerek, żeby został tylko Rafik? (tak jak ma deszczowa) Quote
Sabina02 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dostalam e-mail od Pana, ktory pyta czy jest mozliwosc dowieziena Rafika do Poznania i jaki duzy jest Rafik...Prosze o odpowiedz, bo musze odpisac Panu... Quote
mulinka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Iza mi jeszcze nie odpisała, pewnie nie zajrzała od wczoraj na pocztę napisałam pw do deszczowej i czekam na odpowiedź Quote
Sabina02 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 mulinka napisał(a):deszczowa i Sabinko zmieńcie może w ogłoszeniach pierwsze zdjęcie na to z banerka, wtedy może więcej osób tam zajrzy Niestety, ja nie potrafie tego zrobic...:oops: . Ogloszenia to sprawa dosc nowa dla mnie i jeszcze nie wszystko umiem...:shake: mulinka napisał(a):Foksik z mojego banerka znalazł domek :) jak rozdzielić banerek, żeby został tylko Rafik? (tak jak ma deszczowa) Wejdz na swoj podpis i poprostu nakliknij prawym guzikim myszki na strone Foksika i wytnij go. Nie wiem jak sa te opcje po polsku. Ja uzywam opcji "cut". Potem zapisz zmiany w podpisie i tyle... Quote
mulinka Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Najprościej byłoby usunąć wszystkie zdjęcia i dodać je w takiej kolejności, zeby pierwsze było najładniejsze (według mnie najładniejsze jest to z mojego banerka). spróbuję rozdzielić banerek Quote
Sabina02 Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 mulinka napisał(a):Najprościej byłoby usunąć wszystkie zdjęcia i dodać je w takiej kolejności, zeby pierwsze było najładniejsze (według mnie najładniejsze jest to z mojego banerka). spróbuję rozdzielić banerek Mulinka, w moich ogloszeniach wlasnie to zdjecie jest wszedzie pierwsze...teraz to zauwazylam...:p Quote
Sabina02 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pan z ogloszenia niestety sie nie odezwal...trudno, szukamy dalej.... Quote
mulinka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 niedobrze, że pan z Poznania się nie odezwał... no to szukamy domku dla Rafika, pies jest w Warszawie rzeczywiście w twoich ogłoszeniach Sabinko najładniejsza fotka jest pierwsza :) Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 do góry Raficzku, mój Dino znalazł dzisiaj dom, więc Ty na pewno też znajdziesz kogoś kto Cię pokocha Quote
Recommended Posts