Asta17 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Może lepiej jeszcze poczekać z ogłoszeniami aż ściągnie się gips. Niuniek rośnie jak na drożdżach, wygląda naprawdę super poza tym, że boroczek taki pechowy. Ma super opiekę. Duże podziękowania dla Ani i jej mamy, a także dla wszystkich, którzy zaangażowali się w pomoc Małem, za transport, zbieranie pieniędzy i zainteresowanie. :) Quote
Stevie Rae Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Kiedy tylko gipsik zostanie ściągnięty, jak mówi Asta17 postaram się coś nabazgrać i poogłaszać. Ania, jak się miewa maluch? : D Quote
anna24 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Kubuś ma się dobrze denerwuje go ten gips ,nawet już dobrze znosi zastrzyki (jeszcze 5)i coraz mniej piszczy ....przez 3 dni budził mnie o 2 w nocy by iść na dwór a poźniej o 6;p Quote
Stevie Rae Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Oh Aniu trzymaj się musisz być dzielna : D Quote
Mani2000 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='anna24']Kubuś ma się dobrze denerwuje go ten gips ,nawet już dobrze znosi zastrzyki (jeszcze 5)i coraz mniej piszczy ....przez 3 dni budził mnie o 2 w nocy by iść na dwór a poźniej o 6;p[/QUOTE] Pamiętaj,że robisz to by mu pomóc Quote
anna24 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Kubuś dziś był na zmianie gipsu ,weterynarz stwierdził że rana się dobrze goi i ładnie to wszystko wygląda ...zabieg wyniósł 70 zł a za 2 tyg zdejmą mu gips Quote
ever218 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ania jesteś wielka .! ; * Trzymam kciuki za Was, oby mu się udało ; ) I oby znalazł wspaniały domek ;) Pozdrawiam .! Quote
ever218 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Na pewno znajdzie ; ) Bo jest cuudowny .! ; * Quote
anna24 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 mam chyba dobra wiadomosc rodzice stwierdzili ze jak wszytko pojdzie dobrze i będzie pomoc ze strony schroniska to Kubuś zostanie z znami jutro będzie w tej sprawie rozmowa Quote
saraisa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 no to Niuniek świetnie trafił :D to trzymam kciuki za ostateczną odpowiedź, ale przyznam, że tak w duchu sobie marzyłam, żeby maluch u Ciebie został :D mam nadzieję, że kiedyś przejdzie mu uraz do mnie po tej całej tułaczce weterynaryjnej i będę mogła go odwiedzić :D? i wiesz, że zawsze jak coś to pisz a chętnie pomogę ;) Quote
Ironiaaa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 anna24, a ja cos czulam, ze wy malucha tak pokochacie swoimi wielkimi sercami, ze zostanie u was! Trzymam kciuki za ta rozmowe! Jak tam Kubus vel Niuniek sie czuje? Quote
anna24 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Saraisa zawsze będziesz mile widziana ;) masz do mnie tel więc tylko daj cynka ....Kubuś ma się dobrze dużo ostatnio śpi zaprzyjaźnił się z moim psem wczoraj już razem spali ;p nie było dziś pani dyrektor ,ale rozmawialiśmy z panią Anią i umówilismy się za 2 dni na rozmowę o adopcji Quote
saraisa Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 jej i nawet się polubili z perełką? no to już koniecznie musi zostać skoro w końcu nawet ona go zaakceptowała :D Quote
Mani2000 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Teraz już nie masz wyjścia:evil_lol: Perełka by tęskniła:diabloti: Quote
egradska Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Dziewczynki, na OWCZARKU powstał pierwszy bazarek, własnie dla malucha. Wpadnijcie tam na wątek i określcie, jakie są jego potrzeby http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=19460&title=10-tyg-le-zronita-apka-ruda-lska Quote
anna24 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Kubus szybko rośnie dziś miał ciężki dzień :( łapka mu zaczęła puchnąć i cały dzień piszczał ...dzwonilismy do kliniki i zalecil kupić aescin i wymasować łapkę teraz już jest troche lepiej a tak poza tym Kubuś już został adoptowany przez nas;) Quote
Justyna Lipicka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 to zmieniam info na fb:) dobrze by było jakby ktoś napisał na stronie owczarków bo sie dopytują o Kubusia i nawet bazarek ma zrobiony:cool3: Quote
anna24 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Kubuś dziś byl u weterynarza ponieważ całą noc piszczał i łapka nadal puchła a to z tego powdu ,że Kubus rośnie no i gips już się ciasny robił mimo że przycinaliśmy nic to nie dało ,weterynarz zdjął mu gips oraz szwy wymasowali łapkę ,miał tez robione prześwietlenie i wszytko jest dobrze (sam weterynarz powiedział ,że na takie złamanie jak on mial to jest bardzo dobrze teraz )ma przez tydz brać aescin no i w następną sobote ostatni raz do kontroli ,dzisiejsza wizyta wyniosła 107 zł Quote
Stevie Rae Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 To super, że zostaje u Was! :) Bardzo się cieszę, że łapka się goi. Widzę, że w takim razie tylko ten tydzień, no i święta już z malusim zdrowym ! :) Quote
Mani2000 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Ohh Jak dobrze że Kubuś został!Powodzeni na dalszej drodze życia z nim życzymy! Quote
azalia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Bądźcie szczęśliwi,Kubuś i jego Rodzinka. Quote
Recommended Posts