Satrina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Nikaragua napisał(a):Satrino, to jeśli ktoś zadzwoni do Ciebie z ogłoszenia to miej przygotowanego innego psiaka zamiast Julka:) Tak właśnie planujemy:-)))) Quote
kora78 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 no, dane chyba sa na mnie. juz myslalysmy o prototypie, ale... nie mamy... nika szukaj we wrocku cos i podrzuc tutaj klona julkowego. jacenty [SIZE="5"]bardzo serdecznie dziekujemy za wszystko, doslownie wszystko!!! :) tak sie ciesze :laola::laola::laola::laola::laola: ja mialam bardzo podobnie, jak bylam w Twoim wieku mniej wiecej. tez wzielam ze schronu sunie, ale musialam podpisac ojcu zobowiazanie, ze to moj pies i ja jestem wlascicielka i wszystko, co zle spoczywa na mnie. ale pies byl tak naprawde, najbardziej mojego ojca, on karmil, wyprowadzal itp. dla mnie zostaly same przyjemnosci czyl ispacerki w ladna pogode i mizianko dodatkowe :) teraz to wspominam z usmiechem :) Quote
kizimizi Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A Gufik ile ma juz lat i jaki to psiak? To rozumiemy, ze: a) Julek zostaje z twoja rodzina w twoim rodzinnym miescie, b) pies jedzie z Toba do Wrocka i bedzie jezdzil z Toba do domu jako, ze to juz WASZ pies ???????? Quote
Klauzunka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 jacenty bardzo serdecznie dziekujemy za wszystko, doslownie wszystko!!! :smile: tak sie ciesze :laola::laola::laola::laola::laola: i ja się pod tym podpisuje !!!!!!!!!!!!!! Kizi Juliano raczej zostaje w rodzinnym domu jacenty ja tak to zrozumiałam :) Quote
kora78 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 jacenty mi mowila,ze jeszcze nie wiedza. albo wroci do wrocka, albo od razu zostanie z rodzicami. wiem, o czym myslicie :D Quote
kizimizi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 kora78 napisał(a):jacenty mi mowila,ze jeszcze nie wiedza. albo wroci do wrocka, albo od razu zostanie z rodzicami. wiem, o czym myslicie :D Kora przeciez dziewczyna ma "akt prawny" podpisac ze nowego nie sprowadzi juz :D Quote
kora78 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 do domu, nie do mieszkania studenckiego ;P Quote
Klauzunka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 do domu, nie do mieszkania studenckiego ;P o żesz Ty Luczijo o tym samym pomyślałam :) Quote
kizimizi Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 kora78 napisał(a):do domu, nie do mieszkania studenckiego ;P heh to luka prawna wiec mozna wykorzystac :cool3: A tak serio, jacenty jak to sie nasz Julian-żabo-wąż zadomowi? Znaczy z kim? Jak go Gufik ogolnie przyjął? Ja kiedyś mialam innego Gufiego na wątku właśnie i mam straszny sentyment do tego imienia:loveu: Quote
Klauzunka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 do domu, nie do mieszkania studenckiego ;P o żesz Ty Luczijo o tym samym pomyślałam :smile: Quote
kora78 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 jacenty pisala, ze gufik go zauwazyl dopiero po kilku dniach ;) dajcie dziewczynie wrocic z przerwy swiatecznej, w czasie studiow bedzie miala czas na pisanie :) a nie teraz, jak ma wazne rodzinno-domowe zajecia :) wazniejsze, niz nauka. hehe Quote
Klauzunka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 jacenty pisala, ze gufik go zauwazyl dopiero po kilku dniach ;-) dajcie dziewczynie wrocic z przerwy swiatecznej, w czasie studiow bedzie miala czas na pisanie :smile: a nie teraz, jak ma wazne rodzinno-domowe zajecia :smile: wazniejsze, niz nauka. hehe no dobra... :) Quote
jacenty Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 oj wy moje czarownice kochane:) narazie Julek zostanie tutaj w lcach, bo ja tylko 3 dni w tyg mam zajęcia a potem sesja i ferie więc będę więcej w domu niż we wro, a co później to zobaczę, czy Juliano ze mna pojedzie czy tutaj się nim moje starziki zaopiekują. Nie chcę im go tak na chama zostawiać, bo to jednak bardziej wymagający czasowo piesek- moj gufi ma już 17 lat, jest bardzooo kochany ale już na spacerki nie chodzi, przed dom tylko na siusiu, a Julusia to tak przyzwyczaiłam, ze codziennie na taki dłuższy spacerek chodzi z bieganiem, nie chcę go rodzicom na głowie zostawiać, chyba że sami się zaoferują;) jak narazie to ja w sumie jeszcze marzec, kwiecień cały będę we wro, a potem już też dyplom więc też więcej będę tutaj. Przyznam się że sama już kombinowałam, jak tutaj następnego psiaka przemycić;) na dt, ale niestety obiecałam rodzicom, że nie, tymbardziej że u nas na mieszkaniu wszyscy studenci maja swoje psiaki w domu rodzinnym, więc jakby się coś przedłużyło, to nie będzie co z nim zrobić. Jesli natomiast będzie taka sytuacja, że jakiś psiak potrzdebuje naprawdę konkretnego tymczasu- jak to np z tą sunią było, która potrzebowała tymczasu krótkiego po operacji, to ja bardzo chętnie pomogę! a co do podziękowań to ja dziękuję za julka;) kochany psiak jest, i od kiedy to głównie ja się nim zajmuję, to jest dużo grzeczniejszy. Jeśli się jest w stosunku do niego konsekwentnym, to zdecydowanie jest poprawa;) z Gufim jest w miarę w porządku, coprawda jest to taka mała menda i co i rusz zaczepia Juliana i choć już uzębienia prawie nie ma, próbuje gdzieś go podgryzać;) ale na szczęście juliano mu schodzi z drogi, chyba że mały już całkiem przesadza to warknie. Ogólnie jest dużo lepiej niż myślałam że będzie, i izolować ich nie trzeba;) pozdrawiamy serdecznie;) Quote
Klauzunka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jesli natomiast będzie taka sytuacja, że jakiś psiak potrzdebuje naprawdę konkretnego tymczasu- jak to np z tą sunią było, która potrzebowała tymczasu krótkiego po operacji, to ja bardzo chętnie pomogę! dziękujemy :) No i cieszę się, że Juliano nie stwarza kłopotów:) Gufi niech sobie go tam ustawi, co mu będzie smarkacz fikał :) Quote
kizimizi Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 jacenty a ja mam pytanko takie troche prywatne, ktos z was studiuje na Akademii Wet?? Mam psa do zdiagnozowania tylko i sie zastanawialam czy mozecie? Quote
jacenty Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 to Karolina, zapytam jej, z tym że ostatnio coś tam mieli jakąś aferę i nie wiem czy będzie mogła, więc nic nie obiecuję. a powiedz co mu jest? Quote
kora78 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 jacenty, szukam dt na kilka dni dla suni 5mcy w typie shit zu grubymi nicmi szytej. ma jechac na dt do Wawy, a jest w schronie. ja jutro wyjezdzam na wekend i nic nie moge dograc, tego transportu do Wawy. a sunie moze ktos ukrasc do pseudo, ze schronu. bo bez sterylki, bo to dziecko jeszcze. przetrzymacie od teraz- do tygodnia, czy dwoch, zanim transport do warszawy znajde?? Uploaded with ImageShack.us tylko trzeba bedzie kogos prosic o wyciagniecie malej i trasport do Was, lub ktos od Was moze pkp dojechac do schronu? Quote
Satrina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Z transportem i wuciągnieciem bym dała rade,a co tym DT? Mamy coś?Jacenty? Quote
NikaEla Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 właśnie kończy się allegro i już nie będę odnawiać, bo po co ;) Quote
Satrina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nikaragua napisał(a):właśnie kończy się allegro i już nie będę odnawiać, bo po co ;) No jasne:-) A psinka biała jedzie jutro ze mna do Wrocławia do dziewczyn od Julka. Quote
Satrina Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Mała została wczoraj wydana ze schronu jakiemuś małżeństwu-oby trafiła na dobry dom. Quote
kizimizi Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Satrina napisał(a):Mała została wczoraj wydana ze schronu jakiemuś małżeństwu-oby trafiła na dobry dom. ehh ta biala z postu Kory wyzej? Quote
Recommended Posts