Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, dane chyba sa na mnie. juz myslalysmy o prototypie, ale... nie mamy... nika szukaj we wrocku cos i podrzuc tutaj klona julkowego.

jacenty [SIZE="5"]bardzo serdecznie dziekujemy za wszystko, doslownie wszystko!!! :)

tak sie ciesze

:laola::laola::laola::laola::laola:

ja mialam bardzo podobnie, jak bylam w Twoim wieku mniej wiecej. tez wzielam ze schronu sunie, ale musialam podpisac ojcu zobowiazanie, ze to moj pies i ja jestem wlascicielka i wszystko, co zle spoczywa na mnie. ale pies byl tak naprawde, najbardziej mojego ojca, on karmil, wyprowadzal itp. dla mnie zostaly same przyjemnosci czyl ispacerki w ladna pogode i mizianko dodatkowe :) teraz to wspominam z usmiechem :)

Posted

A Gufik ile ma juz lat i jaki to psiak?
To rozumiemy, ze:
a) Julek zostaje z twoja rodzina w twoim rodzinnym miescie,
b) pies jedzie z Toba do Wrocka i bedzie jezdzil z Toba do domu jako, ze to juz WASZ pies

????????

Posted

jacenty bardzo serdecznie dziekujemy za wszystko, doslownie wszystko!!! :smile:

tak sie ciesze

:laola::laola::laola::laola::laola:

i ja się pod tym podpisuje !!!!!!!!!!!!!!
Kizi Juliano raczej zostaje w rodzinnym domu jacenty ja tak to zrozumiałam :)

Posted

kora78 napisał(a):
jacenty mi mowila,ze jeszcze nie wiedza. albo wroci do wrocka, albo od razu zostanie z rodzicami.

wiem, o czym myslicie :D

Kora przeciez dziewczyna ma "akt prawny" podpisac ze nowego nie sprowadzi juz :D

Posted

kora78 napisał(a):
do domu, nie do mieszkania studenckiego ;P

heh to luka prawna wiec mozna wykorzystac :cool3:
A tak serio, jacenty jak to sie nasz Julian-żabo-wąż zadomowi? Znaczy z kim?
Jak go Gufik ogolnie przyjął? Ja kiedyś mialam innego Gufiego na wątku właśnie i mam straszny sentyment do tego imienia:loveu:

Posted

jacenty pisala, ze gufik go zauwazyl dopiero po kilku dniach ;)
dajcie dziewczynie wrocic z przerwy swiatecznej, w czasie studiow bedzie miala czas na pisanie :) a nie teraz, jak ma wazne rodzinno-domowe zajecia :) wazniejsze, niz nauka. hehe

Posted

jacenty pisala, ze gufik go zauwazyl dopiero po kilku dniach ;-)
dajcie dziewczynie wrocic z przerwy swiatecznej, w czasie studiow bedzie miala czas na pisanie :smile: a nie teraz, jak ma wazne rodzinno-domowe zajecia :smile: wazniejsze, niz nauka. hehe

no dobra... :)

Posted

oj wy moje czarownice kochane:)
narazie Julek zostanie tutaj w lcach, bo ja tylko 3 dni w tyg mam zajęcia a potem sesja i ferie więc będę więcej w domu niż we wro, a co później to zobaczę, czy Juliano ze mna pojedzie czy tutaj się nim moje starziki zaopiekują. Nie chcę im go tak na chama zostawiać, bo to jednak bardziej wymagający czasowo piesek- moj gufi ma już 17 lat, jest bardzooo kochany ale już na spacerki nie chodzi, przed dom tylko na siusiu, a Julusia to tak przyzwyczaiłam, ze codziennie na taki dłuższy spacerek chodzi z bieganiem, nie chcę go rodzicom na głowie zostawiać, chyba że sami się zaoferują;) jak narazie to ja w sumie jeszcze marzec, kwiecień cały będę we wro, a potem już też dyplom więc też więcej będę tutaj. Przyznam się że sama już kombinowałam, jak tutaj następnego psiaka przemycić;) na dt, ale niestety obiecałam rodzicom, że nie, tymbardziej że u nas na mieszkaniu wszyscy studenci maja swoje psiaki w domu rodzinnym, więc jakby się coś przedłużyło, to nie będzie co z nim zrobić. Jesli natomiast będzie taka sytuacja, że jakiś psiak potrzdebuje naprawdę konkretnego tymczasu- jak to np z tą sunią było, która potrzebowała tymczasu krótkiego po operacji, to ja bardzo chętnie pomogę!
a co do podziękowań to ja dziękuję za julka;) kochany psiak jest, i od kiedy to głównie ja się nim zajmuję, to jest dużo grzeczniejszy. Jeśli się jest w stosunku do niego konsekwentnym, to zdecydowanie jest poprawa;) z Gufim jest w miarę w porządku, coprawda jest to taka mała menda i co i rusz zaczepia Juliana i choć już uzębienia prawie nie ma, próbuje gdzieś go podgryzać;) ale na szczęście juliano mu schodzi z drogi, chyba że mały już całkiem przesadza to warknie. Ogólnie jest dużo lepiej niż myślałam że będzie, i izolować ich nie trzeba;)
pozdrawiamy serdecznie;)

Posted

Jesli natomiast będzie taka sytuacja, że jakiś psiak potrzdebuje naprawdę konkretnego tymczasu- jak to np z tą sunią było, która potrzebowała tymczasu krótkiego po operacji, to ja bardzo chętnie pomogę!

dziękujemy :)

No i cieszę się, że Juliano nie stwarza kłopotów:) Gufi niech sobie go tam ustawi, co mu będzie smarkacz fikał :)

Posted

to Karolina, zapytam jej, z tym że ostatnio coś tam mieli jakąś aferę i nie wiem czy będzie mogła, więc nic nie obiecuję.
a powiedz co mu jest?

Posted

jacenty, szukam dt na kilka dni dla suni 5mcy w typie shit zu grubymi nicmi szytej.
ma jechac na dt do Wawy, a jest w schronie. ja jutro wyjezdzam na wekend i nic nie moge dograc, tego transportu do Wawy. a sunie moze ktos ukrasc do pseudo, ze schronu. bo bez sterylki, bo to dziecko jeszcze.
przetrzymacie od teraz- do tygodnia, czy dwoch, zanim transport do warszawy znajde??

Uploaded with ImageShack.us

tylko trzeba bedzie kogos prosic o wyciagniecie malej i trasport do Was, lub ktos od Was moze pkp dojechac do schronu?

Posted

Nikaragua napisał(a):
właśnie kończy się allegro i już nie będę odnawiać, bo po co ;)

No jasne:-)
A psinka biała jedzie jutro ze mna do Wrocławia do dziewczyn od Julka.