jacenty Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 nowe fotki:) http://imageshack.us/f/710/1006200x.jpg/ http://imageshack.us/f/10/1006198p.jpg/ http://imageshack.us/f/847/1006207.jpg/ http://imageshack.us/f/809/1006197s.jpg/ http://imageshack.us/f/194/1006205m.jpg/ Quote
Satrina Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 To pieszczoch, rozłożony na łożeczku:-) Fajnie wygląda, taka długa parróóóóóóówkaaaaa....Wezmę te fotki do ogłoszeń nowych Quote
Klauzunka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Moje ulubione :) słodziak kochany :loveu::loveu::loveu: Quote
kora78 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 super foteczki, super ma julcio u was :))))))) dziekujemy!!!!! kolejny raz catangel, dzieki za info! my tego nie wiedzialysmy... Quote
kizimizi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Klauzunka napisał(a):Moje ulubione :) słodziak kochany :loveu::loveu::loveu: a zeby kazdy sobie zobaczyl: a to z kolei moja ulubiona -Julkowi sie chyba wydaje czasem, ze jest wezem :D Quote
kizimizi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 kora78 napisał(a):albo żabą :)))))) heh ta psinka ma taki ryjeczek kochany :) Quote
Klauzunka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 żaba to to jeszcze nie jest ale aligator a i owszem :) p.s. tu macie klasyka :) żaba w wykonaniu laba :) Quote
CatAngel Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 kora78 napisał(a):super foteczki, super ma julcio u was :))))))) dziekujemy!!!!! kolejny raz catangel, dzieki za info! my tego nie wiedzialysmy... Ja nie daję także tel do treści na gumtree, bo czasami też kasują :-/ Quote
Klauzunka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ja nie daję także tel do treści na gumtree, bo czasami też kasują :-/ zaczynają według mnie przesadzać....jest tyle portali, że za chwilę nikt się u nich nie będzie ogłaszać. Quote
kora78 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 i te odnosniki do regulaminu, i czytaj czlowieku 50pkt i szukaj, glowkuj, co wpisales zle... mnie to dotad wiele razy wyskakiwalo, wtedy sobie dawalam spokoj poprostu. tak, ale nie przyciagaja, tylko odstraszaj, widocznie uznali, ze maja wielka ogladalnosc i to im wystarcza, nie przejmuja sie, ze iles osob odstraszą. ale wg mnie powinno wyskakiwac sciesle, jak na innych portalach- tu i tu zrobiles blad, nie wolno tego i tego. i wszystko jasne. a nie odeslanie tylko do regulaminu i szukaj czlowieku... zaba laba super :) Maja tez zaba :) Quote
kizimizi Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ja naprzyklad nie moglam zrobic gumtree ostatnio (Lolkowi chyba) bo mi usuwalo automatycznie ze robie ogloszenie poza adresem zamieszkania. Ja na londynskim gumtree jestem zalogowana no ale to co juz nie moge gdzie indziej uwywac? Nie rozumiem ... glupota ... Quote
Satrina Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Słuchajcie, a allegro, kto robi odpłatnie?Zamówiłabym dla Julka jakieś fajowe. Quote
Klauzunka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 z doświadczenia Ci powiem, że jak zamówiłaś ogłoszenia to Twoje allegro jest ok, jeszcze jakiś czas temu allegro było ok, od kilku miesięcy stamtąd nie mam telefonów.... :(a z ogłoszeń a i owszem. Quote
Satrina Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Jak tam Juluś?Cisza, nikt nie dzwoni? Mam nadzieję, że zaraz pojawią się ogłoszenia od catangel. Quote
jacenty Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 nie umiem tego badziewia obsługiwać więc tradycyjnie daje tylko linki http://imageshack.us/photo/my-images/849/1006212.jpg/ a oto Julian przeglądający Dogomanię: http://imageshack.us/photo/my-images/220/1006218s.jpg/ pozdrawiamy:) Quote
Klauzunka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Juliano :) test z obsługi komputera - zaliczony :) Quote
Satrina Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ale kochany, jak tam sprawdziłyście jak na koty reaguje?Widział jakiegoś na spacerze? Quote
Klauzunka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ale kochany, jak tam sprawdziłyście jak na koty reaguje?Widział jakiegoś na spacerze? a jest ktoś zainteresowany, czy chcecie go tak profilaktycznie sprawdzić? Quote
Satrina Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Klauzunka napisał(a):a jest ktoś zainteresowany, czy chcecie go tak profilaktycznie sprawdzić? Ja jestem zainteresowana przyszłościowo, jakby domu nie znalazł:-) Quote
kora78 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Satrina napisał(a):Ja jestem zainteresowana przyszłościowo, jakby domu nie znalazł:-) bo Satrina ma 2 koty :) Quote
Klauzunka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 bo Satrina ma 2 koty :smile: toż widzę w avku dwa rysie afrykańskie :loveu: Quote
jacenty Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 z kotami niestety narazie nie spotkalismy sie, bo tutaj chyba kazdy trzyma swoje w domu:) ale u mnie na wiosce pełno ich lata, wiec zobaczymy jak on bedzie sie w stosunku do nich zachowywał. Natomiast jest problem, i bardzo Was proszę o radę. Wczoraj pierwszy raz zdarzyło się, że Julian zaatakował mnie. Sytuacja się powtórzyła, koleżanka chciała go przesunąć na łóżku, on na nią warknął, ja akurat stałam obok więc pokazałam mu ręką i kazałam zejść z tego łóżka, na co on zeskoczył owszem, ale z rozpędem na mnie i zębami na wierzchu. Był naprawdę agresywny przy tym, i gdybym się nie odsunęła, to by mnie zaatakował. Ostatecznie efekt był taki, że całą noc spędził w przedpokoju i kuchni, a dzisiaj nie ma wstępu na łóżko(żadne). Czuje się przy tym pokrzywdzony strasznie. Właśnie przed chwilą władował się bezczelnie na moje łóżko, został wyrzucony, władował się do koleżanki i przy nakazie zejścia znowu się szczerzył, z tym że w o wiele mniejszym stopniu, i w końcu zszedł. Teraz leży obrażony na podłodze. Co dziwne, sytuacja powtarza się zawsze z tym samym łóżkiem koleżanki, z reszty schodzi bez burczenia;) Bardzo proszę o radę, może znacie jakiegoś trenera lub behawiorystę lub same jesteście, my po prostu nie wiemy jak mamy się zachować w takiej sytuacji. Wygląda to naprawdę nieciekawie, i napewno nie może tak być. Quote
Satrina Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 jacenty napisał(a):z kotami niestety narazie nie spotkalismy sie, bo tutaj chyba kazdy trzyma swoje w domu:) ale u mnie na wiosce pełno ich lata, wiec zobaczymy jak on bedzie sie w stosunku do nich zachowywał. Natomiast jest problem, i bardzo Was proszę o radę. Wczoraj pierwszy raz zdarzyło się, że Julian zaatakował mnie. Sytuacja się powtórzyła, koleżanka chciała go przesunąć na łóżku, on na nią warknął, ja akurat stałam obok więc pokazałam mu ręką i kazałam zejść z tego łóżka, na co on zeskoczył owszem, ale z rozpędem na mnie i zębami na wierzchu. Był naprawdę agresywny przy tym, i gdybym się nie odsunęła, to by mnie zaatakował. Ostatecznie efekt był taki, że całą noc spędził w przedpokoju i kuchni, a dzisiaj nie ma wstępu na łóżko(żadne). Czuje się przy tym pokrzywdzony strasznie. Właśnie przed chwilą władował się bezczelnie na moje łóżko, został wyrzucony, władował się do koleżanki i przy nakazie zejścia znowu się szczerzył, z tym że w o wiele mniejszym stopniu, i w końcu zszedł. Teraz leży obrażony na podłodze. Co dziwne, sytuacja powtarza się zawsze z tym samym łóżkiem koleżanki, z reszty schodzi bez burczenia;) Bardzo proszę o radę, może znacie jakiegoś trenera lub behawiorystę lub same jesteście, my po prostu nie wiemy jak mamy się zachować w takiej sytuacji. Wygląda to naprawdę nieciekawie, i napewno nie może tak być. O kurcze to wielki problem,ja nie pomogę bo się nie znam na tym zupełnie, ale pies absolutnie nie może atakować człowieka! Quote
Recommended Posts