kizimizi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 a jak zrobicie na swieta? Z kim jedzie Julek i gdzie?to beda jego pierwsze, prawdziwe domowe swieta pewnie :) Quote
kora78 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Julcio na: adopcjapsa cafeanimal doadopcji i morusek ojej owi olx tablica petsy lento Quote
Satrina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='kora78']Julcio na: adopcjapsa cafeanimal doadopcji i morusek ojej owi olx tablica petsy lento[/QUOTE] DZięki Lucynka;-)))) Ja bym chciała dla niego Allegro, tylko, że ja bym mogła zrobić zwykle w szablonie proponowanym przez nich-co myślicie? Quote
kora78 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 mozna na poczatek sprobowac ze wyklym, jak domku nie bedzie to bedziemy myslec nad jakims bardziej efektownym. jeszcze za pare dni z bazaru niech ma 45 ogloszen od nas. jak te moje wczorajsze spadna na 2-3 strone. Quote
Satrina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Jutro strzelę parę fotek dla Julka na moje allegro. Quote
jacenty Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 no własnie, myslę że się poczuł u siebie i stąd się to bierze. na mnie jeszcze nie warknął, i nie było mnie przy tym więc jak to dokładnie wygląda nie wiem, ale napewno nie bedziemy pozwalac na takie zachowanie;) Julian jest wyprowadzany 4 razy dziennie, tak mniej-wiecej kolo 7, 13, 18 i 22. Myślę że jakby zminimalizować do 3, to tez by dał radę. Wychodzimy z nim wszyscy, zalezy od tego kto jest w domu. A na swieta jedzie ze mna do Ludwikowic- to w sumie blisko walbrzycha jest;) Quote
Satrina Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 No i nie było mnie u Julusia;-( Zamówię dla nie go pakiet ogłoszeń u catangel i zrobię dziś to allegro, co prawda w szablonie-ale ma fotki ładnę, więc może ktoś go wypatrzy. Quote
Satrina Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Takie tam allegro dla Juleczka [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1989435803[/URL] Quote
kizimizi Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Satrina']Takie tam allegro dla Juleczka [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1989435803[/URL][/QUOTE] bardzo fajne. Kora kto to takie fajne allegro zawsze robil? Fioorsteinka czy kto? Quote
kora78 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 nie, fiorstenka robi takie wiesz, z fotkami wplecionymi w tekst. ja takich nie umiem tez. Satrinka, dodaj tylko, ze pies nie jest rzecza i zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu. ze licytacja nie jest rownoznaczna z adopcja. takie cos ludzie zawsze pisza, zeby sie zabezpieczyc. a nie ktos pierwszy lepszy zalicytuje i wg prawa psa musisz mu oddac, bo go kupil. Quote
Satrina Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='kora78']nie, fiorstenka robi takie wiesz, z fotkami wplecionymi w tekst. ja takich nie umiem tez. Satrinka, dodaj tylko, ze pies nie jest rzecza i zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu. ze licytacja nie jest rownoznaczna z adopcja. takie cos ludzie zawsze pisza, zeby sie zabezpieczyc. a nie ktos pierwszy lepszy zalicytuje i wg prawa psa musisz mu oddac, bo go kupil.[/QUOTE] A dobrze wiedzieć, zaraz wkleję Quote
Satrina Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='edyta12']fajny ten juleczek:loveu:[/QUOTE] Dzięki cioteczko za odwiedziny;-) A Juluś jest rzeczywiście słodki;-) Quote
Klauzunka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 trzymam kciuki zeby telefon się rozdzwonił :) Quote
Satrina Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Klauzunka napisał(a):trzymam kciuki zeby telefon się rozdzwonił :) Też na to liczę... Quote
Klauzunka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 nie, fiorstenka robi takie wiesz, z fotkami wplecionymi w tekst. ja takich nie umiem tez. takie jak u Lola? http://allegro.pl/lolek-psie-nieszczescie-prosi-o-dom-i1991834204.html? to klika się edytor wizualny i potem pierwszą ikonę, pojawia się okno w które kopiuje się adres obrazka. Quote
Satrina Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 TO będę musiała pokombinać, poczkeam trochę może będzie jakiś odzew. Tylko napisała do catangel ale bez odzewu, kto jeszcze robi pakiety ogłoszeń odpłatnie? Quote
kizimizi Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 ano to fiorstein fajne robi. moza zaniast kupowac ogloszenia lepiej allegro albo gumtree wyroznic? Quote
kora78 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 jestem za wyroznieniem gumtree na wroclaw. na miesiac 50zl, a jak pies w ds to mozna innego wstawic. lub za pare dni z 10zl, dokladnie nie wiem. mmd robila fuksowi, stad wiem. Quote
Klauzunka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 jestem za wyroznieniem gumtree na wroclaw. na miesiac 50zl, a jak pies w ds to mozna innego wstawic. lub za pare dni z 10zl, dokladnie nie wiem. mmd robila fuksowi, stad wiem. myślałam o takim dla Lolka ale nie wiem co z tym gumtree, trzy razy mi usunięto ogłoszenie i kizi raz.... Quote
Satrina Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Mi cały czas jakiś problem pokazywało GUMTREE i nie wystawiłam Julka tam;-( Quote
Satrina Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 kora78 napisał(a):jestem za wyroznieniem gumtree na wroclaw. na miesiac 50zl, a jak pies w ds to mozna innego wstawic. lub za pare dni z 10zl, dokladnie nie wiem. mmd robila fuksowi, stad wiem. Hmm to może wezmę pakiet u catangel+allegro wyróżnione. Co lepsze allegro czy gumtree? Quote
CatAngel Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dla zainteresowanych: Gumtree wprowadziło zakaz umieszczania adresów e-mail w treści ogłoszeń. Żeby było ciekawiej, zamiast normalnie podświetlić pole i uprzejmie poinformować, pozwala na dodanie takiego ogłoszenia a po kilku sekundach go kasuje. Quote
Recommended Posts