Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']Julcio na:

adopcjapsa
cafeanimal
doadopcji i morusek
ojej
owi
olx
tablica
petsy
lento[/QUOTE]
DZięki Lucynka;-)))) Ja bym chciała dla niego Allegro, tylko, że ja bym mogła zrobić zwykle w szablonie proponowanym przez nich-co myślicie?

Posted

mozna na poczatek sprobowac ze wyklym, jak domku nie bedzie to bedziemy myslec nad jakims bardziej efektownym.

jeszcze za pare dni z bazaru niech ma 45 ogloszen od nas. jak te moje wczorajsze spadna na 2-3 strone.

Posted

no własnie, myslę że się poczuł u siebie i stąd się to bierze. na mnie jeszcze nie warknął, i nie było mnie przy tym więc jak to dokładnie wygląda nie wiem, ale napewno nie bedziemy pozwalac na takie zachowanie;)
Julian jest wyprowadzany 4 razy dziennie, tak mniej-wiecej kolo 7, 13, 18 i 22. Myślę że jakby zminimalizować do 3, to tez by dał radę. Wychodzimy z nim wszyscy, zalezy od tego kto jest w domu.

A na swieta jedzie ze mna do Ludwikowic- to w sumie blisko walbrzycha jest;)

Posted

No i nie było mnie u Julusia;-( Zamówię dla nie go pakiet ogłoszeń u catangel i zrobię dziś to allegro, co prawda w szablonie-ale ma fotki ładnę, więc może ktoś go wypatrzy.

Posted

[quote name='Satrina']Takie tam allegro dla Juleczka [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1989435803[/URL][/QUOTE]

bardzo fajne.
Kora kto to takie fajne allegro zawsze robil? Fioorsteinka czy kto?

Posted

nie, fiorstenka robi takie wiesz, z fotkami wplecionymi w tekst. ja takich nie umiem tez.

Satrinka, dodaj tylko, ze pies nie jest rzecza i zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu. ze licytacja nie jest rownoznaczna z adopcja. takie cos ludzie zawsze pisza, zeby sie zabezpieczyc. a nie ktos pierwszy lepszy zalicytuje i wg prawa psa musisz mu oddac, bo go kupil.

Posted

[quote name='kora78']nie, fiorstenka robi takie wiesz, z fotkami wplecionymi w tekst. ja takich nie umiem tez.

Satrinka, dodaj tylko, ze pies nie jest rzecza i zastrzegamy sobie prawo wyboru najlepszego domu. ze licytacja nie jest rownoznaczna z adopcja. takie cos ludzie zawsze pisza, zeby sie zabezpieczyc. a nie ktos pierwszy lepszy zalicytuje i wg prawa psa musisz mu oddac, bo go kupil.[/QUOTE]

A dobrze wiedzieć, zaraz wkleję

Posted

jestem za wyroznieniem gumtree na wroclaw. na miesiac 50zl, a jak pies w ds to mozna innego wstawic. lub za pare dni z 10zl, dokladnie nie wiem.
mmd robila fuksowi, stad wiem.

Posted

jestem za wyroznieniem gumtree na wroclaw. na miesiac 50zl, a jak pies w ds to mozna innego wstawic. lub za pare dni z 10zl, dokladnie nie wiem.
myślałam o takim dla Lolka ale nie wiem co z tym gumtree, trzy razy mi usunięto ogłoszenie i kizi raz....

Posted

kora78 napisał(a):

Hmm to może wezmę pakiet u catangel+allegro wyróżnione. Co lepsze allegro czy gumtree?

Posted

Dla zainteresowanych: Gumtree wprowadziło zakaz umieszczania adresów e-mail w treści ogłoszeń. Żeby było ciekawiej, zamiast normalnie podświetlić pole i uprzejmie poinformować, pozwala na dodanie takiego ogłoszenia a po kilku sekundach go kasuje.