Satrina Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ja też odwiedzam i szykuję się na jutro-tekst do ogłoszeń powstanie-mój pierwszy:-) Quote
kizimizi Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Satrina']Ja też odwiedzam i szykuję się na jutro-tekst do ogłoszeń powstanie-mój pierwszy:-)[/QUOTE] fingers cross:) Quote
kora78 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 fotki z wakacji Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us poszarpane lewe ucho Quote
kora78 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 a tu foto ze schronu, z wiosny. takie ladne Uploaded with ImageShack.us dzis byla u mnie Ania, podpisalysmy umowe o dt. Julian jest w dobrych rekach :) Satrina, co z tekstem? Quote
Satrina Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 No właśnie chwilę temu wlazłam do domu i nie dam rady już dzisiaj-przymusowa impreza rodzinna się przedłuzyła. Jutra z rana się zabieram do robory, obiecuję Julusiowi!!!!! Quote
Satrina Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Mój tekst:-P Jest zwięzły i prosty, bo ja najbardziej lubię konkretne, jasne informacje i uważam, że długie teksty nudzą czytających...taka moja opinia. Dziewczyny może tak być?????? Co sądzicie?Wszlka krytyka miło widziana. Na końcu wrzucę ten tekst, który Kora zawsze wrzuca do swoich ogłoszeń-muszę go tylko skopiować. Julek to nieduży pies o wielkim sercu. Dzięki dobrym ludziom został zabrany ze schroniska, gdzie był gryziony i zastraszany przez innego psa z jego boksu. Największym marzeniem Julka jest ciepły kącik i ktoś kto pokocha go na całe życie.Dla człowieka to tak nie wiele,a dla Julka wszystko...Z Julek jest wesołym, radosnym i przyjaznym psiakiem. Uwielbia pieszczoty i bliski kontakt z człowiekiem. Jak na młodego psa przystało jest energiczny i chętny do wszelkiego rodzaju zabaw. Julek ma dodatkową zaletę-doskonale zastepuję poranny budzik, budząc każdego śpiocha buziakiem w głowę. Piesek nie sprawia problemów na spacerach, jest grzeczny i ładnie chodzi na smyczy. Można go zostawiać samego w domu-nie broi. Łgadny i przyjacielski w stosunku do innych psów. Juluś jest ok. 2-letnim kundelkiem o niewielkim wzroście i wadze 10 kg.Jest wykastrowany,zaszczepiony i zaczipowany. Julek czeka z nadzieją, że to właśnie TY przygarniesz go i zostaniesz jego najwierniejszym przyjacielem. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na przeprowadzenie wizyty przed i poadopcyjnej. Pies mieszka w domu tymczasowym we Wrocławiu. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 668 836 964 mailowo lucyna1981@wp.pl Quote
kora78 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 ladnie :) dodaj,ze jest w dt w wrocku ze wykastrowany tez ze warunkiem jest zgoda na wizyte i podpisanie umowy... cos,ze do psow super lagodny i ze zabrany ze schroniska, gdzie jeden zly pies bardzo go gryzl i znecal sie nad nim.takie jedno ckliwe zdanie,ze jest uratowany Quote
Satrina Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Odwiedzam Juleczka kochanego. Przez to zamieszanie ze szczeniakiem zaniedbałam go, ale ogłoszenia pomału idą. Nie wiecie czemu na Gumtree nie mogę puścić ogłoszenia?Podświetla tekst, za długi czy co? Quote
kora78 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 mi tez tak czasem wychodzi. ale za dlugi na pewno nie jest, ja dawalam i dluzsze. musisz dobrze pozaznaczac, ze jestes wlascicielem psa, ten wiek, tytul, miasto na dole. mi czasem za chiny nie chce isc i nic poradzic nie mozna. dzis klauzunka tez ma cos klopot z gumtree. Quote
Satrina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A czy znacie kogoś kto mógłby zrobić Julusiowi Allegro??? Quote
Satrina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='kizimizi']a tytuł? moze: zaginął Julkowy dom.[/QUOTE] Julek o ogromnym sercu-ja bym tak dała. Może dam jeden z takim tytułem a jedne z takim. Quote
Satrina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Póki co klika ogłoszeń reszta jutro: lento tusprzedaj tablica cafeanimal gratka pajeczyna kupiepsa morusek pineska ezwierzak Quote
jacenty Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 dzis postaram sie cyknac mu fotki;] Quote
kora78 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 ale ja nie mam na mailu zadnych aktywacji, chyba cos nie tak... jacenty- wrzuc tekst Satrina do 1 postu. napisz: tekst do ogloszen i wklej go tam, bedzie latwiej szukac. Quote
jacenty Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 ja nie umiem ! macie tutaj linki i zróbcie coś:) http://imageshack.us/photo/my-images/14/20111203104909.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/820/20111204113345.jpg/ Quote
jacenty Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Juluś nadal jest w miarę grzeczny, dwa razy zdarzyło mu się warknąć na koleżankę, poza tym sprawuje się bardzo dobrze:) dziś z okazji mikołajek dostał kość, radość jest niesamowita:) pozdrawiamy serdecznie:) Quote
kora78 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Satrina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Super foty!!! Ciekawe czemu warknął? Domyślasz się czemu? Quote
Satrina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='kora78']ale ja nie mam na mailu zadnych aktywacji, chyba cos nie tak... jacenty- wrzuc tekst Satrina do 1 postu. napisz: tekst do ogloszen i wklej go tam, bedzie latwiej szukac.[/QUOTE] to nie wiem, może u mnie jednak w spam poszło-jutro sprawdzę Quote
jacenty Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 raz zdarzyło mu się to, kiedy przypadkiem dorwał sie do kosza na śmieci, a koleżanka chciała mu go zabrać- pewnie zostało mu to ze schorniska, że o jedzenie trzeba walczyć a ten kosz potraktował jako swoją zdobycz;) drugi raz jak go chciała wywalić ze swojego łożka- i za to już został skrzyczany bo tak byc nie może;) natomiast zaczal na spacerach sie denerwowac na obce pieski- nie na wszystkie, ale do niektorych sam zaczyna zaczepiac. Quote
Satrina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='jacenty']raz zdarzyło mu się to, kiedy przypadkiem dorwał sie do kosza na śmieci, a koleżanka chciała mu go zabrać- pewnie zostało mu to ze schorniska, że o jedzenie trzeba walczyć a ten kosz potraktował jako swoją zdobycz;) drugi raz jak go chciała wywalić ze swojego łożka- i za to już został skrzyczany bo tak byc nie może;) natomiast zaczal na spacerach sie denerwowac na obce pieski- nie na wszystkie, ale do niektorych sam zaczyna zaczepiac.[/QUOTE] Pokazuje swoje pazurki oj nie dobrze-musicie go nauczyć porządku, bo do adopcji ma przecież iść. A ja znów dziś nie zdążyłam ogłoszeń;-(((( Quote
kora78 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ja go zaraz pooglaszam troche. a za pare dni zrobimy mu tez pakiecik caly, bo mamy oplacone na kilka psow z naszego schronu. pies tez sie spna na spacerkach, jak czuje spiecie wlasciciela, to taka samonapedzajaca sie maszyna. a z kim on chodzi na spacerki wlasnie? ze wszystkimi p otrochu? trase macie zawsze taka sama? ile godz wytrzymuje siku, ile jest max bez spaceru? czy budzi o 6 rano na pierwszy spacer, czy do 10 tej wytrzyma? Quote
Recommended Posts