Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Julian, podpalany kundelek, waży obecnie 10-11 kg, szuka kogoś kto przygarnie go na stałe:)
piesek jest u nas (5 studentów;) na domu tymczasowym od wczoraj, jest przekochany, grzeczny, bardzo przyjazny ( w tramwaju co przystanek usiłował przywitać się ze wszystkimi wsiadającymi). Dobrze wychowany, nie brudzi w domu, na smyczy chodzi grzecznie. Rano budzi wszystkich buziakiem w głowę:eviltong: najchętniej przytulałby się cały dzień.
Bardzo wesoły, radosny psiak.
W najbliższym czasie fotki (muszę przywieźć aparat z domu), tutaj na dole jest jego zdjęcie, chyba przedostatni post
http://www.dogomania.pl/threads/173705-Dolno%C5%9Bl.zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******.Szukamy-WOLONTARIATU/page54

Prośba do Kory, żeby wstawiła te co ma;)

Julek jest tak kochany, że zasługuje na własnego człowieka, co go będzie miział i głaskał!

TEKST DO OGŁOSZEŃ
Julek to nieduży pies o wielkim sercu. Dzięki dobrym ludziom został zabrany ze schroniska, gdzie był gryziony i zastraszany przez innego psa z jego boksu.
Największym marzeniem Julka jest ciepły kącik i ktoś kto pokocha go na całe życie.Dla człowieka to tak nie wiele,a dla Julka wszystko...
Julek jest wesołym, radosnym i przyjaznym psiakiem. Uwielbia pieszczoty i bliski kontakt z człowiekiem. Jak na młodego psa przystało jest energiczny i chętny do wszelkiego rodzaju zabaw. Julek ma dodatkową zaletę-doskonale zastępuję poranny budzik, budząc każdego śpiocha buziakiem w głowę.
Piesek nie sprawia problemów na spacerach, jest grzeczny i ładnie chodzi na smyczy. Można go zostawiać samego w domu-nie broi. Łagodny i przyjacielski w stosunku do innych psów.
Juluś jest ok. 2-letnim kundelkiem o niewielkim wzroście i wadze 10 kg.Jest wykastrowany,zaszczepiony i zaczipowany. Julek czeka z nadzieją, że to właśnie TY przygarniesz go i zostaniesz jego najwierniejszym przyjacielem.

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na przeprowadzenie wizyty przed i poadopcyjnej. Pies mieszka w domu tymczasowym we Wrocławiu.

Kontakt w sprawie adopcji: tel. 668 836 964
mailowo lucyna1981@wp.pl

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem u Juliana,faktycznie jest kochany, a jak juz pisałam, pół drogi do Wrocka spędził wtulony w mojego męża, który zresztą prowadził auto.Trzeba ma fajny dom znależć.

Posted

Dziewczyny, piszczie co tam u Juliana, strasznie jesteśmy ciekawi, tzn ja i moj TZ.No i fotki, fotki, fotki-może telefonem byście cyknęły.A jak reaguje na koty? Wiecie już może?

Posted

Julian jest baardzo grzeczny,
dziś 1 raz został sam na 3 godz, ale nie zrobił rozróby. Jak koleżanka wróciła chciał tylko zwiać na dwór;)
zaaklimatyzował się, śpi u każdego po trochę, bezczelnie wpycha się po kołdrę:P głaskać i miziać może się cały dzień:)
wczoraj i dzisiaj miał niesamowitą uciechę z zabawy butelką plastikową i starym t-shirtem;)
powoli zaczyna się oglądać jak się go woła, bardziej reaguje pewnie na intonację ale zawsze to początek reakcji na imię;)
na koty nie wiem, za to do innych psów jest przyjacielski. Dzisiaj jeden jakiś tylko mu sie nie spodobał i troszkę zawarczał.
Jak wracamy do domu z zajęć to każdego wita jakby go conajmniej rok nie widział:P
zdjecia mam, słabej jakości z komórki coprawda narazie, ale powiedzcie jak je tu wrzucić? ja to jestem niemota komputerowa:)

Posted

jacenty napisał(a):
ja właśnie też już jestem cała jego że tak powiem;]

To może jest szansa, że ogłoszenia nie będą potrzebne-bo już znalazł swojego nowego właściciela????

Posted

kizimizi napisał(a):
heh ale smieszny z niego psiaczek.
Dziewczyny mysle ze spokojnie mozna go oglaszac na juz z fotkami z Kory ogrodka.
Ile ona ma lat i czy jest kastrat?

On ma gdzieś koło 2 lat, a czy kastrat to nie wiem...chętnie go poogłaszam, tylko spytam się Kory czy zna jego historię.

Posted

kastrat, w lutym mial 1,5 roku, wiec ma 2 na pewno. pamietajcie, ze wscieklizna lutym, wiec niedlugo trzeba powtorzyc. 3 mce to niedlugo.
skad znaleziony- nie dowiemy sie nigdy

on byl bardzo gryziony latem w swoim kojcu, zaraz fot poszukam.
dzieki kojej interwencji przeniesiono go i juz mial spokoj. ale przy mnie mu pies mocno ucho poszarpal, tzn policzek chyba raczej.