Vilena Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Tak myślałam :) Ale fajnie musi być na takiej łódce :) Quote
monia&nero Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jejku nie bałaś się? Tosia siedziała spokojnie na łódce? Quote
KASIA&TOSIA Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Tosiunia była sama z Panciem ja w tym czasie oczywiście byłam w pracy:(((( i najlepsze jest to że całą podróż spędziła w jednym miejscu .......... zobaczymy następnym razem jak bedzie :))) a teraz przedstawiamy zdjęcie rodzinne ....z braciszkiem Rojerem:))) Quote
KASIA&TOSIA Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Tosia odkrywa frajdę jaką sprawia zabawa piłką:))) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Ale super zdjęcia:) Ja z moimi też pływałam na łódce - z nas 4 to ja miałam największy stres;) Quote
monia&nero Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Tosia lubi pilkę ? bo Nero ma na jej punkcie obsesję :) Quote
KASIA&TOSIA Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Dopiero odkrywa jaka to frajda:))) ale swoją widoczną na focie juz przebiła..... Quote
Vilena Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Bo taka piłka jest tylko na chwilę ;) Spróbuj z balonem :D Quote
KASIA&TOSIA Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 musze kupic cos innego:)) a z balonem byłaby kupa strachu tylko znając Tosillę:)) Quote
nana11 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 A tenisowych piłek Tosia nie lubi? Moje uwielbiają. Quote
KASIA&TOSIA Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 ona strasznie lubi wszystkie zabawki gryźć więc zastanawiam się czy taka piłka tenisowa to dobry pomysł...chyba pod kontrolą nic jej się nie stanie??? Quote
nana11 Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Uma i Leny lubia się bawić juz nawet taką przegryzioną. Uma lubi ją dodatkowo ciumkać więc trzeba wtedy zwracać uwagę, czy nie odgryza mniejszych kawałków i wtedy je zabierać. Generalnie bardziej trwałe są te tradycyjne, a nie te zoologika - takie razgryzają w jeden dzień, zwykłą ze sklepu sportowego mają nadal całą od kilku tygodni. Ja im nie zabieram gdy wychodzę, ale jak masz obawy, to dawaj jej wtedy taką piłeczkę gdy masz ją na oku i poobserwuj tempo destrukcji :evil_lol: Quote
monia&nero Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 U Nero przetrwały dwie piłki - kałczukowa (ale ona jest cięzka i robi ogromny hałas) i silikonowa taka z dizurą w środku. Włożyliśmy do niej linkę i Nero ma ukochaną pileczkę i przeciąganie w jednym. Inne piłki poległy :) czas destrukcji max 15 min :) Quote
KASIA&TOSIA Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 coś musze wymyslic bo wczoraj już się z łapkami pchała do Panciowej piłeczki na halę i przykro jej było jak usłyszała " zostaw" Quote
KASIA&TOSIA Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 (edited) HALLO tu ja Tosia pozdrawiam wszystkich w ten upalny weekend uffff..... opowiem Wam jak dzisiaj spędziłam dzionek..... Jak już pewnie wiecie Pancio jest zapalonym wędkarzem więc zabrał mnie i Pancie nad jeziorko do Międzybrodzia ...fajna miejscówka:))) w sam raz na upalny dzionek:))) sami zobaczcie jak tam ładnie w związku ze słoneczkiem ulokowano mnie na kocyku pod parasolką :))) dość szybko jednak zaczęło mi się nudzić ale na szczęście rybki zaczęły brać więc miała łapki pełne roboty :))) na dodatek trzeba było przeprowadzić małą rekultywacje terenu bo coś im nie poszło z tym wałem oporowym ....ach... po tak pracowitych chwilach postanowiłam troszkę odpocząć oczywiście na kocyku Panci troszke musiałam się naprosić aby sie przesunęła :))) ale kto by się oparł takim prośbom jak moje :)) sami popatrzcie czy bylibyście twardzi????? troszkę się jeszcze działo ale o tym opowiem Wam następnym razem po na razie padam ze zmęczenia ...oczy mi się zamykają.....ciiiiiiii.......DOBRANOC Edited June 17, 2012 by KASIA&TOSIA Quote
Vilena Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Ale ma dziewczyna wyprawy :loveu: Sama chętnie bym się wybrała :D Quote
KASIA&TOSIA Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Nastepnym razem zapraszamy z nami:))) Quote
Vilena Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Fajnie by było! Bardzo chętnie :) Tylko moje wariatki odstraszyłyby ryby i Twój TZ mógłby się pogniewać ;) Quote
monia&nero Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 http://i47.tinypic.com/16ansk1.jpg Takiej słodkiej mordce napewno nie potrafilabym odmówić :):loveu: Quote
KASIA&TOSIA Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Vilena napisał(a):Fajnie by było! Bardzo chętnie :) Tylko moje wariatki odstraszyłyby ryby i Twój TZ mógłby się pogniewać ;) e tam e tam :)) jak czasem nie połowi to się nic nie stanie:))) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Tosia ma bardzo bogate życie i widać, że się jej podoba:loveu: A swoją drogą to ciekawe kto teraz w domciu rządzi:evil_lol: Quote
KASIA&TOSIA Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 nadal ja spokojnie się nie daje :))) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Mówisz? :D mnie już nie raz przekabacą ;) heheh Quote
KASIA&TOSIA Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 mnie Tosia nie próbuje bo wie gdzie jest łatwiej bez proszenia....idzie do Pańcia..... ufff upały w końcu zelżyły ... dawno się tak nie cieszyłam jak na widok tego deszczu co nas dziś nawiedził :))) Tosia też się cieszy bo dzisiejsza noc spędziła na balkonie ....pierwszy raz spała z daleka od nas ...a wszystko przez te upały..... pozdrowienia od zaspanego Tarzacza:))))nowa ksywka Tosi Quote
Recommended Posts