ChiqDeeWikiXenia Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Tosia pomaga bardzo ładnie:loveu: Choć ja bym już miała wizję jak mi się psiak nadziewa na nożyczki.. cóż to chyba nieuleczalne;) Quote
KASIA&TOSIA Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 (edited) Tosiunia wszystko obwącha ale zostawi ach te jej lęki:)) a póki co kurujemy się bo wczoraj na spacerku troszkę przesadziłyśmy z ruchem i doszło do nadwyrężenia łapki:(( ale dała się namówić na pozowanie w nowiutenkich szelkach :)) ale minę ma nietęgą..... Edited May 21, 2012 by KASIA&TOSIA Quote
KASIA&TOSIA Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 i fotka z nieszczęsnego spacerku.... Quote
Vilena Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Tosiu wracaj szybko do formy! Buziaki od dalmatynek :* :* Quote
KASIA&TOSIA Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 (edited) Witamy już się mamy dobrze :)) więc możemy przedstawić wam zdjęcia z poprzedniego weekendu:)) troszkę widoczków z Parku Habsburgów:)) i oczywiście ukrywająca się w cieniu Tosia Edited May 26, 2012 by KASIA&TOSIA Quote
KASIA&TOSIA Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 (edited) a potem potruptałyśmy dla ochłody nad Koszarawę Patrz Mamcia jaka ja jestem odważna:)) także jak widać nasz maleństwo coraz lepiej poczyna sobie z wodą :)) W związku z tym, żę Pańcie spędzają weekend na weselu a Tosia z dziadkiem juz dziś życzy wszystkim razem i każdemu z osobna miłego weekendu:)) Edited May 26, 2012 by KASIA&TOSIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Cieszę się, że Tosia już ma się dobrze:) Ślicznie pozuje do zdjęć:loveu: Teraz dziadzio ją rozpieści:loveu: Udanej zabawy na weselu! Quote
Vilena Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Znamy to miejsce bardzo dobrze :D Ale fajny chłodek w wodzie :loveu: Quote
KASIA&TOSIA Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Witamy :)) Tosinka przeżyła super weekend z dziadkiem ale mimo to dziś cały dzień mnie pilnowała ( miałam wolne na odsypianie po weselu) i spała albo w nogach albo na mnie albo tylko wtulona. Powoli nasza ksieżniczka dorasta:))) Chyba powoli szykuje się nam cieczka. Niestety dopadło nas zapalenie "babskich spraw" i musimy sie kurować :(( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Uuu... babskie sprawy są okropne!! Coś o tym wiemy.. Zdrówka życzę! Quote
Vilena Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 "Babskie sprawy" to trudne sprawy. Zdrowia dla Tośki i nie zwlekajcie ze sterylką ;) Quote
KASIA&TOSIA Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Ani mi nie mówcie. kurujemy zapalenie na razie bierzemy URISEPT. Powoli widać cieczkę ale jeszcze się nie zaczęła a ja już mam dość :(( Mała ma humorki, miewa biegunki, co chwile chce na pole, tuli sie na maksa , nie przesypia całej nocki i wogóle maaaassssaaaakkkrrraaaaaaa!!!!!!. To co się z nia teraz dzieje utwierdziło mnie w 1000% o słuszności sterylizacji. Tak więc odbędzi esię ona tak szybko jak to tylko będzie możliwe.... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Dacie radę, ale nie będę bajerować, że będzie super;) Tosia jest dzielna, jakoś przeżyje, a za sterylką też jestem ogromnie:) u mnie wszystkie ciachnięte.. nie wyobrażam sobie 4 bab w domu z 'tymi dniami';) Quote
monia&nero Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 ale mnóstwo pięknych fotek Tosieńki! Zdrówka dla Maleńkiej! Quote
KASIA&TOSIA Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 (edited) dziękujemy wszystkim za dobre słowa :))) choć nie wiem jak to u nas jest bo piesy za nami nie latają więc to chyba jeszcze nie cieczka....któż to wie......całą już zgłupiałam.... Tabletki zadziałały ale niestety za mocno i to był wynik tego ,że Tosiila miała biegunkę....leki odstawione zobaczymy jutro czy inne pomogą...szkoda tylko,że przez te kilka dni malutkiej ubyło troszkę ciałka teraz musimy nadrabiać:))) a póki co kilka foteczek z wariactw u "dziadków na ogródku" Edited June 3, 2012 by KASIA&TOSIA Quote
monia&nero Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 buldogi uwielbiają taki patyczki :) http://i48.tinypic.com/2s9eply.jpg super fota :loveu: Quote
Vilena Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 http://i47.tinypic.com/2qtd2di.jpg Świerze powietrze, trawka, cień i powiew wiatru czyli cudowny relaksik Tosinki :loveu: Quote
KASIA&TOSIA Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 podsiadła Pancia:)))) a tutaj pierwsza wyprawa Tosi na łódkę:))) Trzeba kapok kupić :))) Quote
Vilena Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ooo ale super! A gdzie to zdjęcie było robione? Gdzieś w okolicy? Quote
Recommended Posts