ilmina Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Moja Siostra deklaruje na stałe 30zł na hotel dla Rexa :) Napisała o tym na FB, bo tutaj nie ma swojego konta. Także wszystko idzie w dobrym kierunku, przynajmniej w kwestii pobytu Rexa w hotelu. Quote
olalolaa Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Ale super :) Bardzo dziękuję !! Mam też kilka kosmetyków na bazarek wystawię je niedługo. Quote
olalolaa Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 (edited) uzupełniłam rozliczenie, Rex ma 192zł czyli prawie starczy na hotel za kwiecień (bo 100zł P. Irena i 50zł P. Adam). dzwoniłam do hoteliku, po świętach pojadę zapłacic. Sugerowano żeby odrobaczyć Rexa silniejszym lekiem działającym też na tasiemce.. dowiem się ile to kosztuje i nawyżej założe pineniądze i zawiozę lek do hotelu. Edited April 2, 2012 by olalolaa Quote
storozak Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ola jakby brakowało na jakieś leki to daj znać. Rex miał mieć jeszcze badania zrobione, czy wiemy mniej więcej ile to będzie kosztować?? Quote
olalolaa Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 No właśnie pani Kamila z hoteliku twierdzi że nie trzeba mu tych badań na razie robić bo nie chudnie dalej, on tak jakby (jej zdaniem) zrzucił dużo zimowego futra i się trochę zmniejszył chłopak, wygląda podobno dobrze, zaczniemy od odrobaczenia i zobaczymy czy coś się zmieni. je podobno bardzo dużo, i to karmę pomieszaną - dla szczeniąt i psów aktywnych więc wysoko kaloryczną. Quote
storozak Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Bardzo dobrze, że ma apetyt:) Ja sprzedaje kartki w pracy, więc trochę kasy mam nadzieję jeszcze uzbieram i wtedy zrobię jeden przelew. Kurcze taki fajny pies, śliczny, mądry, sympatyczny.... gdzie jest dom?????!!!!! Quote
asia-s Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 poszla moja deklaracja za kwiecien i maj trzymaj sie Misiu - Reksiu :-) Quote
olalolaa Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Uzupełniłam rozliczenie , dziękuję pięknie w imieniu Rexa że pamiętacie o nim :) Hotelik zapłacony, teraz saldo wynosi 72zł. Ta cisza w sprawie adopcji zaczyna mnie juz wkurzać.. nie wiem co się dzieje i niedługo się załame! Szukam kolejnego bazarku z ogłoszeniami bo sama nie mam czasu robić, w najbliższym czasie jak mi mama wyśle fotki to wystawię kilka fajnych kosmetycznych fantów żeby zbierać na kolejny miesiąc.. Quote
storozak Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Myślę, że ludzie się obawiają dużego psa. Dla niego najlepszy jest dom z ogrodem gdzie będzie mógł biegać i szaleć:) A o taki luksus trudniej niestety... Quote
storozak Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Wpłaciłam 20 zł:) Może coś jeszcze pod koniec miesiąca przeleję:) Quote
olalolaa Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Bardzo dziękuję :) Dzisiaj Rex jest w gazecie, moze ktos zadzwoni.. Quote
storozak Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 No dobra, to teraz na poważnie - czemu nikt nie dzwoni!!!???!!!!! Quote
olalolaa Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Szkoda że nie wiemy :( Spróbuje może znów z dziennikiem zachodnim, tam ze zdjeciem można dać ogłoszenie.. Quote
storozak Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 A może go na całą Polskę ogłaszać?? Transportem się będziemy martwić jak się dom znajdzie..... Quote
olalolaa Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 teraz ogłoszenia miały być na całą Polskę tam gdzie się dało.. Quote
olalolaa Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Dzięki :D Rozmawiałam nawet przed chwilka z Panem Adamem, był dzisiaj u Rexa, przekazał mi kilka dobrych informacji ;) Po pierwsze Rex już praktycznie nie ciągnie na smyczy, ładnie chodzi. Na spacerze gdzieś w polu spotkali kota, Rex zaczął merdać ogonkiem i podszedł do niego, kot się nastroszył ale nie uciekał, Rex w ogóle nie wykazywał agresji, był tylko zainteresowany :) Także mógłby mieszkać w domu gdzie są koty! Podejrzewam, że dla niego jest to w ogóle obce stworzenie i stąd taka reakcja, trochę się obawiam jaka byłaby reakcja gdyby kot zaczął uciekać, czy nie włączyłby mu sie instynkt , ale może nie byłoby źle. Rex nie boi się głośnych maszyn itd, przechodzili obok jakiejś fabryki która jest w pobliżu, zupełnie niczym się piesio nie przejmował. Tak samo samochody - spaceruje grzecznie przy ulicy. Psy za płotami obszczekujące go tez nie robią wielkiego wrażenia. Coraz lepiej znosi głaskanie tych tylnych części ciała, odskakuje ale już bardzo rzadko zdarza mu się kłapnąć zębami. Po za tym wyraźnie lepiej łapie kontakt z człowiekiem, spogląda, zastanawia się i czeka na słowo albo gest. Dom musi się znaleźć natychmiast :) Quote
olalolaa Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Dzięki :D Rozmawiałam nawet przed chwilka z Panem Adamem, był dzisiaj u Rexa, przekazał mi kilka dobrych informacji ;) Po pierwsze Rex już praktycznie nie ciągnie na smyczy, ładnie chodzi. Na spacerze gdzieś w polu spotkali kota, Rex zaczął merdać ogonkiem i podszedł do niego, kot się nastroszył ale nie uciekał, Rex w ogóle nie wykazywał agresji, był tylko zainteresowany :) Także mógłby mieszkać w domu gdzie są koty! Podejrzewam, że dla niego jest to w ogóle obce stworzenie i stąd taka reakcja, trochę się obawiam jaka byłaby reakcja gdyby kot zaczął uciekać, czy nie włączyłby mu sie instynkt , ale może nie byłoby źle. Rex nie boi się głośnych maszyn itd, przechodzili obok jakiejś fabryki która jest w pobliżu, zupełnie niczym się piesio nie przejmował. Tak samo samochody - spaceruje grzecznie przy ulicy. Psy za płotami obszczekujące go tez nie robią wielkiego wrażenia. Coraz lepiej znosi głaskanie tych tylnych części ciała, odskakuje ale już bardzo rzadko zdarza mu się kłapnąć zębami. Po za tym wyraźnie lepiej łapie kontakt z człowiekiem, spogląda, zastanawia się i czeka na słowo albo gest. Dom musi się znaleźć natychmiast :) Quote
storozak Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Super wieści!!! Ola czy mam kupić jakiś pakiet dla Reksia czy ma jeszcze aktualne?? Quote
olalolaa Posted April 26, 2012 Author Posted April 26, 2012 Hmm te ogłoszenia są jeszcze aktualne, może po majówce ok? Quote
Recommended Posts