Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 year later...
  • Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

He he...sytuację "stojącą" już przerobiłam ze swoim grzywkiem. Gdy tylko zbliżam się do lodówki czy też zauważy ze mogę coś w reku trzymac...od razu staje na dwóch lapkach i czeka.Bywały momenty ze skalał...ale ja przezorna po prostu nie reagowałam...czekałam cierpliwie az mały przestanie skakać. Teraz odruchowo siup na dwie łapki :)
Co do gryzienia...chusteczki wszystkie jakie dorwie...papier toaletowy tez...nauczył się go bardzo szybko z rolki odwijac :)
Butów nie gryzie,ale ostatnio jak został w domu sam..czym zresztą bardfzo mnie zdziwił,bo na ogół po prostu sobie śpi na posłaniu...pogryzł mi kabel do zasilacza laptopa...dodam ze laptop był wtedy urichomiony...małe zwarcie spowodował...
Gdy sie boi...to tak fajnie szybko chowa pyszczek...jakby myślał,że jak go schowa to uratowany :loveu:

Posted

Eva_31 napisał(a):
He he...sytuację "stojącą" już przerobiłam ze swoim grzywkiem. Gdy tylko zbliżam się do lodówki czy też zauważy ze mogę coś w reku trzymac...od razu staje na dwóch lapkach i czeka.Bywały momenty ze skalał...ale ja przezorna po prostu nie reagowałam...czekałam cierpliwie az mały przestanie skakać. Teraz odruchowo siup na dwie łapki :)

Eva dziewczyny pisały o staniu w pozycji wystawowej :evil_lol: