lalunia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 http://img105.imageshack.us/my.php?image=160207rangel088bd8.jpg godzilla :))) Quote
Solange Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Zdjęcia po prostu mnie powaliły! :evil_lol: Piękne! Tylko ja bym się trochę bała, że ten dog pożre to maleństwo... :cool1: Quote
lothia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: :mdleje: rewelka Quote
Kenduś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Lalunia zdjęcia prześwietne :lol: Gabarytowo super dobrane :diabloti: Ach czyjesz, czyjesz to małe diablisko? :loveu: Quote
olcha Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :roflt: Świetne zdjęcia!!!!! Super połączenie! Ahahhaa Quote
resuruss Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :crazyeye: Buahahahahahahahahahahahaha,no nie moge Lalunia -Swietne :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
lalunia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ja tez się wczoraj usmiałam jak mi wysłali to psiska moich dobrych przyjaciół z olsztyna a mały to angelek ale przydomka nie pamietam i to on ustawia doga ha ha a dogus to z moloseum Quote
arisa30 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Świetnie że się dogadują i że to ten mniejszy jest górą ,a ten jego kumpel musi być bardzo ostrożny ,żeby małego nie skrzywdzić:evil_lol: :megagrin: :-D Quote
lalunia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 http://www.nazdrowyrozsadek.pl/ ha ha Quote
Ilka21 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 czy on spał na siedząco?czy mi tylko tak się wydaje? Wygląda ekstra;) Quote
AiK Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='lalunia'] spioch gigant :lol: :lol: :lol: Quote
Natalia:) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='lalunia'] spioch gigant Ale fajnie sobie usiadł. Pewnie kolejny odcinek telenoweli oglądał i mu się spać zachciało... :eviltong: Tylko bez obrazy... Quote
lalunia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 on tak spał na siedząco żeby tylko do pancia się przytulic to kosmita jest ha ha Quote
Natalia:) Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 lalunia napisał(a):on tak spał na siedząco żeby tylko do pancia się przytulic to kosmita jest ha ha A gdzie pancio ?? :crazyeye: Zjadł... A kosmitą nie jest, bo nie jest zielony -->:p Quote
AnkaW Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 lalunia napisał(a): spioch gigant Tak się chłopak spił, że sie osunął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lalunia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ha ha pancia nie widac bo ma ciemny sweter (to tło na jakim sie opiera) a kosmici czasami są łysi ha ha Quote
Silky Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='AnkaW']Tak się chłopak spił, że sie osunął :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pokażę tę fotkę mojej Silikonce, bo szuka właśnie Królewicza takiego ślicznego i Spiącego. Quote
lalunia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ha ha jest za młoda hi hi ale niko jest cierpliwy bo moja kofcia dała mu popalic jako młody podlotek ha ha Quote
Natalia:) Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Silky']Pokażę tę fotkę mojej Silikonce, bo szuka właśnie Królewicza takiego ślicznego i Spiącego. Z serii przebieranki grzywaczy ; Michał narciarz i prosesjonalizm mojej mamy na feriach :eviltong: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Może to nie jest śmieszne ale wstawie . W tym momencie Jokko miała wszystkie łapy oderwane od ziemi :diabloti: Quote
Silky Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Grzywki przestały rozrabiać? Wydaje mi się to niemożliwe. Silikonka od przyjcia do naszego domu rozbiera wszystko na czynniki pierwsze i nikt już nie ma siły jej tłumaczyć, że wyposażenie domu jest szkodliwe dla zdrowia i życia Grzywek. Nawet przybita do podłogi wykładzina się jej nie opiera. Czy Wy Dogomaniacy macie mniej szalone grzywki?:shake: Quote
Weronisia & Jokkusia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Silky napisał(a):Grzywki przestały rozrabiać? Wydaje mi się to niemożliwe. Silikonka od przyjcia do naszego domu rozbiera wszystko na czynniki pierwsze i nikt już nie ma siły jej tłumaczyć, że wyposażenie domu jest szkodliwe dla zdrowia i życia Grzywek. Nawet przybita do podłogi wykładzina się jej nie opiera. Czy Wy Dogomaniacy macie mniej szalone grzywki?:shake: Oj , moja Jokko to jak się "nakręci" to przestać nie chce :diabloti: Szaleje jak by w nią diabeł wstąpił :evil_lol: A jak ja już ją uspakajam to wielce obrażona do końca dnia chodzi :mad: Quote
Recommended Posts