pralinka94 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Delma, Delma dzisiaj nie dotarłam do Ciebie, ale na szczęscie wyszłaś dziś na spacer z Pawłem ;) czwartek niestety daleko, ale pocieszające jest to, że dopiero o 17 jest ciemno, już coraz bliżej do wiosny, tylko ile jeszcze do domku...? w górę! Quote
madzia.uje93 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Wczoraj spędziłam trochę czasu przy boksie Delmy, powiedziałam je, że nie mogłas przyjechać, ale że wyjdzie i tak:D Ucieszyła się i zmartwiła jednocześnie:p Quote
pralinka94 Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='madzia.uje93']Wczoraj spędziłam trochę czasu przy boksie Delmy, powiedziałam je, że nie mogłas przyjechać, ale że wyjdzie i tak:D Ucieszyła się i zmartwiła jednocześnie:p[/QUOTE] Dzięki. Moja biedna, dopiero chyba drugi raz zdarzyło mi się, że nie było mnie w schronie odkąd ją mam, zapewne była pewna że się pojawię :-( No ale niestety choroba mnie dopadła, ale w czwartek na pewno będę, a połowa soboty jest nasza :loveu: swoją drogą, jestem ciekawa jak to będzie z Shirą, Dianą(bernardynką) i Delmą w jednym aucie :crazyeye: mam nadzieję, że wszyscy to przeżyją :p Quote
ania91sc Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Hehehe trzymam kciuki za Waszą podróż, bo może być ciekawie :D :D :D Quote
madzia.uje93 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='pralinka94']swoją drogą, jestem ciekawa jak to będzie z Shirą, Dianą(bernardynką) i Delmą w jednym aucie :crazyeye: mam nadzieję, że wszyscy to przeżyją :p[/QUOTE] Hahahaha nie wiem jak my to przeżyjemy, i auto też:p Dianie napewno będzie wygodnie w bagażniku:razz: najgorze będzie miec Shira, ale taki już los najmniejszego psa:evil_lol: Oj dziewczyny kciuki się przydadzą:eviltong: Quote
pralinka94 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Delma pojechała do domu! Dzisiaj dostałam smsa od Pani Ani, że Delma pojechała do domu pod Olkuszem. Już zdążyłam zadzwonić i się dowiedzieć kilku informacji :D a więc Delma zamieszkała w kojcu przy domu, razem z inną suczką, również z naszego schroniska. Jednak są od siebie oddzielone (z tego co zrozumiałam) i nie bedzie problemów z jedzeniem, bo zdążyłam już Panią uprzedzić, że Delma nie lubi się dzielić :D ogólnie Pani powiedziała, że jest bardzo grzeczna, mam nadzieję, że będzie tak dalej :roll: no i mam dostać zdjęcia!! :D Quote
soboz4 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 To chyba cud!!! Tak sie cieszę!!!! :multi: Quote
kimiji Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Nie wierzę! :crazyeye: Delma, nareszcie!:multi: Obys już NIGDY do nas nie wróciła! Powodzenia w nowym domu :p Quote
saphira18 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Delma, Ryguś, dużo tego szczęścia! :multi: Bądź grzeczna kobito!:) Quote
ania91sc Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Super!!! :) Tak się cieszę!!! :multi::multi::multi: POWODZENIA Delma w nowym domku, czekamy niecierpliwie na zdjęcia i późniejszą relację z wizyty :D Quote
Romina_74 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 świetne informacje :) rewelacja! na wizytę się wproś :) super na prawdę! Quote
pralinka94 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 wizyta odbędzie się obowiązkowo :D jak widać, nie ma psów nieadopcyjnych! :p chociaż sama jeszcze w to wszystko nie wierzę... mam pewne obawy, że sobie nie poradzą, że zacznie dominować nad tym drugim psem, jestem pełna wątpliwości, ale powiedziałam Pani, że jakby były jakiekolwiek problemy, to żeby się ze mną kontaktowała. Swoją drogą, to myślę, że Delma w obcym jej miejscu jest nawet w stanie podporządkować się tej drugiej suczce... bo z niej taki chojrak to w schronisku tylko był :p jak gdzieś dalej się poszło, to na żadnego psiaka nie burkała :D Quote
kamil19201 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Delma sobie poradzi! :P świetna sunia z niej i na pewno ją pokochają ! <3 Quote
delma Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jeej :) ! Taka wspaniała wiadomość! Mam nadzieję, że Delma będzie tam szczęśliwa :)! Quote
pralinka94 Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239485-Sonia-wystraszona-sunia-czy-poradzi-sobie-w-schronisku-%21-Dom-poszukiwany?p=20382775#post20382775 zapraszam do kolejnego rudaska :D Quote
delma Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 No, to przerzucamy się na kolejny wątek ;) Quote
madzia.uje93 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Nareszcie Delmie się udało:multi: Po tak długim oczekiwaniu... Wizyta poadopcyjna obowiązkowo! Oczywiście obowiązkowo jade z Tobą:eviltong: I będe robić za fotografa, alby uwiecznić szczęśliwą Delme z byłą Panią i nowa rodzinką:D Quote
pralinka94 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Delmie się udało i dzisiaj otwieram pocztę, patrzę i co? zapytanie "jakie są warunki adopcji suni" :p a przez cały ten czas, nie było ani jednego maila czy telefonu :roll: Quote
ania91sc Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Zazwyczaj tak jest... Też mnie zawsze to dziwi, że nie ma odzewu, a potem na raz kilka osób się interesuje :) Quote
madzia.uje93 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Tak zaglądam czy są może jakieś nowe wieści od Delmy...albo zdjęcia:roll: Quote
delma Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 madzia.uje93 napisał(a):Tak zaglądam czy są może jakieś nowe wieści od Delmy...albo zdjęcia:roll: Chyba, jak wszyscy ;) Quote
Recommended Posts