Heart_Breaker Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Czy tylko na tego maila można pisać do nich bo z tego nikt mi nie odpisał a czekam już ok. tygodnia ? Jeżeli ktoś mógłby podać inny jeżeli zna, bo żadnego nie znalazłem na stronie o wystawie. Quote
anovi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Heart_Breaker napisał(a):Czy tylko na tego maila można pisać do nich bo z tego nikt mi nie odpisał a czekam już ok. tygodnia ? Jeżeli ktoś mógłby podać inny jeżeli zna, bo żadnego nie znalazłem na stronie o wystawie. Heart nie mam pojęcia - mi odpisali.. A gdybys spróbowała napisać na maila z głównej stronki tamtejszego związku? Albo telefon - na stronie Szilvasvarad jest podany nr telefonu i fax'u. Jest telefon dla anglo lub niemiecko języcznych gości - może próbuj w ten sposób... Tyle, że termin przyjmowania minął chyba 8 marca :roll: Pozdr. Quote
Heart_Breaker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Tzn. ja chciałem się spytać czy przyjęli moje psy bo wysłałem zgłoszenie 6 marca poleconym priortetem. Popróbuje się skontaktować. Dzięki za pomoc Quote
anovi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Heart_Breaker napisał(a):Tzn. ja chciałem się spytać czy przyjęli moje psy bo wysłałem zgłoszenie 6 marca poleconym priortetem. Popróbuje się skontaktować. Dzięki za pomoc Heart odpisz czy Ci się udało dodzwonić na te nr tel. które są na ich stronce.. i dogadać :evil_lol: strach sie bać (ta malutka bariera językowa) :diabloti: Quote
Heart_Breaker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No i dzwoniłem do nich wszystko ok i nawet dogadać się da spokojnie po angielsku. Quote
anovi Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Heart - cieszę się, że wszystko OK :) i dzięki za info :) Ja jeszcze sobie poczekam, bo dostałam potwierdzenie mailem - ale jak za długo nie będę miała pocztowego potwierdzenia, to tez sobie przedzwonię :p Quote
anovi Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ksara napisał(a):Dostałam dzisiaj potwierdzenie :) Ja też chce :lol: Quote
Basia78 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Czy ktoś ze Śląska dostał moze juz potwierdzenie? Quote
anovi Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Basia78 napisał(a):Czy ktoś ze Śląska dostał moze juz potwierdzenie? Taaaaak :multi::multi::multi: my wczoraj :lol: Quote
Basia78 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 O kurcze to mam problem bo janic nie dostałam:placz: Anovi a jak i kiedy wysłałaś zgłoszenie bo ja 05.03.07 priorytetem :mad: a czy ma moze ktos nr tel do kogoś tam zeby sprawdzic czy mnie przyjeli -w j.angielskim dzieki za odpowiedź Quote
ksara Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jutro ruszamy :) Muszę jeszcze pogodę sprawdzić. Quote
anovi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Basia78']O kurcze to mam problem bo janic nie dostałam:placz: Anovi a jak i kiedy wysłałaś zgłoszenie bo ja 05.03.07 priorytetem :mad: a czy ma moze ktos nr tel do kogoś tam zeby sprawdzic czy mnie przyjeli -w j.angielskim dzieki za odpowiedź Basia, wysyłałam zgłoszenie mailem 08 lutego, a w następnym dniu otrzymałam potwierdzenie przyjęcia (też mailem). Tak jak pisałam ostatnio dostałam też potwierdzenie listowne. Tu masz link do ich stronki, gdzie podane są telefony kontaktowe w języku angielskim i niemieckim http://www.szilvasvaradcacib.hu/nev_eng.htm (tak gdzieś w połowie strony) pozdr. Quote
Heart_Breaker Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 My nie otrzymaliśmy potwierdzenia listem, ale mamy maile i pytałem się telefonicznie i powinno być ok, więc do zobaczenia w Szilvasvarad Quote
TANANA Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 czy jedzie ktoś na poniedziałek i ma miejsce w aucie? własnie nasz transport zachorował i mamy problem. Do zgarniecia bedziemy z Zakopanego lub mozemy podjechac Quote
Nitencja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Kochani, potrzebuje jakie byly lakelandy w szilvasvarad. Mam nadzieje ze jakas dobra duszyczka ulituje sie nade mna i mi napisze wkrotce Quote
limnolka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Warszawskie lakelandy mialy jechac z Kliwia. Quote
Nitencja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Limnolka tyle to i ja wiem. JA prosze o DOKLADNE dane Quote
Franka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A czy moge prosic o staweczke Akit Amerykanskich:cool3: Pzdr. Quote
Nugatika Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ludzie a jak wyniki? :D jak nasi? Macie jakies wiesci? Piszcie! :) a czy ktoś mógłby mi wrzucic stawke bernenczyków? Bylabym bardzo, bardzo wdzieczna :) Quote
Dzidtka_Gl Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Bardzo prosze o stawkę lhasa apso (były w sobote) Quote
SuperGosia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A ja poprosze slicznie o stawczke SHIH TZU... Quote
anovi Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Chyba już powolutku wracamy do żywych ;) Wystawa przepiękna :) tzn. miała taki swój klimat :) Nasze babki - jedna dosk.1, CAC, a druga dosk.1, CAC, i Res. CACIB... a tak niewiele brakowało do CACIB'ka... eeech ;) OK, ile damy radę to napiszemy :) Nitencja napisał(a):Kochani, potrzebuje jakie byly lakelandy w szilvasvarad. Mam nadzieje ze jakas dobra duszyczka ulituje sie nade mna i mi napisze wkrotce Psy Kl. Młodzieży FIREBALL VAN FOLINY HOME Suki Kl. Otwarta ABRACADABRA OFFER FOR YOU Kl. Championów ABRACADABRA NOT FOR SALE ATENA TOP TERRIER Quote
Recommended Posts