Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy tylko na tego maila można pisać do nich bo z tego nikt mi nie odpisał a czekam już ok. tygodnia ? Jeżeli ktoś mógłby podać inny jeżeli zna, bo żadnego nie znalazłem na stronie o wystawie.

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heart_Breaker napisał(a):
Czy tylko na tego maila można pisać do nich bo z tego nikt mi nie odpisał a czekam już ok. tygodnia ? Jeżeli ktoś mógłby podać inny jeżeli zna, bo żadnego nie znalazłem na stronie o wystawie.

Heart nie mam pojęcia - mi odpisali..
A gdybys spróbowała napisać na maila z głównej stronki tamtejszego związku?
Albo telefon - na stronie Szilvasvarad jest podany nr telefonu i fax'u. Jest telefon dla anglo lub niemiecko języcznych gości - może próbuj w ten sposób...
Tyle, że termin przyjmowania minął chyba 8 marca :roll:

Pozdr.

Posted

Heart_Breaker napisał(a):
Tzn. ja chciałem się spytać czy przyjęli moje psy bo wysłałem zgłoszenie 6 marca poleconym priortetem. Popróbuje się skontaktować. Dzięki za pomoc

Heart odpisz czy Ci się udało dodzwonić na te nr tel. które są na ich stronce..
i dogadać :evil_lol: strach sie bać (ta malutka bariera językowa) :diabloti:

Posted

Heart - cieszę się, że wszystko OK :)
i dzięki za info :)
Ja jeszcze sobie poczekam, bo dostałam potwierdzenie mailem - ale jak za długo nie będę miała pocztowego potwierdzenia, to tez sobie przedzwonię :p

Posted

O kurcze to mam problem bo janic nie dostałam:placz: Anovi a jak i kiedy wysłałaś zgłoszenie bo ja 05.03.07 priorytetem :mad: a czy ma moze ktos nr tel do kogoś tam zeby sprawdzic czy mnie przyjeli -w j.angielskim dzieki za odpowiedź

Posted

[quote name='Basia78']O kurcze to mam problem bo janic nie dostałam:placz: Anovi a jak i kiedy wysłałaś zgłoszenie bo ja 05.03.07 priorytetem :mad: a czy ma moze ktos nr tel do kogoś tam zeby sprawdzic czy mnie przyjeli -w j.angielskim dzieki za odpowiedź
Basia, wysyłałam zgłoszenie mailem 08 lutego, a w następnym dniu otrzymałam potwierdzenie przyjęcia (też mailem). Tak jak pisałam ostatnio dostałam też potwierdzenie listowne.
Tu masz link do ich stronki, gdzie podane są telefony kontaktowe w języku angielskim i niemieckim http://www.szilvasvaradcacib.hu/nev_eng.htm (tak gdzieś w połowie strony)

pozdr.

Posted

czy jedzie ktoś na poniedziałek i ma miejsce w aucie?
własnie nasz transport zachorował i mamy problem.
Do zgarniecia bedziemy z Zakopanego lub mozemy podjechac

Posted

Chyba już powolutku wracamy do żywych ;)
Wystawa przepiękna :) tzn. miała taki swój klimat :)
Nasze babki - jedna dosk.1, CAC, a druga dosk.1, CAC, i Res. CACIB... a tak niewiele brakowało do CACIB'ka... eeech ;)
OK, ile damy radę to napiszemy :)

Nitencja napisał(a):
Kochani, potrzebuje jakie byly lakelandy w szilvasvarad. Mam nadzieje ze jakas dobra duszyczka ulituje sie nade mna i mi napisze wkrotce

Psy
Kl. Młodzieży
FIREBALL VAN FOLINY HOME

Suki
Kl. Otwarta
ABRACADABRA OFFER FOR YOU
Kl. Championów
ABRACADABRA NOT FOR SALE
ATENA TOP TERRIER