Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Noelani napisał(a):
A czy jest juz gdzies obsada na krajawa wystawe w Papa?

Obsada wystawy w Papa

Vezetőbíró: Harsányi Péter (H)
FCI I.fajtacsoport

Német juhász Zeljko Zilnik (CRO)Magyar pásztorok Hódosi JózsefAngol pásztorok Gellén TiborBelga juhász, francia pásztor,
Délorosz j., lengyel alföldi j
Dr. Hargitai Gábor Fel nem sorolt fajták Gellén Tibor FCI II.fajtacsoportBoxer Zeljko Zilnik (CRO)Dobermann, Rottweiler Szokol ErikaSchnauzerek, Német dog Bíró FerencnéAngol bulldog, Berni pásztor, Bernáthegyi, Újfoundlandi, Landseer
Vybor Jezek (CRO)Svájci fajták Juhász IstvánnéBullmastiff, Mastiff,
Mastino Napoletano, Tosa inu,
Fila Brasileiro, Tibet mastiff,
Bordeauxi dog, Sarplaninac
Pyreneusi hegyikutya
Hartmann GyörgyOrosz fajták Dr. Hargitai GáborPinscherek Tatjana Tjagunova – Deres (RUS)Argentin dog, Cane Corso,
Dogo Canario, Leonberger,
Hovawart, Shar Pei,
Fel nem sorolt fajták
Kocsis Sándor FCI III.fajtacsoportBull tipusú terrierek Tatjana Tjagunova – Deres (RUS)
Hosszúlábú, rövidlábú terrierek Borsfai Csaba FCI IV.fajtacsoportTacskókVybor Jezek (CRO)FCI V.fajtacsoportSamoyede, Alaszkai malamute Juhász IstvánnéSiberian husky, Akita inu,
Shiba inu, Amerikai akita,
Chow-chow, Spitzek, Basenji,
Fel nem sorolt fajták
Erdősné Dr.Balogh Zsuzsa FCI VI.fajtacsoportDalmata, Beagle Zeljko Zilnik (CRO)Rhodesian ridgeback,
Bassett hound, Erdélyi kopó,
Bloodhound, egyéb fajták
Erdős László FCI VII.Magyar vizsla rsz., dsz Czeglédi AttilaNémet vizsla, Weimaraner,
Pointer, Szetterek
Nagy István FCI VIII. fajtacsoport Spánielek Czeglédi AttilaRetrieverek Nagy István FCI IX.fajtacsoportUszkárok Béla Deres (CH)Shi tzu, Lhasa apso,
Tibet terrier, Tibet spániel,
Cavalier king charles spániel,
Pekingi palotakutya
Erdősné Dr. Balogh ZsuzsaBichon havanais, Bichon poil frise,
Bolognese, Máltai selyemkutya,
Coton de tulear, Kínai meztelen kutya
Löwchen, Chi hua hua, Papillon,
Francia bulldog, Mopsz,
Egyéb fajták
Tarján AnnamáriaFCI X.fajtacsoportAgarak Erdős László

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dropka napisał(a):
i jak?jest ktoś chętny aby spędzić święta na Węgrzech?mnie kusi żeby pojechać tam z TZ i połączyć przyjemne z pożytecznym-hi,hi

Ja tak to sobie wymyslilam - swieta na wystawie;) , ale czy znajdzie sie ktos chetny, zeby mnie tam zawiesc, to jeszcze nie wiem.

Posted

Świetne uczucie, jak się siedzi w niedzielę Wielkanocną przy ringu i słucha języka, którego nie można wogóle zrozumieć :eviltong:
W tym roku też się wybieramy :)

• 5 weeks later...
Posted

Hej czy juz nikt do Szilvasvarad sie nie wybiera.:mad:

Cisza taka......a ja mam pytanko-jak wysylaliscie zgloszenia.
A moze ktos wie jak potwierdzic zgloszenia wyslane.:shake:

Posted

Ja wyslalam zgloszenia listem lotniczym-prirytetem z potwierdzeniem odbioru, juz 3o.01.07 i nie przyszla zwrotka.Wiec nie wiem czy doszedl list, czy zaginal.:shake: :placz:

ostateczny termin:
[SIZE="1"][SIZE="1"][SIZE="2"][SIZE="1"]II.Paying before 08. March 2007.:
For the first dog with catalogue: 50 Euro / Dog / Day
For every additional dog without catalogue: 45 Euro / Dog /
Day

The entry fee for baby, puppy and veteran classes
for each dogs
I.Paying before 08. February 2007.: 20 Euro / Dog / Day

for each dogs
II.Paying before 08. March 2007.: 25 Euro / Dog / Day

Posted

[quote name='Kliwia']Ja wyslalam zgloszenia listem lotniczym-prirytetem z potwierdzeniem odbioru, juz 3o.01.07 i nie przyszla zwrotka.Wiec nie wiem czy doszedl list, czy zaginal.:shake: :placz:

ostateczny termin:
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]II.Paying before 08. March 2007.:
For the first dog with catalogue: 50 Euro / Dog / Day
For every additional dog without catalogue: 45 Euro / Dog /
Day

for each dogs
I.Paying before 08. February 2007.: 20 Euro / Dog / Day

for each dogs
II.Paying before 08. March 2007.: 25 Euro / Dog / Day

My wysyłaliśmy zwykłym mailem - pisałam po angielsku i tak też dostałam odpowiedź - czyli mailem i po angielsku :lol:
Pan odpisał mi dwukrotnie (bo w zeszłym roku jeszcze pytałam o zasady, opłaty etc.) i bardzo szybko :)
Jeśli masz obawy, że nie dotarło napisz do Nich maila z zapytaniem czy dotarło - ewent. zawsze możesz wysłać jeszcze raz całe zgłoszenie mailem i napisać, że wysyłasz bo nie wiesz czy dotarło tamto pierwsze i prosisz o potwierdzenie. Raczej odpisują :)

Pozdr.

Posted

[quote name='warg2003warg']Kliwia chyba priorytetem poleconym ( priorytet to dawny lotniczy), jeśli dodałaś żółtą kartkę zwrotną to musiał być dodatkowo też polecony. Taka kartka długo się zwraca.

....az tak dlugo nie wracala zadna zwrotka.
Ale juz wiemy ze doszly zgloszenia, bo Ibolya dzwonila i pani potwierdzila.

anovi a jaki jest adres mailowy,bo na stronie nie podaja?

Posted

[quote name='Kliwia']
anovi a jaki jest adres mailowy,bo na stronie nie podaja?

Kliwia, bo jak już pisałam ja wysyłałam do Nich maila przed aktualizacją ich obecnej stronki www (jeszcze w ubiegłym roku) i wtedy na starej stronie www był jeszcze adres mailowy ;) Na obecnej chyba zapomnieli dodać?
Przeszukam maile i wrzucę - może jeszcze komuś sie przyda.
Ooo.. już mam agriakennel@t-online.hu :) ten adres widniał w ubiegłym roku na ich stronce, ale ostatnio z niego właśnie mi potwierdzono zgłoszenie :)
Pozdr.

Posted

[quote name='Kliwia'] anovi na ile jedziesz?
Kliwia - jak to na ile ? Nie rozumiem? - teraz to ja nie jestem chyba w temacie :evil_lol: i brakuje mi jakiegoś info. Możesz bardziej obrazowo - prosze :)