Krasna Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Noelani napisał(a):A czy jest juz gdzies obsada na krajawa wystawe w Papa? Obsada wystawy w Papa Vezetőbíró: Harsányi Péter (H)FCI I.fajtacsoport Német juhász Zeljko Zilnik (CRO)Magyar pásztorok Hódosi JózsefAngol pásztorok Gellén TiborBelga juhász, francia pásztor, Délorosz j., lengyel alföldi j Dr. Hargitai Gábor Fel nem sorolt fajták Gellén Tibor FCI II.fajtacsoportBoxer Zeljko Zilnik (CRO)Dobermann, Rottweiler Szokol ErikaSchnauzerek, Német dog Bíró FerencnéAngol bulldog, Berni pásztor, Bernáthegyi, Újfoundlandi, Landseer Vybor Jezek (CRO)Svájci fajták Juhász IstvánnéBullmastiff, Mastiff, Mastino Napoletano, Tosa inu, Fila Brasileiro, Tibet mastiff, Bordeauxi dog, Sarplaninac Pyreneusi hegyikutya Hartmann GyörgyOrosz fajták Dr. Hargitai GáborPinscherek Tatjana Tjagunova – Deres (RUS)Argentin dog, Cane Corso, Dogo Canario, Leonberger, Hovawart, Shar Pei, Fel nem sorolt fajták Kocsis Sándor FCI III.fajtacsoportBull tipusú terrierek Tatjana Tjagunova – Deres (RUS) Hosszúlábú, rövidlábú terrierek Borsfai Csaba FCI IV.fajtacsoportTacskókVybor Jezek (CRO)FCI V.fajtacsoportSamoyede, Alaszkai malamute Juhász IstvánnéSiberian husky, Akita inu, Shiba inu, Amerikai akita, Chow-chow, Spitzek, Basenji, Fel nem sorolt fajták Erdősné Dr.Balogh Zsuzsa FCI VI.fajtacsoportDalmata, Beagle Zeljko Zilnik (CRO)Rhodesian ridgeback, Bassett hound, Erdélyi kopó, Bloodhound, egyéb fajták Erdős László FCI VII.Magyar vizsla rsz., dsz Czeglédi AttilaNémet vizsla, Weimaraner, Pointer, Szetterek Nagy István FCI VIII. fajtacsoport Spánielek Czeglédi AttilaRetrieverek Nagy István FCI IX.fajtacsoportUszkárok Béla Deres (CH)Shi tzu, Lhasa apso, Tibet terrier, Tibet spániel, Cavalier king charles spániel, Pekingi palotakutya Erdősné Dr. Balogh ZsuzsaBichon havanais, Bichon poil frise, Bolognese, Máltai selyemkutya, Coton de tulear, Kínai meztelen kutya Löwchen, Chi hua hua, Papillon, Francia bulldog, Mopsz, Egyéb fajták Tarján AnnamáriaFCI X.fajtacsoportAgarak Erdős László Quote
Dropka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 witam,nie umiem znaleźć informacji o klubówkach w Szilvásvárad,mogę prosić o pomoc,z góry dziękuję Quote
Krasna Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Dropka napisał(a):witam,nie umiem znaleźć informacji o klubówkach w Szilvásvárad,mogę prosić o pomoc,z góry dziękuję http://www.szilvasvaradcacib.hu/klu_eng.htm Quote
ksara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Byłam już 2 razy w Szilvasvarad - polecam :) Quote
Dropka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 i jak?jest ktoś chętny aby spędzić święta na Węgrzech?mnie kusi żeby pojechać tam z TZ i połączyć przyjemne z pożytecznym-hi,hi Quote
Elitesse Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 jest juz obsada na lipcowe szombathely - my may sedziego z portugalii :crazyeye: Quote
efra-husky Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 czy literka E oznacza Ekwador? :roll: Quote
Noelani Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Elitesse napisał(a):jest juz obsada na lipcowe szombathely - my may sedziego z portugalii :crazyeye: A to nie jest obsada na 2005? Quote
dachenoceras Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 efra-husky napisał(a):czy literka E oznacza Ekwador? :roll: Bliżej - Hiszpania. Quote
efra-husky Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 dachenoceras napisał(a):Bliżej - Hiszpania. :evil_lol: dzięki. Coś przydżumionia dzisiaj jestem ;) :evil_lol: Quote
dachenoceras Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Jak szukasz latynosów zza oceanu to w Szilvásvárad będzie Puerto Rico. Quote
cenzo Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dropka napisał(a):i jak?jest ktoś chętny aby spędzić święta na Węgrzech?mnie kusi żeby pojechać tam z TZ i połączyć przyjemne z pożytecznym-hi,hi Ja tak to sobie wymyslilam - swieta na wystawie;) , ale czy znajdzie sie ktos chetny, zeby mnie tam zawiesc, to jeszcze nie wiem. Quote
ksara Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Świetne uczucie, jak się siedzi w niedzielę Wielkanocną przy ringu i słucha języka, którego nie można wogóle zrozumieć :eviltong: W tym roku też się wybieramy :) Quote
Elitesse Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Noelani napisał(a):A to nie jest obsada na 2005? nie w 2005 sedziowal nas austriak :) Quote
Kliwia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hej czy juz nikt do Szilvasvarad sie nie wybiera.:mad: Cisza taka......a ja mam pytanko-jak wysylaliscie zgloszenia. A moze ktos wie jak potwierdzic zgloszenia wyslane.:shake: Quote
ksara Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 My się zgłosiliśmy :) faxem,teraz czekamy na potwierdzenia. Quote
Kliwia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja wyslalam zgloszenia listem lotniczym-prirytetem z potwierdzeniem odbioru, juz 3o.01.07 i nie przyszla zwrotka.Wiec nie wiem czy doszedl list, czy zaginal.:shake: :placz: ostateczny termin: [SIZE="1"][SIZE="1"][SIZE="2"][SIZE="1"]II.Paying before 08. March 2007.: For the first dog with catalogue: 50 Euro / Dog / Day For every additional dog without catalogue: 45 Euro / Dog / Day The entry fee for baby, puppy and veteran classes for each dogs I.Paying before 08. February 2007.: 20 Euro / Dog / Day The entry fee for baby, puppy and veteran classes for each dogs II.Paying before 08. March 2007.: 25 Euro / Dog / Day Quote
anovi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Kliwia']Ja wyslalam zgloszenia listem lotniczym-prirytetem z potwierdzeniem odbioru, juz 3o.01.07 i nie przyszla zwrotka.Wiec nie wiem czy doszedl list, czy zaginal.:shake: :placz: ostateczny termin: [SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1]II.Paying before 08. March 2007.: For the first dog with catalogue: 50 Euro / Dog / Day For every additional dog without catalogue: 45 Euro / Dog / Day The entry fee for baby, puppy and veteran classes for each dogs I.Paying before 08. February 2007.: 20 Euro / Dog / Day The entry fee for baby, puppy and veteran classes for each dogs II.Paying before 08. March 2007.: 25 Euro / Dog / Day My wysyłaliśmy zwykłym mailem - pisałam po angielsku i tak też dostałam odpowiedź - czyli mailem i po angielsku :lol: Pan odpisał mi dwukrotnie (bo w zeszłym roku jeszcze pytałam o zasady, opłaty etc.) i bardzo szybko :) Jeśli masz obawy, że nie dotarło napisz do Nich maila z zapytaniem czy dotarło - ewent. zawsze możesz wysłać jeszcze raz całe zgłoszenie mailem i napisać, że wysyłasz bo nie wiesz czy dotarło tamto pierwsze i prosisz o potwierdzenie. Raczej odpisują :) Pozdr. Quote
anovi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='flashka-g']do keidy jest termin zgloszenia?? flashka-g jak pisze Kliwia - do 08 marca :) Jedziesz :razz: :) ? Quote
warg2003warg Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kliwia chyba priorytetem poleconym ( priorytet to dawny lotniczy), jeśli dodałaś żółtą kartkę zwrotną to musiał być dodatkowo też polecony. Taka kartka długo się zwraca. Quote
Kliwia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='warg2003warg']Kliwia chyba priorytetem poleconym ( priorytet to dawny lotniczy), jeśli dodałaś żółtą kartkę zwrotną to musiał być dodatkowo też polecony. Taka kartka długo się zwraca. ....az tak dlugo nie wracala zadna zwrotka. Ale juz wiemy ze doszly zgloszenia, bo Ibolya dzwonila i pani potwierdzila. anovi a jaki jest adres mailowy,bo na stronie nie podaja? Quote
anovi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Kliwia'] anovi a jaki jest adres mailowy,bo na stronie nie podaja? Kliwia, bo jak już pisałam ja wysyłałam do Nich maila przed aktualizacją ich obecnej stronki www (jeszcze w ubiegłym roku) i wtedy na starej stronie www był jeszcze adres mailowy ;) Na obecnej chyba zapomnieli dodać? Przeszukam maile i wrzucę - może jeszcze komuś sie przyda. Ooo.. już mam agriakennel@t-online.hu :) ten adres widniał w ubiegłym roku na ich stronce, ale ostatnio z niego właśnie mi potwierdzono zgłoszenie :) Pozdr. Quote
Kliwia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ......no wlasnie dla mnie bylo dziwne,:crazyeye: ze nie podaja adresu. Mysle, ze jeszcze komus sie przyda. anovi na ile jedziesz? Quote
anovi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Kliwia'] anovi na ile jedziesz? Kliwia - jak to na ile ? Nie rozumiem? - teraz to ja nie jestem chyba w temacie :evil_lol: i brakuje mi jakiegoś info. Możesz bardziej obrazowo - prosze :) Quote
Recommended Posts