anica Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Boziu..jaka ona śliiiiiiiiiiiiiiczna !!!! brzuszka boję się dotknąć ale cała poopka wycałowana :roll: Zdrówka Zuziu ..dużo zdrówka teraz !!! Quote
Sarunia-Niunia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 jofracy napisał(a):Zuza już się czuje dużo lepiej, Nawe się dopominała wzięcia na kolana :) Zjadła swoją porcję i to, co jej się tam nie podobało - ryż i marchewka oddała Dusi :) Na porannym spacerze już coraz żwawiej chodzi :) No proszę jaka spryciula - mięsko sama, reszta dla Dusi... hihihi - znaczy: lepiej, a nawet już całkiem dobrze:):):) Quote
Celina12 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Piękna Zuza-moja Dumiś miała jeszcze mniejszą ranę i też zupełnie nie interesowała się nią. Będzie coraz lepiej...no i fakt-spryciulka z NIEJ niezła...hihihi Quote
anica Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 no to całuję piękną spryciulkę na dobranoc.. najlepiej żeby jutro..już śladu nie było po operacji Zuzanko :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 A co dzisiaj u naszej Zuziuni? Cioteczka Jofracy do raportu!!! Już nie wspomnę o zdjęciach, ale jakieś newsy by się przydały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anica Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 no troszeczkę wiadomości..poprosimy :) no tak.. żeby nie męczyć rekonwalescentki..delikatne głaski :) Quote
anica Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Przytulaski dla ślicznych dziewczynek :) ale się porobiło na dogo !!?? może u Ciebie jest link do bazarku ogłoszeniowego ? u mnie znikło wszystko ? dziewczyny chyba zgodziły się na wykupienie pakietów ,miałam wiadomość na PW ?! nie zdążyłam odczytać! u mnie wiadomości poznikały ! wątek chyba do 31.03 ?? najgorzej bo chciałam pomoc i co ? dziwne bo nawet to co miałam w zakładkach to nie ma ? nawet banerek nie działa :shake: a te nasze bidy ,czekają w budach..w schroniskach .. na pomoc :-( Quote
jofracy Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 pomysł z pomocą był (link w moi podpisie), ale "górze" już się nie spodobał :] Quote
anica Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Hmmm.. a czy potrafią wytłumaczyć jakoś -dlaczego ?? czy nie lepiej .. po prostu porozmawiać ? może są .. jakieś argumenty? coś czego nie możemy zrozumieć ? dialog.. dialog..dialog.. Quote
Celina12 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 No nic nie możemy chyba zrobić...chociaż jak przed chwilką czytałam-to znowu potwierdziło mi sie ,że na Moderatora Maupa4-zawsze można liczyć-mimo ,iż ma swoje pokaźne stadko wymagających Bulwiątek-i nie tylko-na każdą prośbę reaguje na dogo błyskawicznie-popatrzcie jak pięknie "posprzątała" wątek Sopelka,dawniej jak pojawiła się u Muszkieterków wredna osoba i mieszał,wyśmiewała się-To Cioteczka czyściła mi wątek itp.TAkich Moderatoró mało-a szkoda.A co u Zuzieńki? Quote
anica Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Może w którymś momencie coś się wymyśli !? wierzę w to !!! jakbym tak miała oceniać... nasze kochane Ciocie to.. dziewczyny o wielkim sercu i ogromnej życzliwości ale przekonałam się że również o ogromnej wiedzy!!! i to tak naprawdę z różnych dziedzin... zaczynając od tych techniczno-komputerowych ,fotograficznych ,poprzez.. weterynryjno behawiorystyczne medyczno-farmaceutyczne, do ..cywilno-prawno-administracyjnych a i..o ogrodnictwie.. wspomnę ;) nooo ..takiej siły.. nie należy lekceważyć..:p mizianka dla kochanych dziewczynek... Quote
Bobryna Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Witamy się :) Śliczne jamniczki, zgrabniutkie i zadbane :) Quote
jofracy Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Witam! jestem zniesmaczona sytuacją na dogo. założyłam wątek, który miał pomóć użytkownikom, a zamiast tego założono mi kaganiec... nie w porządku. A moje wpisy nie były atakujące, ani agresywne., po prostu próbowałam ogarnąć sytuację, pomóc sobie na wzajem. Nie spodobało się. Bali się krytyki? Bali się, że forumowy motłoch ma coś do powiedzenia? Gdyby nie to, że to forum pomaga pomagać już by mnie tu nie było, ale pech polega na tym, że to narzędzie, bez którego będzie trudno. mod, który przeniósł mój wątek nie ma nawet odwagi podpisać się pod swoim działaniem. To tchórzostwo śmierdzące. Z pozycji siły. Jak w komunizmie. Ale komunizmu już nie ma! i przypominam co z jego działaczami się stało. Plują im w twarz, co też niniejszym czynię. WSTYD! mam nadzieję, że reszta modów w jakiś sposób zacznie bronić honoru ciała moderatorskiego, już i tak mocno nadszarpniętego ostatnimi zdarzeniami. W gronie, tych którym się wydaje, że mogą wszystko zdarzają się niestety podmiociki niegodne tej funkcji. Mieliśmy kilka miesięcy temu wyraźny tego przykład. Teraz się zaczyna cenzurowanie... Musiałam to gdzieś napisać, bo mnie szlag trafia! i co pokażesz się teraz modziku? czy dalej się wstydzisz? Quote
anica Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) Magda jestem z Tobą :) wprawdzie jako początkująca na dogo , nie znam zasad , czy układów tu panujących z czasem będę mądrzejsza , to na pewno , w życiu staram się unikać pochopnych ocen ale też poznałam Ciebie .. jako wspaniałego.. życzliwego ,serdecznego ,otwartego na ludzi (na pewno bardziej ode mnie! kocham bezgranicznie naszych Braci Mniejszych ale ludzi???) i kochającego całym sercem naszych czworonożnych przyjaciół , jak Jesteś oddana i ile zrobiłaś..pomogłaś w różny sposób, psiakom ,to można chyba Epopeję napisać! (byłam na różnych wątkach to wiem) o ludziach nie wspomnę - niespodzianki z banerkiem , nie zapomnę :) i skoro się tak wkurzyłaś to musiałaś mieć powody !!! zresztą ja sama szukałam pomocy na tym wątku i wiem jak to wygląda ! miałam pytania.. i od Moderatora Maupa 4 otrzymałam wyczerpujące odpowiedzi , Tobie zresztą też starała się wyjaśnić zaistniałą sytuację :) to zupełnie naturalne... było pytanie - jest odpowiedź .. ale okazuje się że są też pytania bez odpowiedzi.. tylko po co te rozterki ... Edited April 19, 2012 by anica Quote
jofracy Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 mój wątek jest zamknięty oczywiście decyzją admina, bo, że ja napisałam, że proszę o zamknięcie już sobie wszechmocny zapomniał dodać. Wrrrrrrrrr Quote
jofracy Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 U Zuzi wszystko dobrze:) Dusia już się lepiej czuje. Znalazłam kilka zdjęć z naszego wyjazdu. Jamniki podwórkowo - przyczepowe :) Quote
jofracy Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Przedstawię Wam też Zuzi Wielkiego Brata :) Nie jest to wielka miłość, ale czasem się bawią razem z Marleykiem :) Quote
Celina12 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Wow-piękne zdjęcia-ślicznie Im na tle niebieskiego....a Wielki Brat...niczego sobie...:diabloti: Quote
Sarunia-Niunia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Bardzo fajne foteczki ze wspólnego, rodzinnego wyjazdu:) https://lh5.googleusercontent.com/-xkmvAgNPr1M/T7jLVtRiPKI/AAAAAAAACCM/8z1iRFflrcU/s679/100_1404.JPG Super dwie Przyjaciółki, a Dusiunia w ulubionej pozycji Cioteczki Yun:eviltong: Quote
anica Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Fajne zdjęcia , nie ma to jak biwakowe klimaty :bigcool: a Wielki Brat jest naprawdę... wielki , dobrze ,że to brat ;) najważniejsze ,że wszystko wraca do normy... Quote
jofracy Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Mam kilka zdjęć Zuzanki z jamniczego weekendu :) Quote
anica Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 alllle Wam się weekend udał - super ... jamniczy :happy1: no niech ktoś powie ,że to nie.... wiosenna.... Jamnicza Arystokracja :wink: https://lh6.googleusercontent.com/--97KYs-aDgg/T8UatO_ZorI/AAAAAAAAA0s/_q7Gbd77xzc/s797/SDC11694.JPG Quote
Recommended Posts