jofracy Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 szukałyśmy dziś wiosny na spacerku :) Quote
jofracy Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 dla wytrwałych jeszcze filmik ze speedie Zuzą :) (jeśli jeszcze nie zasnęłyście przeze mnie) [video=youtube;ist1BAI5AG4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ist1BAI5AG4[/video] Quote
Sarunia-Niunia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ale z Zuzinki Żywiołek - nieźle.... wcale się nie dziwię, że padła wieczorem wyczerpana i bez sił.... A Dusieńka taka spokojniutka, patrzy na Zuzię jak na Zjawisko i pewnie wspomina swoją młodość..... Jofracy - śliczne te wiosenne fotki:) Quote
yunona Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 No, no ale parę ma Zuzka w nóziach , że hej.:multi::multi::multi: Aż sama bym tak pobiegała.:eviltong: A na długiej lince Dusi nie puszczacie? Może ona też by pobiegała?:lol: Quote
jofracy Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Puściliśmy ostatnio. Ona nie ma z tego przyjemności, bo truchta i podbiega tyle, co na lince, a jak się zapomni, to idzie przed siebie i nie patrzy na nic, a jak się chce ją złapać, to się wystraszy i trzeba za nią biec. Musimy popracować nad tym. Póki co takie długie spavery nawet na długiej lince nieźle ją wymęczą - ma słabą kondycje :) z resztę Zuza dziś też padła, ale zrobiła o kilka km więcej od nas :) to jej szczekanie, to moja wina. kiedyś sobie wymyśliłam, żeby ją uspokoić przy aportach, to żeby najpierw siadała, potem głos i dopiero rzucamy... No to teraz mam :) a oduczyć ciężko :( Quote
anica Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Zuza ...Wulkanie energii jesteś naprawdę niesamowita.. ciekawe co myśli Dusieńka jak tak patrzy na szaleństwa panny Zuzy ?:eviltong::lol: pięknie tam u Was ..wcale się nie dziwię że dziewczynki takie szczęśliwe :lol: po takich spacerkach :lol: tak samo pięknie jak na moich ukochanych Mazurach :lol: Quote
jofracy Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Powiem tylko, że to w zasadzie centrum Bytomia na Śląsku, pośród kopalni i hut - trudno uwierzyć, co? Quote
taxelina Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 jofracy napisał(a):Powiem tylko, że to w zasadzie centrum Bytomia na Śląsku, pośród kopalni i hut - trudno uwierzyć, co? Trudno ale tym fajniej dla psiakow takie tereny :loveu: Quote
rasowa2410 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ale śliczne krajobrazy. Pozazdrościć tylko terenów. Tak tam musi być spokojnie latem. A wiosna jaka piękna! ;) Quote
jofracy Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Zapraszam na bazarek z karmami, z którego dochód przeznaczony jest na psiaki z Katowic :) http://www.dogomania.pl/threads/224442-Szwedzki-st%C3%B3%C5%82-bazarek-na-wybieg-dla-ps%C3%B3w-ze-schroniska-w-Katowicach-do-1.04.2012-r. Quote
anica Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 :lol:jeszcze raz z przyjemnością oglądam Wasze fotki :) Zuza musi głośno światu opowiadać o swojej radości:lol::eviltong: no przecież jamnik...głosi :lol::eviltong: Quote
jofracy Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Zuzanka ma jutro o 13. sterylizację. Trzymajcie za nią kciuki. Boję się :( Quote
Sarunia-Niunia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 jofracy napisał(a):Zuzanka ma jutro o 13. sterylizację. Trzymajcie za nią kciuki. Boję się :( O jej.... Nie wiedziałam nic.... Oczywiście będę bardzo mocno trzymać za Zuzinkę.... Będzie wszystko dobrze Jofracy!!! Quote
Celina12 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Będzie dobrze-będę z moimi jamnikami trzymać kciuki...ja jedną łapką-bo jedną mam chorą.....nie martw się-jesteśmy z WAMI. Quote
jofracy Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Ja wiem, że to rutynowy zabieg i wszystko rozumiem, ale po wydarzeniu z Kubusiem u Teresy.... Nie wybaczyłabym sobie... Krzysiek by mi nie wybaczył... PRZETRWAMY! ale będzie to trudny dzień :( Zuza jest jak nasze dziecko. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 jofracy napisał(a):Ja wiem, że to rutynowy zabieg i wszystko rozumiem, ale po wydarzeniu z Kubusiem u Teresy.... Nie wybaczyłabym sobie... Krzysiek by mi nie wybaczył... PRZETRWAMY! ale będzie to trudny dzień :( Zuza jest jak nasze dziecko. Magda!!! Nawet nie wolno Ci tak myśleć!!! Bądź z Nią tylko cały czas, aż do momentu kiedy zacznie tracić świadomość!!! Nie zostawiaj Jej samej.... Quote
Celina12 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 jofracy napisał(a):Ja wiem, że to rutynowy zabieg i wszystko rozumiem, ale po wydarzeniu z Kubusiem u Teresy.... Nie wybaczyłabym sobie... Krzysiek by mi nie wybaczył... PRZETRWAMY! ale będzie to trudny dzień :( Zuza jest jak nasze dziecko. Nie wolno Ci tak myśleć Kochana....ja z moją Dumiś byłam dotąd aż całkiem zasnęła i od razu po operacji......będzie dobrze ale doskonale rozumiem WAS..... Quote
jofracy Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 jeśli szukacie fajnej książki znajdziecie na tym bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/224783-gt-gt-gt-Super-KSI%C4%84%C5%BBKI-fabularne-i-dla-ciekawych-%C5%9Bwiata-na-RYBNICKIE-kociaste-do-31.03 Quote
Sarunia-Niunia Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Cały czas pamiętam o Zuzince!!! Kochana Maleńka - ciotka trzyma za Ciebie łapska i jamniorki też, nawet Killuś!!! Quote
Recommended Posts