Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kosteczka słusznych rozmiarów :) , moja pierwsza jamnisia Tinka (miniatura) też dostawała wielką cielęcą kostkę i przenosiła ją w zębach. Wiecie jak to wyglądało? Płakałam ze śmiechu, zdjęcia cudne :)

Posted

no to trzeba poszukać jeszcze konstruktora takiej wyrzutni :) Zuza jest nie do zdarcia, po długim, męczącym spacerze położy się na chwilę, a potem znów misia, albo piłeczkę przyniesie...

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny :) U nas ostatnio było przesilenie w braku czasu, ale teraz będzie już lepiej mam nadzieję. Zuzonek dostał nowy kubraczek zimowy. Może się uda jakieś fotki spacerowe zrobić. U Was też tak zimno?

Posted

Zuzinek wita wszystkie Ciocie :) Maleństwo dostało nowy kubraczek zimowy- nieprzemakalny, oczywiście pańciowy hand-made z dziecięcej kurteczki z secondhandu. Modelka ma nieszczęśliwą minę bo ją obudziłam, ma kontuzje pazurka, dostała cieczkę, a w styczniu miała mieć sterylkę. Ogólnie jest troszkę nie w sosie :)