wojtuś Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Piękny jest:) i z Weroniką :loveu: to jeszcze bym prosił takie samo zdjęcie z Kingą :loveu: Przyznam się, że odnalazłem Was Kochane na FB :D, ale na razie siedzę cichutko ;);) Quote
savahna Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Truflatko słodkie.:loveu: Weronika miło poznać.:lol: Quote
wojtuś Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 dziki.nomada napisał(a):E, to co się czaisz? ;) Już nie, już nie, dzieki :Rose: Jesteśmy Przyjaciółmi :):) Quote
ang Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) w keko jest brit tylko w 15kg workach, może być? w keko z kolei nie ma żadnych dodatków (niby są, ale "chwilowo niedostępne"), więc znalazłam tego brita w doskonałej cenie w sklepie "świat karm", po 5% rabacie za zarejestrowanie:crazyeye: cena to 60.70 (w keko było ostatnio po 77.80) natomiast kosteczki maced w keko po 12,50 za szt, a w tym sklepie po 10,44. przesyłka wyjdzie albo dziś albo w poniedziałek, podałam Wasz nr tel który napisałyście kiedyś na wątku (to chyba Weroniki, więc jakby kurier zadzwonił, to się nie zdziwcie). W sumie powinien być brit 8 kg, kosteczki Maced 3 opakowania i 2 paczuszki żwaczy i jako gratis miska psia (nie było nic lepszego), miałam chęć jeszcze coś dorzucić, ale krucho u mnie z kasą w lutym... ps. kurier z dpd, to już chyba trafi :) a gratisową przesyłkę mają już od 50 zeta :) Edited February 10, 2012 by ang Quote
dziki.nomada Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Dzięki :) No mamy nadzieję, że trafi ;) Quote
ang Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 słuchajcie, nie wiem co o tym myśleć.... przyszedł mi mail, że przesyłka wysłana, a ja nie zapłaciłam jeszcze - miałam płacić wieczorkiem, bo czekam na info odnośnie jeszcze jednego przelewu, posprawdzałam wszystko i jest ja wół Nr zamówienia: 60012 Forma wysyłki: Kurier DPD - Przelew Wartość zamówienia: 106.07zł Rabat: 5.31zł Transport: 0.00zł Suma zamówienia: 100.76zł Quote
dziki.nomada Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Jak przyjdzie za pobraniem, to nie odbierzemy, bo nawet tyle kasy nie mamy :P Może to po prostu potwierdzenie złożenia zamówienia, a nie wysyłki? Bo ja tu nic o wysyłce nie widzę poza tym, że wybrałaś płatność przelewem i kuriera. Quote
ang Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 (edited) no chyba nie, bo przysłali mi link do strony dpd, a tam czytam: 1 Utworzenie kwitu SOA 10/02/2012 18:23:54 Przesyłka odebrana przez kuriera 2 Magazyn: przyjęcie od kur. 10/02/2012 18:23:50 Przesyłka wchodząca do sortowni BIA próbowałam się do nich dodzwonić, oczywiście nikogo nie ma już, pomyślałam żeby się do nich dobijać jutro, ale taka mnie refleksja naszła - po cholerę będę sobie psuć jutro nerwy, wyslę zaraz ten przelew, jak dostaniecie (pewnie w poniedz) przesyłkę niepłatną to ok, a jak płatną to po prostu nie przyjmiecie, a ja jak gdyby nigdy nic zadzwonię wtedy i zapytam gdzie jest przesyłka za którą zapłaciłam. czy ja to zawsze muszę mieć jakieś cuda przy tych zamówieniach? :angryy: Edited February 10, 2012 by ang Quote
ang Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 no i wpadłam na pomysł - jako że mam nr przesyłki zadzwoniłam do dpd zapytać czy to jest przesyłka za pobraniem, no i NIE JEST ZA POBRANIEM. To co dziewczyny - płacić czy nie? :diabloti: Quote
dziki.nomada Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nie płać, a jak dojdzie, to podziękujemy za darmową paczuszkę dla Trufelka i poprosimy o więcej takich dla psiaków z dogo ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 dziki.nomada napisał(a):Nie płać, a jak dojdzie, to podziękujemy za darmową paczuszkę dla Trufelka i poprosimy o więcej takich dla psiaków z dogo ;) A jaka piękna reklamę za to byśmy im zrobili :) Quote
dziki.nomada Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) Niniejszym oznajmiam, że mega paczka właśnie do nas dotarła :) Ale to nie ta, co zamówiłyśmy... Jest 15kg Puriny, jedzenie dla kotów bezglutenowe z dzikiem i drugie z jagnięciną, jakieś inne kocie chrupki w dużej ilości i żwirek. Nie wiem co robimy, bo 15kg Puriny piechotą nie chodzi, hihi ;) To już chyba wiemy czemu za paczkę nie trzeba było płacić - dostałyśmy cudzą z naszym nazwiskiem. Głupia nie sprawdziłam przy kurierze, tylko tak z wierzchu - zobaczyłam, że jedzenie psie jest - bo był burkliwy i szybko uciekł... No nic, będziemy to prostować jakoś, a póki co śmiesznie jest ;) Dzięki, Wojtuś, za szybą reakcję z numerem telefonu :) Edited February 11, 2012 by dziki.nomada Quote
wojtuś Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Pozdrawiam Kochani:) A ta paczka to chyba jakaś niespodzianka;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Fajny taki sklep i co za darmola przyszło ;) Quote
savahna Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Może taki gratisik żeby zrekompensować kontakty z burkliwymi kurierami?!:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 savahna napisał(a):Może taki gratisik żeby zrekompensować kontakty z burkliwymi kurierami?!:evil_lol: No całkiem by było miło ;) Quote
ang Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 (edited) Dzwoniłam, mam wysłać maila (ależ czemu nie? niech klient podpowie co jest nie tak, bo oni się jeszcze nie pokapowali; i oczywiście żadnego "przepraszam"), właściwa paczka ma dojść max w środę, kurier jak przyjedzie z nową paczką - ma zabrać tamtą (dostanę info jak paczka wyjdzie od nich). Was dziewczyny proszę tylko o zaklejenie starej paczki jakąś grubszą taśmą i przekazanie kurierowi. ps. no i sprawdźcie zawartość przy kurierze, please:) no i zawsze możecie zakosić jakieś chrupki, oni i tak nie zjarzą, tak przypuszczam ;) Edited February 13, 2012 by ang Quote
dziki.nomada Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Zaproponuję im przebudowę sklepu ;) Moja biedna głowa nadal nie ogarnia, jak można wysłać paczkę z inną zawartością, w dodatku bez opłacenia. Trzeba było zabrać to, co jest, zamienić się z kimś, dziwne kocie chrupki przekazać do schroniska, a kocim bezglutenowym nakarmić szczurki ;) Sklep byłby stratny, ale nie mieliby kłopotu z opanowywaniem sytuacji ;) Quote
ang Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 pani mnie poprosiła mailowo, żebym jej napisała co DOKŁADNIE dostałam, odpisałam jej, że zamówienie jak można wywnioskować z danych do wysyłki nie było dla mnie i że powinni chyba sami postarać się ogarnąć swoje bordello:) (no oczywiście użyłam innych zwrotów), ja to mam szczęście.... następnym razem postaram się zamówić w keko, oni dość solidni są z terminami, wezmę co będzie po prostu Quote
dziki.nomada Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Mogę Ci napisać, co to dokładnie za kocie jedzenie, ale zapakowali je w folię, więc nie rozwijałam już tego. Purina Adult 15 kg, żwirek dla kota Benek (nie wiem ile kg, bo w folii i nie będę rozwijać), N&D dla kotów z jagnięciną i z dzikiem (2x100g), Lara fitness w czterech smakach (saszetki dla kotów w opakowaniu zbiorczym x2). Quote
ang Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 (edited) Ok, dzięki, to napiszę to przemiłej pani dostałam dość szybko odpowiedź, aż przekopiuję: Witam, niestety zostały pomylone listy przewozowe i dostała Pani paczkę innej osoby. dziś wysyłamy właściwą paczkę. Pozdrawiam, miłego dnia aż mnie ręka świerzbi, żeby Pani odpisać "brawo - i za refleks i za inteligencję! " no dobra, już się nie znęcam... Edited February 13, 2012 by ang Quote
dziki.nomada Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A, to wystawiają listy przewozowe zanim dostaną wpłatę? Fajnie :D A kurier będzie wiedział, że idzie do nich zwrot, czy mamy wypełnić list przewozowy przy nim? Quote
ang Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 (edited) wysłałam maila z pytaniem, ale ja bym się za bardzo nie przejmowała, ważne że paczka właściwa dojdzie, a jak tamtej nie chcą odbierać niech nie odbierają, tyle że miejsce Wam zajmuje :) ja coś odpowiedzą to napiszę, a będzie ktoś u Was w domu jutro żeby odebrać? przykro mi, że taki zamieszanie wyszło, ale ja złych intencji nie miałam:) edit: pani napisała kurier jeszcze dziś powinien odebrać paczuszkę. jeżeli będą jakieś nieprzyjemności z kurierem bardzo proszę o kontakt. Edited February 13, 2012 by ang Quote
Recommended Posts