wojtuś Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Dzięki za info co lubią Psiaki:) i za to Kochane, że dzielicie jedzenie i nagrody ..."tak jak trzeba" ;);) Quote
ang Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 dziki.nomada napisał(a): Od kości ze skóry obydwa psy wolą naturalne surowe gnaty wołowe ;) Trufel nawet miał moment, kiedy warczał na nas, jak tylko dostał taką kość, ale sytuacja już opanowana. to na tym polu chyba niestety nie będę pomocna;) ale kosteczek-nagród następnym razem zamówię więcej:) Quote
dziki.nomada Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nie trzeba - do kości akurat mamy dostęp ;) Chcieliście wiedzieć, co lubią, to Wam napisałam ;) Quote
ang Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 i bardzo Ci dziękuję:) ja strasznie lubię czytać o Trufelku i o Yzmie:loveu: Quote
dziki.nomada Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 W końcu się udało znaleźć kabel ;) Tak sprytnie go schowałam przed szkodnikiem, że nie mogłam znaleźć... Wiem, że lubisz czytać, dlatego piszę ile tylko mogę. Niestety nie mam zbyt wiele czasu w ciągu dnia, a i nocą zdarza mi się nie mieć go w nadmiarze :) Quote
dziki.nomada Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Fiprex w końcu kupiłyśmy, bo w Krakowie w weekend coś kupić dla psów to dramat... Ale zaaplikowany i mamy nadzieję, że będzie spokój z lokatorami ;) Quote
ang Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 a ile kosztował? to puszczę dziś od razu z kasą za szczepienie Quote
dziki.nomada Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Za Fiprex trochę przepłaciłyśmy z pośpiechu nawet nie wzięłam paragonu, zresztą to była porcja na dwa psy, więc nie godzi się brać od Ciebie za to kasy :) Najważniejsze żeby pomogło. Edited January 9, 2012 by dziki.nomada Quote
ang Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Kinga, wysłałam 80 zł, dziś lub najpóźniej jutro pierwszą sesją wpłyną Quote
dziki.nomada Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 wojtuś napisał(a):Oj to Psiaki już bez lokatorów;) Miejmy nadzieję, że lokatorzy nie ukryli się gdzieś na dywanach i kanapach i nie przeczekują... ;) Trufelek to tak przyjazny zwierzak, że nawet pchły do domu przyprowadza. A telefon wciąż milczy, jakoś te jego ogłoszenia przeleciały bez echa. Bidulek nasz kochany... Dostał dziś mega tabliczkę z napisem na obróżkę ;) Quote
ang Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 To niedobrze, że nie ma odzewu. Z drugiej strony to jaki tam z niego bidulek, szczęściarz chyba :) Quote
dziki.nomada Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) No więc może i szczęściarz - myśli, że ma dom. Dawno nie było zdjęć, więc wstawiam :) Oto, co szanowny książę myśli na temat szkolenia psów: Najlepsze jest to, że zupełnie zapomniałyśmy o tej książce i stała sobie spokojnie na półce z milionem innych. Wyjął tylko tę jedną ;) Fakt, że wystawała najbardziej, ale jednak ;) A tutaj "Przyszedłem z błotnistego porannego spacerku i się jeszcze trochę zdrzemnę, dobrze?" (wpatrzony w Yzmę, która gdzieś tam z boku szalała) A tak pięknie wygląda, kiedy bardzo chce dostać to, co akurat jemy ;) I jeszcze świąteczne :) Opłatek ;) "Jedzą, a pies się nudzi!" "O, a co tak pięknie pachnie?" "Dziękuję za prezenty, Ciociu!" Nie mam pojęcia, czym zasłużył na szyneczkę ;) "Ile ludzi do zabawy!" Edited January 11, 2012 by dziki.nomada Quote
dziki.nomada Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) Wojtuś, obejrzyj koniecznie resztę zdjęć, bo akurat dorzucałam, kiedy pisałeś ;) W tym tygodniu nie uda nam się młodego zaszczepić - za dużo spraw na głowie. Ale jesteśmy umówione, że tylko damy znać i jedziemy, więc przynajmniej o transport nie trzeba się martwić. Edited January 11, 2012 by dziki.nomada Quote
ang Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 ale cudne zdjęcia!!! zero szacunku dla książek... a kto na ostatnim zdjęciu? no taka już ze mnie wścibska baba:diabloti: Quote
dziki.nomada Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Moja młodsza siostra, właścicielka Pierożka-Serdla-Amzy :cool3: Quote
wojtuś Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='dziki.nomada']Wojtuś, obejrzyj koniecznie resztę zdjęć, bo akurat dorzucałam, kiedy pisałeś ;) W tym tygodniu nie uda nam się młodego zaszczepić - za dużo spraw na głowie. Ale jesteśmy umówione, że tylko damy znać i jedziemy, więc przynajmniej o transport nie trzeba się martwić.[/QUOTE] Dzięki Kochana, cudo zdjęcia.... i siostra ;);) A młody - spokojnie, jak tylko dacie radę podjechać do Weta;);) Quote
dziki.nomada Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 (edited) Ciociu Ang, Trufel i Yzma pięknie dziękują za prasowane kosteczki, które przed chwilą dotarły listem poleconym :) W paczce były dwie małe białe prasowane kości, dwie duże wędzone, dwie duże wiązane i dwa buty z prasowanej skóry :) Potwierdzić na bazarku, czy sama to zrobisz? Trufel przywitał radośnie pana listonosza, a potem nie spuszczał koperty z oczu i na koniec wsadził do niej całą głowę i domagał się komisyjnego sprawdzenia zawartości ;) Skoro nikt nie pisze, to Wam coś jeszcze dopiszę w tym samym poście ;) Trufel wraca z podwórka nawet szybciej niż Yzma :D Załapał, że tam, gdzie jest człowiek, zawsze jest najlepiej i... najsmaczniej! Wieczorem przywołujemy go latarką, w dzień Yzma go przyprowadza, chyba że sam zauważy nas wcześniej, to wtedy biegnie na złamanie karku :) Będzie z niego naprawdę dobrze wychowane książątko :) Edited January 13, 2012 by dziki.nomada Quote
ang Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 super, że paczka dotarła, ilość się zgadza, ja potwierdzę na wątku bazarku:) oj, ten Trufel, świrek kochany....;) mam nadzieję, ze się kostki przydadzą jakby im ulubionych gnatów wołowych zabrakło:) teraz tylko jeszcze ciastka wątróbkowe powinny nadejść, pewnie w poniedziałek. a że Truflo wraca jak wariat do domu, to się nie dziwię, dobrze mu z Wami:) Quote
dziki.nomada Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Uwaga, porcja fotek! :) Pierwsze trzy zrobione wczoraj wieczorem, a pozostałe na dzisiejszym spacerku. "Zobaczcie, jak ja lubię śnieżek!" Trufel,Yzma i Amzy-Serdel-Pieróg w dzikim pędzie "Zobacz, jestem grzeczny! Dostanę coś pysznego?" Quote
ang Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 heh, Tinka mojej mamy dziś też się cieszyła jak dziecko, tarzała się w śniegu jak wariatka:) super fotki, dzięki:loveu: Quote
piechcia15 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 kochani poszukuję kogoś do wizyty p/a w Ostrowcu Św. dla psiaka PONa.Czy znacie kogoś "aktywnego" tam??piszcie na pw.Dzięki:) Quote
Recommended Posts