masza44 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 O jak fantastycznie! U Was miałby jak w psim raju:) Powodzenia z kawiarnią. A jaki adres? może wpadniemy kiedyś?:) Quote
dziki.nomada Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 O to, czy ma jak w psim raju, trzeba jego samego zapytać ;) A adres to Studencka 15, Cafe mana mana. http://www.facebook.com/CafeManaMana Zapraszamy :) A raczej Weronika zaprasza, bo ja siedzę w domu z psami przeważnie ;) Quote
ang Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='dziki.nomada']O to, czy ma jak w psim raju, trzeba jego samego zapytać ;) A adres to Studencka 15, Cafe mana mana. http://www.facebook.com/CafeManaMana Zapraszamy :) A raczej Weronika zaprasza, bo ja siedzę w domu z psami przeważnie ;) no to macie ładny podział obowiązków, nie wiem której zazdrościć a której współczuć;) Quote
Czarownica Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Witam. Sorki, że wcinam się w wątek, ale może dzięki temu ktoś to przeczyta... Dostałam informację o błąkającej się mamie i dwóch córeczkach oraz na dokładkę owczarkowaty. Wszystkie niesterylizowane (czyli za moment nowe małe) i oczywiście wychudzone:shake: Psy znajdują się w Tarłowie (świętokrzyskie). Władze miejscowości podobno nie reagują na problem. Może znajdzie się ktoś w tych okolic, kto mógłby pomóc? Pozdrawiam Quote
dziki.nomada Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Jak tam sytuacja w Tarłowie? Widziałam, że na wątku cisza... ang napisał(a):no to macie ładny podział obowiązków, nie wiem której zazdrościć a której współczuć;) No widzisz, jak to jest ;) Ja też nie wiem, czy zazdrościć sobie pracy przy komputerze przez większość doby, czy Weronice dojazdów co drugi dzień do domu z kawiarni :P Ale spoko, luzik. Jakoś na razie ogarniamy sytuację i jest dobrze. Quote
PaulinKa030894 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460 Quote
ang Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 hej:) co u Was? co u Trufla? trochę go zaniedbałam... ale tyle się dzieje.... co z karmą? już dawno powinnam zamówić Quote
dziki.nomada Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 ang napisał(a):hej:) co u Was? co u Trufla? trochę go zaniedbałam... ale tyle się dzieje.... co z karmą? już dawno powinnam zamówić U nas dobrze, choć czasu mało, bo ciągle w rozjazdach. Trufelek w niedzielę nauczył się pływać. Mamy zdjęcia z telefonu, postaramy się wrzucić niebawem :loveu: Straszny się z niego przytulak zrobił. Kiedy Yzma gania, szczeka i ma ważne psie sprawki w ogrodzie, to on leży gdzieś wtulony w nogach albo na kanapie. I dzielnie potrafią już na długo same zostać w domu. A jest tak boski, że potrafi przekonać nawet Yzmę, że na gości w sumie nie warto szczekać ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='dziki.nomada']U nas dobrze, choć czasu mało, bo ciągle w rozjazdach. Trufelek w niedzielę nauczył się pływać. Mamy zdjęcia z telefonu, postaramy się wrzucić niebawem :loveu: Straszny się z niego przytulak zrobił. Kiedy Yzma gania, szczeka i ma ważne psie sprawki w ogrodzie, to on leży gdzieś wtulony w nogach albo na kanapie. I dzielnie potrafią już na długo same zostać w domu. A jest tak boski, że potrafi przekonać nawet Yzmę, że na gości w sumie nie warto szczekać ;) Nie wierzę :eviltong: Quote
dziki.nomada Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Nie wierzę :eviltong:[/QUOTE] Wpadnij na dłużej do nas, to się przekonasz. Jeden spacer i gotowe :eviltong: Quote
wojtuś Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Trufelek pływa i Yzmę uczy postępowania przy gościach - pięknie :) To już chyba duży chłopak, nie widziałem go trochę;) Kochane pozdrowienia :) Quote
dziki.nomada Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='wojtuś']Trufelek pływa i Yzmę uczy postępowania przy gościach - pięknie :) To już chyba duży chłopak, nie widziałem go trochę;) Kochane pozdrowienia :)[/QUOTE] Duży i gruby, bo woli się wylegiwać na słońcu niż biegać z Yzmą i jak ona załatwiać psie sprawki :) A wiecie co zrobił ostatnio? Wrzucił mi zdechłą mysz do talerza z jedzeniem. Widać nie popiera wegetariańskiej diety :razz::loveu: Quote
wojtuś Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='dziki.nomada']Duży i gruby, bo woli się wylegiwać na słońcu niż biegać z Yzmą i jak ona załatwiać psie sprawki :) A wiecie co zrobił ostatnio? Wrzucił mi zdechłą mysz do talerza z jedzeniem. Widać nie popiera wegetariańskiej diety :razz::loveu:[/QUOTE] Kocha Was i Yzmę:loveu: Oddał znaleziony swój skarb :);) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 dziki.nomada napisał(a):Duży i gruby, bo woli się wylegiwać na słońcu niż biegać z Yzmą i jak ona załatwiać psie sprawki :) A wiecie co zrobił ostatnio? Wrzucił mi zdechłą mysz do talerza z jedzeniem. Widać nie popiera wegetariańskiej diety :razz::loveu: No Trufel aleś się popisał ...ja pewnie zawału bym dostała ... A zdjęcie wielkopsa dałoby się jakoś skombinować ? A przy okazji na bazarek w podpisie zaproszę ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 [quote name='Telimena']ale tu cisza... co u Trufelka? No to podniesiemy zaproszeniem ;) ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA DONALDA [SIZE=2]psio kocie zakładki cw. 5 zł Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Oj Truflowe dziewczyny zapracowane ... Quote
dziki.nomada Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Hej ;) Zdjęciom nie sprzyja czas zimowy, bo rano nie patrzę na oczy, a po południu już za ciemno dla naszego aparatu, ale postaram się coś zrobić w najbliższym czasie. Na przykład sesję pod tytułem: zabierz mnie z tego śniegu! Do domu chciałem! ;) Trudno nam znaleźć czas na pisanie, bo jak już mamy chwilę, to wolimy wyskoczyć na wieś i pogonić jakieś bażanty czy coś ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='dziki.nomada']Hej ;) Zdjęciom nie sprzyja czas zimowy, bo rano nie patrzę na oczy, a po południu już za ciemno dla naszego aparatu, ale postaram się coś zrobić w najbliższym czasie. Na przykład sesję pod tytułem: zabierz mnie z tego śniegu! Do domu chciałem! ;) Trudno nam znaleźć czas na pisanie, bo jak już mamy chwilę, to wolimy wyskoczyć na wieś i pogonić jakieś bażanty czy coś ;)[/QUOTE] No nareszcie jakiś znak z odległej planety ;) Quote
dziki.nomada Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 A żebyś wiedziała, że z odległej planety :P Quote
Rudzia-Bianca Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='dziki.nomada']A żebyś wiedziała, że z odległej planety :P[/QUOTE] ;) Czekamy na te zdjęcia Truflowe ;) Quote
megi345 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-ko%C5%9Bci-z-chorob%C4%85-sk%C3%B3ry-mo%C5%BCe-nie-przetrwa%C4%87-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231[/url] suczka megawychudzona sama skóra i kości, w dodatku choroba skóry, aż się dziwie, że do tej pory nikt jej nie pomógł a wygląda jak chodzący szkielet!! POMOCY Quote
dziki.nomada Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Dobra, siku zrobiłem... Idziemy do domu? Do domu, do domu, do domu! Quote
Rudzia-Bianca Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 To jest Trufel ???? Nie poznałabym łotra za nic w świecie :) Jaki cudowny :) a uchi kłapnięte bosko :) Quote
Recommended Posts