Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 691
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dziki.nomada']O to, czy ma jak w psim raju, trzeba jego samego zapytać ;)

A adres to Studencka 15, Cafe mana mana. http://www.facebook.com/CafeManaMana Zapraszamy :) A raczej Weronika zaprasza, bo ja siedzę w domu z psami przeważnie ;)
no to macie ładny podział obowiązków, nie wiem której zazdrościć a której współczuć;)

Posted

Witam. Sorki, że wcinam się w wątek, ale może dzięki temu ktoś to przeczyta...
Dostałam informację o błąkającej się mamie i dwóch córeczkach oraz na dokładkę owczarkowaty. Wszystkie niesterylizowane (czyli za moment nowe małe) i oczywiście wychudzone:shake:
Psy znajdują się w Tarłowie (świętokrzyskie). Władze miejscowości podobno nie reagują na problem. Może znajdzie się ktoś w tych okolic, kto mógłby pomóc? Pozdrawiam

Posted

Jak tam sytuacja w Tarłowie? Widziałam, że na wątku cisza...

ang napisał(a):
no to macie ładny podział obowiązków, nie wiem której zazdrościć a której współczuć;)

No widzisz, jak to jest ;) Ja też nie wiem, czy zazdrościć sobie pracy przy komputerze przez większość doby, czy Weronice dojazdów co drugi dzień do domu z kawiarni :P Ale spoko, luzik. Jakoś na razie ogarniamy sytuację i jest dobrze.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

hej:) co u Was? co u Trufla? trochę go zaniedbałam... ale tyle się dzieje.... co z karmą? już dawno powinnam zamówić

• 2 weeks later...
Posted

ang napisał(a):
hej:) co u Was? co u Trufla? trochę go zaniedbałam... ale tyle się dzieje.... co z karmą? już dawno powinnam zamówić

U nas dobrze, choć czasu mało, bo ciągle w rozjazdach. Trufelek w niedzielę nauczył się pływać. Mamy zdjęcia z telefonu, postaramy się wrzucić niebawem :loveu: Straszny się z niego przytulak zrobił. Kiedy Yzma gania, szczeka i ma ważne psie sprawki w ogrodzie, to on leży gdzieś wtulony w nogach albo na kanapie. I dzielnie potrafią już na długo same zostać w domu. A jest tak boski, że potrafi przekonać nawet Yzmę, że na gości w sumie nie warto szczekać ;)

Posted

[quote name='dziki.nomada']U nas dobrze, choć czasu mało, bo ciągle w rozjazdach. Trufelek w niedzielę nauczył się pływać. Mamy zdjęcia z telefonu, postaramy się wrzucić niebawem :loveu: Straszny się z niego przytulak zrobił. Kiedy Yzma gania, szczeka i ma ważne psie sprawki w ogrodzie, to on leży gdzieś wtulony w nogach albo na kanapie. I dzielnie potrafią już na długo same zostać w domu. A jest tak boski, że potrafi przekonać nawet Yzmę, że na gości w sumie nie warto szczekać ;)

Nie wierzę :eviltong:

Posted

[quote name='wojtuś']Trufelek pływa i Yzmę uczy postępowania przy gościach - pięknie :)
To już chyba duży chłopak, nie widziałem go trochę;)
Kochane pozdrowienia :)[/QUOTE]

Duży i gruby, bo woli się wylegiwać na słońcu niż biegać z Yzmą i jak ona załatwiać psie sprawki :) A wiecie co zrobił ostatnio? Wrzucił mi zdechłą mysz do talerza z jedzeniem. Widać nie popiera wegetariańskiej diety :razz::loveu:

Posted

[quote name='dziki.nomada']Duży i gruby, bo woli się wylegiwać na słońcu niż biegać z Yzmą i jak ona załatwiać psie sprawki :) A wiecie co zrobił ostatnio? Wrzucił mi zdechłą mysz do talerza z jedzeniem. Widać nie popiera wegetariańskiej diety :razz::loveu:[/QUOTE]
Kocha Was i Yzmę:loveu:
Oddał znaleziony swój skarb :);)

• 2 weeks later...
Posted

dziki.nomada napisał(a):
Duży i gruby, bo woli się wylegiwać na słońcu niż biegać z Yzmą i jak ona załatwiać psie sprawki :) A wiecie co zrobił ostatnio? Wrzucił mi zdechłą mysz do talerza z jedzeniem. Widać nie popiera wegetariańskiej diety :razz::loveu:

No Trufel aleś się popisał ...ja pewnie zawału bym dostała ...

A zdjęcie wielkopsa dałoby się jakoś skombinować ?

A przy okazji na bazarek w podpisie zaproszę ;)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Hej ;) Zdjęciom nie sprzyja czas zimowy, bo rano nie patrzę na oczy, a po południu już za ciemno dla naszego aparatu, ale postaram się coś zrobić w najbliższym czasie. Na przykład sesję pod tytułem: zabierz mnie z tego śniegu! Do domu chciałem! ;)

Trudno nam znaleźć czas na pisanie, bo jak już mamy chwilę, to wolimy wyskoczyć na wieś i pogonić jakieś bażanty czy coś ;)

Posted

[quote name='dziki.nomada']Hej ;) Zdjęciom nie sprzyja czas zimowy, bo rano nie patrzę na oczy, a po południu już za ciemno dla naszego aparatu, ale postaram się coś zrobić w najbliższym czasie. Na przykład sesję pod tytułem: zabierz mnie z tego śniegu! Do domu chciałem! ;)

Trudno nam znaleźć czas na pisanie, bo jak już mamy chwilę, to wolimy wyskoczyć na wieś i pogonić jakieś bażanty czy coś ;)[/QUOTE]

No nareszcie jakiś znak z odległej planety ;)

Posted

przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-ko%C5%9Bci-z-chorob%C4%85-sk%C3%B3ry-mo%C5%BCe-nie-przetrwa%C4%87-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231[/url]
suczka megawychudzona sama skóra i kości, w dodatku choroba skóry, aż się dziwie, że do tej pory nikt jej nie pomógł a wygląda jak chodzący szkielet!! POMOCY