dziki.nomada Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Właśnie był i odebrał, sam sobie wypełnił list przewozowy :) Paczka odebrana i pojechała do Krakowa. Quote
ang Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 ja jeszcze pytałam A czy nie mógłby przywieźć nowej i wtedy odebrać tamtą? dla odbiorcy byłby to mniejszy kłopot - nie musiałaby przez 2 kolejne dni siedzieć w domu i czekac na kuriera.... ale dostałam odp paczkę odbierze inny kurier ponieważ ten który będzie dostarczał nie ma możliwości odbioru :( Sama tego nie rozumiem ale z doświarczenia wiemy że kurier dostarczający nie będzie mógł zabrać paczki od klienta. Przykro mi tylko, że Wy musicie ponosić konsekwencje tej skomplikowanej logistyki.... Quote
dziki.nomada Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Śmieszne to wszystko :) Czyli i tak by nie zabrał od razu w sobotę - to się uspokoiłam przynajmniej, że moja głupota nie ma wpływu na sytuację. Nie musi być Ci przykro, dla nas to po prostu zabawne. Gorzej ma ta kobieta z Krakowa, której paczka do nas przyszła. Quote
ang Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 nooooo... zamiast bezglutenowego jedzonka dla kota dostanie np. paczkę żwaczy... może się wtedy dajmy na to zdenerwuje i Brita użyje jako żwirku:) kto wie? Quote
dziki.nomada Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Obawiam się, że nie sprawdziłby się w tej roli ;) Raczej nie chłonie wilgoci zbyt dobrze. Jak czasem zalewam trochę karmy rosołkiem, to długo sobie pływa po powierzchni i nie pęcznieje jakoś szczególnie. Quote
dziki.nomada Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) Ufff... Odebrałam właściwą paczkę ;) Wszystko jest tym razem! I ta miska fajna, taka spora i stabilna - w sam raz na wodę dla dwóch psów :) Tylko nie rozumiem, po kiego grzyba wszystko owijają sto razy folią... Może ludzie się skarżyli, że słabo przesyłki zabezpieczają :diabloti: Kurier, który wczoraj odebrał paczkę od nas i miał ją zawieźć do Krakowa dzwonił, żeby powiedzieć, że nikt nie mieszka pod podanym adresem... Weronika mu powiedziała, że nas to nie interesuje, bo to płatnik jest prawdziwym nadawcą, a od nas tylko zabrali błędnie dostarczoną przesyłkę. Czyli ktoś zamówił paczkę na sobotę i do dzisiaj jej nie dostał. Cyrk to mało powiedziane! Edited February 14, 2012 by dziki.nomada Quote
ang Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Czyli ta paczka miała iść od Was bezpośrednio do "prawidłowego" odbiorcy? no super... Ważne, że paczka dotarła. Ja w marcu zrobię zamówienie (pewnie w keko, chyba że macie jakieś inne pomysły), najwyżej karmy będzie większy zapas, a chciałabym trochę nadrobić temat smakołyków:) o ile się zgadzacie:) Quote
dziki.nomada Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 No tak, bo przecież od nas wychodziła i tak musiało być też w papierach. A kupuj Ty co chcesz :p Trufel najwyżej będzie rozpuszczonym książątkiem ;) Quote
ang Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 zapraszam na bazarek - mój pierwszy:) - są fajne bransoletki Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ang napisał(a):zapraszam na bazarek - mój pierwszy:) - są fajne bransoletki Nie nie nie- proszę do bransoletek nie zaglądać :diabloti: lepiej do Dorii co domku szuka ;) DORIA PROSI - POKOCHAJ MNIE <KLIK Quote
dziki.nomada Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Rudzia-chytrusek chce wszystkie dla siebie? :P Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='dziki.nomada']Rudzia-chytrusek chce wszystkie dla siebie? :P Nie wszystko, choć jedną :( Nie ma sensu iść do bransoletek, nie nie ;) Lepiej zaglądnąć do prawdziwego chytruska ;) Klonik mojego Wauzika ['] APARACIK NIE MOŻE WRÓCIĆ DO SCHRONU- KLIK Quote
ang Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 a ja zapraszam na kolejny bazarek bransoletkowy - są nawet bransoletki z guzików:) link w sygnaturze Quote
dziki.nomada Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Bój zażarty o te bransoletki jak widzę :) Quote
ang Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 no nie narzekam, hehe:) a jak tam pieski nasze kochane? Quote
dziki.nomada Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Miały gości od czwartku do dzisiejszego ranka i odsypiają ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='dziki.nomada']Miały gości od czwartku do dzisiejszego ranka i odsypiają ;)[/QUOTE] Pewnie ładnie poszaleli ;) Quote
dziki.nomada Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Pewnie, w dodatku mieli mnóstwo przygód :) Są ledwie żywi z nadmiaru wrażeń i po wielkiej psiej imprezie :) Quote
ang Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='dziki.nomada']Pewnie, w dodatku mieli mnóstwo przygód :) Są ledwie żywi z nadmiaru wrażeń i po wielkiej psiej imprezie :)[/QUOTE] oj, jak to dobrze przeczytać takie miłe wieści.... ja przebrnęłam właśnie przez wątek Sako i się zdołowałam.... Quote
dziki.nomada Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Młody wczoraj wieczorem przeszedł samego siebie i zeżarł nam podobrazie. Na szczęście tylko jedno z dwóch, ale to i tak popisowy numer ;) Quote
ang Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='dziki.nomada']Młody wczoraj wieczorem przeszedł samego siebie i zeżarł nam podobrazie. Na szczęście tylko jedno z dwóch, ale to i tak popisowy numer ;)[/QUOTE] co to jest "podobrazie" ? :) Quote
dziki.nomada Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Płótno zagruntowane naciągnięte na ramę. Takie coś, na czym się maluje obrazy, jeśli nie chce się samemu ciąć płótna i bawić w gruntowanie ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 A która z Was maluje i co że się spytam jak ciekawska baba :) ? Quote
ang Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='dziki.nomada']Płótno zagruntowane naciągnięte na ramę. Takie coś, na czym się maluje obrazy, jeśli nie chce się samemu ciąć płótna i bawić w gruntowanie ;)[/QUOTE] heh..człowiek się całe życie uczy:) Quote
Recommended Posts