Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 691
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jeszcze pytałam
A czy nie mógłby przywieźć nowej i wtedy odebrać tamtą? dla odbiorcy byłby to mniejszy kłopot - nie musiałaby przez 2 kolejne dni siedzieć w domu i czekac na kuriera....
ale dostałam odp
paczkę odbierze inny kurier ponieważ ten który będzie dostarczał nie ma możliwości odbioru :( Sama tego nie rozumiem ale z doświarczenia wiemy że kurier dostarczający nie będzie mógł zabrać paczki od klienta.

Przykro mi tylko, że Wy musicie ponosić konsekwencje tej skomplikowanej logistyki....

Posted

Śmieszne to wszystko :) Czyli i tak by nie zabrał od razu w sobotę - to się uspokoiłam przynajmniej, że moja głupota nie ma wpływu na sytuację. Nie musi być Ci przykro, dla nas to po prostu zabawne. Gorzej ma ta kobieta z Krakowa, której paczka do nas przyszła.

Posted

nooooo... zamiast bezglutenowego jedzonka dla kota dostanie np. paczkę żwaczy... może się wtedy dajmy na to zdenerwuje i Brita użyje jako żwirku:) kto wie?

Posted

Obawiam się, że nie sprawdziłby się w tej roli ;) Raczej nie chłonie wilgoci zbyt dobrze. Jak czasem zalewam trochę karmy rosołkiem, to długo sobie pływa po powierzchni i nie pęcznieje jakoś szczególnie.

Posted (edited)

Ufff... Odebrałam właściwą paczkę ;) Wszystko jest tym razem! I ta miska fajna, taka spora i stabilna - w sam raz na wodę dla dwóch psów :) Tylko nie rozumiem, po kiego grzyba wszystko owijają sto razy folią... Może ludzie się skarżyli, że słabo przesyłki zabezpieczają :diabloti:

Kurier, który wczoraj odebrał paczkę od nas i miał ją zawieźć do Krakowa dzwonił, żeby powiedzieć, że nikt nie mieszka pod podanym adresem... Weronika mu powiedziała, że nas to nie interesuje, bo to płatnik jest prawdziwym nadawcą, a od nas tylko zabrali błędnie dostarczoną przesyłkę. Czyli ktoś zamówił paczkę na sobotę i do dzisiaj jej nie dostał. Cyrk to mało powiedziane!

Edited by dziki.nomada
Posted

Czyli ta paczka miała iść od Was bezpośrednio do "prawidłowego" odbiorcy? no super... Ważne, że paczka dotarła. Ja w marcu zrobię zamówienie (pewnie w keko, chyba że macie jakieś inne pomysły), najwyżej karmy będzie większy zapas, a chciałabym trochę nadrobić temat smakołyków:) o ile się zgadzacie:)

Posted

[quote name='dziki.nomada']Pewnie, w dodatku mieli mnóstwo przygód :) Są ledwie żywi z nadmiaru wrażeń i po wielkiej psiej imprezie :)[/QUOTE]
oj, jak to dobrze przeczytać takie miłe wieści.... ja przebrnęłam właśnie przez wątek Sako i się zdołowałam....

Posted

[quote name='dziki.nomada']Młody wczoraj wieczorem przeszedł samego siebie i zeżarł nam podobrazie. Na szczęście tylko jedno z dwóch, ale to i tak popisowy numer ;)[/QUOTE]
co to jest "podobrazie" ? :)

Posted

[quote name='dziki.nomada']Płótno zagruntowane naciągnięte na ramę. Takie coś, na czym się maluje obrazy, jeśli nie chce się samemu ciąć płótna i bawić w gruntowanie ;)[/QUOTE]
heh..człowiek się całe życie uczy:)