Rudzia-Bianca Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Czyli transport na czwartek zaklepany tak ? Uff jak ja się ciesze :) Będzie bazarek dla małego , ale muszę najpierw ogarnąć te zakończone . Jakby co to są nasze panie dr w Myślenicach, w razie czego podjadę po Was gdyby był problem z wetem . Quote
dziki.nomada Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Myślę, że mały się szybko wyleczy - zobaczymy, jak po ostatnim zastrzyku w środę, ale wydaje mi się, że jakiś super hiper specjalista wet nie będzie potrzebny, a gdyby się okazało, że ten z Gdowa nie daje rady, wtedy będziemy się martwić. Ang, jakbyś mogła dowiedzieć się na wizycie w środę jak najwięcej odnośnie dalszego leczenia, to byłoby super, bo myślę, że trzeba kontynuować to, co zostało już zaczęte. Co mały teraz dostaje do jedzenia? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 dziki.nomada napisał(a):Myślę, że mały się szybko wyleczy - zobaczymy, jak po ostatnim zastrzyku w środę, ale wydaje mi się, że jakiś super hiper specjalista wet nie będzie potrzebny, a gdyby się okazało, że ten z Gdowa nie daje rady, wtedy będziemy się martwić. Ang, jakbyś mogła dowiedzieć się na wizycie w środę jak najwięcej odnośnie dalszego leczenia, to byłoby super, bo myślę, że trzeba kontynuować to, co zostało już zaczęte. Co mały teraz dostaje do jedzenia? Też myślę że maluch w ciepełku szybko wyjdzie z tego . Quote
Asior Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ok ten z Bochni nazywa się Surma, jak by coś Quote
ang Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 dziki.nomada napisał(a):Myślę, że mały się szybko wyleczy - zobaczymy, jak po ostatnim zastrzyku w środę, ale wydaje mi się, że jakiś super hiper specjalista wet nie będzie potrzebny, a gdyby się okazało, że ten z Gdowa nie daje rady, wtedy będziemy się martwić. Ang, jakbyś mogła dowiedzieć się na wizycie w środę jak najwięcej odnośnie dalszego leczenia, to byłoby super, bo myślę, że trzeba kontynuować to, co zostało już zaczęte. Co mały teraz dostaje do jedzenia? Cześć:) Truflo dostał wczoraj antybiotyk, lekarka powiedziała, że nie ma już zmian osłuchowych i że węzły już nie są powiększone (temperatury nie ma, ale przy pierwszej wizycie też nie miał). Powiedziała, że w środę ostatni zastrzyk i koniec leczenia. W środę zapytam jaki to antybiotyk, bo szczerze mówiąc nie wiem no i dopytam, czy w jej ocenie trzeba jeszcze go kontrolować. Szczylek za chiny ludowe nie chce suchej karmy, teraz je puszki, takie konserwy, średniej jakości bo u nas nie ma dobrych karm. Wczoraj ugotowałam mu ryżanki, ale pogardził, co mnie podłamało, bo mokre mógłby jeść bez przerwy, widocznie poza moją ryżanką... natomiast ojciec mu dał skrzydełka z kurczaka to wcinał podobno... na smyczy chodzi słabo, zapiera się okrutnie. Poza tym w domu mam sodomę, bo jest baaardzo cięty na koty, absolutnie nie polecam dla niego kociego towarzystwa. Natomiast w stosunku do człowieka grzeczny - taka przylepa. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Truflątko wybrzydza, a to ci maluch . To dobrze że zdrowieje :) Ang a do innych psów jak się zachowuje, bo dziewczyny mają swoje towarzycho . Quote
ang Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):Truflątko wybrzydza, a to ci maluch . To dobrze że zdrowieje :) Ang a do innych psów jak się zachowuje, bo dziewczyny mają swoje towarzycho . A bardzo przyjaźnie. Z podwórkową psiną mojego ojca od razu sztama była. Quote
dziki.nomada Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Tak czy inaczej od Yzmy mu się oberwie na dzień dobry, bo ona ustawia wszystkie szczeniaki ;) Dowie się, gdzie jego miejsce, a potem będą się kochać. Kto by nie lubił puszeczek? Sprytny jest :D No to będziemy kombinować z jedzeniem i zobaczymy, co ostatecznie mu posmakuje. Po naszej stronie drogi kotów nie ma w ogóle, więc luz. Ani u nas, ani u najbliższych sąsiadów. Za to z naszymi szczurkami go zapoznamy i zdamy relację, jak reaguje na mniejsze stworzonka. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 dziki.nomada napisał(a):Tak czy inaczej od Yzmy mu się oberwie na dzień dobry, bo ona ustawia wszystkie szczeniaki ;) Dowie się, gdzie jego miejsce, a potem będą się kochać. Kto by nie lubił puszeczek? Sprytny jest :D No to będziemy kombinować z jedzeniem i zobaczymy, co ostatecznie mu posmakuje. Po naszej stronie drogi kotów nie ma w ogóle, więc luz. Ani u nas, ani u najbliższych sąsiadów. Za to z naszymi szczurkami go zapoznamy i zdamy relację, jak reaguje na mniejsze stworzonka. O tak Yzma ustawia wszystkich wiem coś o tym :) Quote
wojtuś Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='dziki.nomada']Tak czy inaczej od Yzmy mu się oberwie na dzień dobry, bo ona ustawia wszystkie szczeniaki ;) Dowie się, gdzie jego miejsce, a potem będą się kochać. Kto by nie lubił puszeczek? Sprytny jest :D No to będziemy kombinować z jedzeniem i zobaczymy, co ostatecznie mu posmakuje. Po naszej stronie drogi kotów nie ma w ogóle, więc luz. Ani u nas, ani u najbliższych sąsiadów. Za to z naszymi szczurkami go zapoznamy i zdamy relację, jak reaguje na mniejsze stworzonka. A to pięknie się zapowiada, najpierw oberwie a potem.. już będzie miłość :D Ang podałem Twój tel. Pani Madzi:) Będzie sie kontaktować i umawiać - w czwartek podjedzie po Trufla. wyjazd na razie pewny - będzie do nas dzwonić - syn zostaje do opieki nad 13 letnią sunią po operacji. Quote
ang Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='wojtuś']A to pięknie się zapowiada, najpierw oberwie a potem.. już będzie miłość :D Ang podałem Twój tel. Pani Madzi:) Będzie sie kontaktować i umawiać - w czwartek podjedzie po Trufla. wyjazd na razie pewny - będzie do nas dzwonić - syn zostaje do opieki nad 13 letnią sunią po operacji. no to super! dzięki wielkie Quote
dziki.nomada Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Rudzia-Bianca napisał(a):O tak Yzma ustawia wszystkich wiem coś o tym :) Ano :) Ludzi traktuje znacznie gorzej - żeby kogoś polubić, musi z nim iść na spacer i tam się pobawić. Inaczej nie ma mowy o tym, żeby przestała na niego wrzeszczeć w trakcie jednej wizyty... Najbardziej podpadł jej mój wujek, na którego reaguje wręcz histerycznie, bo kiedyś w żartach złapał mnie za szyję i udawał, że mnie poddusza - do końca życia chyba nie przestanie na niego szczekać za taką jawną napaść ;) Wielkim sukcesem w jej przypadku jest to, że jeździ busem i pociągiem bez problemu - wtedy nawet głaskać się daje obcym. wojtuś napisał(a):A to pięknie się zapowiada, najpierw oberwie a potem.. już będzie miłość :D Bo ona kocha inne pieski, tylko musi poudawać wielką panią ;) Kinga Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No to powinnyście być z Yzmy dumne że taka obrończyni pamiętliwa :) Wujek ma przekichane ;) Quote
dziki.nomada Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jesteśmy :) W końcu nie każda mała łasica ma tyle odwagi, żeby się postawić dwumetrowemu wujkowi ;) Ja w czwartek będę w Krakowie, więc może wpadnę na odbiór młodego i pojedziemy razem do nas? I pokażę jak do nas trafić. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Zapraszam na bazarek z którego połowa dochodu przeznaczona będzie na Trufla :) HANDMADE -PSI ALBUM, MĘSKIE ZAKŁADKI, BILECIKI DO PREZENTÓW - ZAPRASZAMY WYSTARCZY KLIKNĄĆ wiecie co robić ;) hopać, reklamować, nosić ze sobną link gdzie się da a jak coś się podoba kupować ;) Quote
ang Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']Zapraszam na bazarek z którego połowa dochodu przeznaczona będzie na Trufla :) HANDMADE -PSI ALBUM, MĘSKIE ZAKŁADKI, BILECIKI DO PREZENTÓW - ZAPRASZAMY WYSTARCZY KLIKNĄĆ wiecie co robić ;) hopać, reklamować, nosić ze sobną link gdzie się da a jak coś się podoba kupować ;) o jeju!!! Gosiu, dzięki wielkie !!!! już wpisuję w sygnaturkę i patrzę co na bazarku :) Quote
wojtuś Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 dziki.nomada napisał(a):Jesteśmy :) W końcu nie każda mała łasica ma tyle odwagi, żeby się postawić dwumetrowemu wujkowi ;) Ja w czwartek będę w Krakowie, więc może wpadnę na odbiór młodego i pojedziemy razem do nas? I pokażę jak do nas trafić. O to super:) To będziemy sie umawiać po odbiór młodego i razem pojedziemy:) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 wojtuś napisał(a):O to super:) To będziemy sie umawiać po odbiór młodego i razem pojedziemy:) To już jutro :) Quote
ang Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Oby tylko - odpukać - p. Magda jechała jutro, na razie nie dzwoniła do mnie, ale pewnie zadzwoni jutro, ja nie chcę jej nękać telefonami Quote
dziki.nomada Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Pakuj się, Trufelku! Nie przyjmujemy do wiadomości, że coś mogłoby się nie udać z transportem. Quote
wojtuś Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 dziki.nomada napisał(a):Pakuj się, Trufelku! Nie przyjmujemy do wiadomości, że coś mogłoby się nie udać z transportem. A czy Truflo już spakowany? Bo Kochani jedzie na 100%:) Rozmawiałem z Panią Madzią, przejmiemy Trufla gdzieś w rejonie al. 29-ego Listopada, Opolskiej, Jeśli od Ang Truflo wyjedzie ok. 15.00 to w Krakowie będzie gdzieś 17.00-17.30. Umówimy się jutro Weroniko:) Truflo to zobaczymy się jutro:) Quote
dziki.nomada Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Świetnie! Bo już się jedzonko gotuje na jutro dla Trufla :D Będziemy wobec tego w kontakcie telefonicznym. Pora super, bo u nas już będzie mogła być zamknięta brama i sobie pieski pobiegają na podwórku w ciemnościach ;) Quote
wojtuś Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 dziki.nomada napisał(a):Świetnie! Bo już się jedzonko gotuje na jutro dla Trufla :D Będziemy wobec tego w kontakcie telefonicznym. Pora super, bo u nas już będzie mogła być zamknięta brama i sobie pieski pobiegają na podwórku w ciemnościach ;) Aż mi to jedzonko dla Trufla tutaj zapachniało;);) Zadzwonię jutro Weroniko skąd Cię zabrać:) erka napisał(a):Trzymam kciuki za udana akcję:). Dzięki Erko:) Andziu Buziak za info o wyjeździe Pani Madzi do Kielc:) Quote
Recommended Posts