Hebulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cieszę się,że wróciłaś. Czekam z utęsknieniem na zdjęcia LOLI :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Basia&Safi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 equi ja bede w katowicach :):):):):) ale to sie jeszcze odezwe na gg :) Quote
Minimolos Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='equi']no, dobra, dobra... podaję link do galerii: http://www.dogomania.pl/gallery/193/5/955.html powinno już działac :) a jutro dorobie troszkę fotek i powklejam, teraz nie moge bo Lolka po prostu olała wszystko i poszła spac :eviltong: Śliczna jest :loveu: tatuś pozdrawia córeczkę :loveu: Quote
Akitka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja jako mieszkanka Katowic na wystawie będę na pewno... Także chętnie bym obejrzała sobie Lolę na żywo. :) Quote
Aulinka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 A oto wynik króciutkiej sesji zdjeciowej zrobionej przy okazji wystawy w Spodku na uboczu: oto Lola + kaczuszka a oto siostra ksero, czyli Aulina: Musze przyznać, że Lola pojechała towarzysko oswajać się z halą- wyszło jej to super, ponieważ uważam, że czuje się ona bullterrierem - byłysmy w piątek i to przy i na ringu bulków:p Także wystawy to dla niej pestka:cool3: Quote
dzasta Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Super foteczki Sióstr Ksero :loveu: Obydwie panieneczki bardzo mi się podobają bo lubie takie umaszczenie :eviltong: zarówno u buli jak i u buldożków :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Cudowne są te zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
equi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hihihi! siostra musiała się postarć o zdjęcia zamiast mnie :) Aulinka i Jagienka: dziękujemy bardzo za piątek i wizytę w Krakowie. Lola i Aulinka kochją się bardzo, fakt Lolka uważa się za bulka, bo samych przyjaciół ma wśród tej rasy, nie mówiąc już o siostrzyczce :) Buziaki i piękne dzięki za zdjęcia i sesję! A czy oprócz Basi od Safinki, poznałam kogoś z forum? Jak się Lolka podoba? Quote
Draczyn Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No mnie poznałas i rozmawialaś ze mna . Sunieczka sliczniutka, tylko musiśż ja podtuczyć Quote
Hebulka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Świetnie zrobiłaś te foteczki,a maleńka jest urocza, bulka również :loveu: Quote
Draczyn Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Basiulka, przesliczny banerek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
equi Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 a tu Lolka :) zdjęcie troszkę nieaktualne, ale mi sie podoba ;) Quote
Hebulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ale Wam się śliczna buldonia trafiła :loveu: Quote
Akitka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='equi']a, i następne O... Widzę, że Lola ma pluszaka z Petstages. :) Mój piesek też takiego ma. ;) Śliczna Lola... :loveu: Quote
equi Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 tak! pluszak-termoforek. uwielbia o mieć w swojej budce do spanka :) Quote
Draczyn Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Sliczna psinka i pluszaczek tez ekstra. Wysciskaj ja odemnie:multi::multi::multi::multi: Quote
equi Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 nie mam niestety aktualnych zdjęć, ale malutka troszkę nabrała ciałka...już nie jest taka drobna :) no, już ją wyściskałam :) o! właśnie omawianego pluszaka tarmosi :) Quote
Recommended Posts