Aulinka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 W imieniu mojej siostry (która na pewno się wkrótce ujawni - bo wiem, że czyta) prezentuję jej ukochany, wyczekany skarb LOLĘ: ADELA Ten Years After (O: ANGELO Hudson Minimolos; M: EUREKA Ostap Bender) Na zdjęciach z moją bulką AULI: 1. 2. 3. 4. "siostry" ksero: 5. 6. 7. 8. No i co sadzicie o malutkiej bulwie:cool3: Quote
planka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Cudo !!!!!!!!!!! Pilnuj jej jak oka w glowie !!!!!!!!! Quote
planka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A twoja bullka tez przepiekna i jakby pod kolor dziewczynki byly !!!! Quote
_beatka_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 loa jest przepiekna, tylko schrupać:loveu: Quote
equi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jestem już, po wielu przejściach z kontem i problemach z logowaniem sie, w końcu sie udało. Lolka to moje dziecko i bardzooo jesetm z niej dumna :loveu: Tym bardziej dziekuje za wszystkie mile slowa, ale tfu, tfu, żeby nie zapeszac, zobaczymy jak ja bedą w przyszłości oceniac sędziowie :) pzdr. Quote
_beatka_ Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 eee tam , my jestesmy najlepszymi sędziami:cool3: jest sliczna:multi: Quote
equi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 -Chefrenek, wedle życzenia-> zapraszam do galerii małej Loli :p przyjemnego oglądania... dziekujemy z Lolką za tak miłe słowa uznania :oops: Quote
Chefrenek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ja tam wejść nie mogę. Gdzie ta galeria??? Quote
equi Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 http://www.dogomania.pl/gallery/193/5/955.html ale niestety jeszcze nie działa, bo nie ostała zatwierdzona :razz: więc chyba bedzie można je obejrzec dopiero jutro sorki :roll: Quote
misiaczek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witaj equi :). Lola jest śliczniusia :loveu:.Nie dziwię się,że jesteś z niej dumna ;). Mizianko dla Lolci od Misi i Sotusia :glaszcze: Quote
dzasta Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Sliczności już ja dziś ogladałam i chwaliłam w wątku Aulinki na TTB :loveu: Zapowiada się kobitka znakomicie! Życzymy wielu pięknych chwil i wielu sukcesów :multi: Quote
equi Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Heh, dziekujemy z Lolka, bardzo, bardzo, bardzo. Jest nam miło :oops: W rewanżu: mizianko od Lolci dla Misi i Sotusia Ależ tu miło na tym forum :p Quote
Basia&Safi Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :o uuuuuuuuuu jakie cisteczko przypomniala mi sie malutka Safinka :):):):) powodzenia na ringu :):):) Rosnie konkurencja :) Quote
Basia&Safi Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 a wszytsko dobrze tylko czemu jej te ucholki ciagle rosna :D:D:D Quote
Hebulka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witaj equi :multi::multi::multi: Twoją cudną Lolę i cała gromadke z TEN YEARS AFTER podziwiam od chwili ich narodzin :loveu: Duza buzka dla malenstwa i rownie slicznej bulki :loveu::multi::loveu::multi::loveu: Zycze Ci samych radosci z Lolą i jej samej duzo zdrowka !!!!!!!!!! Quote
_beatka_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 basiulko bo to pies-nietoperz:p :eviltong: Quote
KarolaBox Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Witaj! Masz prześliczniusiego buldożka :) Taki biały mi się marzy :) Wklejaj duuuuużo zdjęć i zapraszam do galerii mojej Tosi :) Quote
equi Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dziękujemy bardzo wszystkim za miłe słowa! Cieszę się szalenie, że Lolunia się podoba :p postaram się wklejac duużo zdjęc :) Quote
_beatka_ Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 equi ty juz nie dziękuj lepiej tylko wstawiaj więcej zdjęć:mad: :lol: Quote
equi Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 no, dobra, dobra... podaję link do galerii: http://www.dogomania.pl/gallery/193/5/955.html powinno już działac :) a jutro dorobie troszkę fotek i powklejam, teraz nie moge bo Lolka po prostu olała wszystko i poszła spac :eviltong: Quote
_beatka_ Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 lolcia jest cudowna, przepiekna poprostu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aulinka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Co tam nowego u LOLI? Prosze o nowe photo:razz: Quote
equi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no dobra. watek padl, to moja wina przyznaje... sesje miałam i jakoś tak się stało. Lolka ma się świetnie, a nowe zdjęcia, bardziej aktualne, obiecuję wkelik jutro... A kto z tu obecnych będzie w katowicach 18-go? fajnie byłoby się spotkać na żywo. pozdrawiamy :) Quote
Recommended Posts