Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajne fotki :P

Przeglądając je przyszło mi do głowy kilka pytań:

• 1. Czy teren, na którym trenujecie jest równy? Moze to złudzenie, ale wydało mi się, że jest pochylony.
    2. Czy maci inne przeszkody? Widać tylko pojedyncze - bardzo ładne :P
    3. Co to za terwik u Was biega? Wygląda na bardzo ładnego :P
Posted

1.on jest gorzysty :D hehe ale w kazdym razie dosyc rowny tam gdzie stoja przeszkodzy...niestety takie warunki jakie sa...tragedii nie ma:)

2. to odpowie sic! , ale z tego co sie orientuje cos tam mamy i cos jest robione :) ale poszukujemy jakiegos malego garazu na to wszystko aby schowac to.. :)

3.a cos tam biega ladnego :D hhehe

Posted

sobol

dobreeee baaaardzo dobre:)))

Małe sprostowaniebond zwany latającym PON-em to w rzeczywistości bearded collie-ale nic siem nie martw, wszyscy się mylom:PPP

Robull

przeszkody inne są,ale właśnie nie mamy na razie gdzie ich chować:((

Teren jest umiarkowanie pochylony,ale równy,także psy radzą sobie całkiem całkiem

A tervik??hmmm znacie się z forum dogs-to Aza dalej zabij-nie pamiętam,taka młoda suka

Posted
A tervik??hmmm znacie się z forum dogs-to Aza dalej zabij-nie pamiętam,taka młoda suka
Dzięki za podpowiedź. :D Już wiem, ale to nie Aza tylko Taza z Koziarni z Magdą :D
Posted

zdjecia sa extra!

ja bylam w sobote, ale tylko jako widz, bo moja 17-miesieczna sunia cc miala akurat cieczke. poza tym bedziemy chyba najpierw musaly u p. Ani przejsc krotkie szkolenie w zakresie PT, bo Stella jak widzi tyle ludzi i psiakow to jest w swoim zywiole i w glowie jej tylko zabawa, wiec czasami pozostaje glucha na komendy, a bynajmniej nie wykonuje ich tak blyskawicznie jak wiekszosc pieskow, ktore byly na agility. zobaczymy co z tego wyjdzie i czy mi starczy sil i zapalu. bo ona jest niezmordowana.

pozdrawiamy!

aneta & stella

Posted

niestety na ktoryms zdjeciu, aparat za pozno dostosowal sie i nie zalapalem synchronicznego agility w wykonaniu Zuzy i Bonda, jest chyba tylko jak lądują :( ale za tydzien moze powtorza swoj wyczyn.

A co do pogody wydaje sie ponura, ale pozniej super Sloneczko wyszlo i naprawde bylo jak to mowia gorale "piknie" :D a mi paluchy zmarzly :oops: ale spoko nadrobimy to za tydzien...

Posted

Super zdjęcia! :D

Fruwające psiaki i niezły fotograf :wink:

Zazdroszczę Wam, że ich Robull nie wyciął, bo fotki z naszego treningu zostały przez niego usunięte :(

Posted
Zazdroszczę Wam, że ich Robull nie wyciął, bo fotki z naszego treningu zostały przez niego usunięte :(
Przeczytaj sobie wspomniany przez Ciebie topic i przestań wreszcie wypisywać głupoty :evil:
Posted

Ejj...ludzie, a ten Bond, okreslony przez Sobola jako PON, to nie jest Bearded? :hmmmm:

Dlaczego pytam? Otoz kojarze jakiegos beardeda o tym imieniu, wlasnie z Trojmiasta 8)

Juz zauwazylam poprawki :lol: