Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak właśnie:

po wielu trudach i znojach, ruszeni ambicją i wieloma innymi względami naprawiliśmy przeszkody, które jakieś @#%& nam pospuli i ZACZYNAMY!

Może wreszcie uda się zrealizować Projekt X w Tricity-znaczy siem AGILITY

Zapraszamy wszystkich tych, którym tylne części ciała nie przyrosły jeszcze do krzeseł, mają psy pełne werwy i są zapaleńcami na pierwszy trening.

Odbędzie się w następną sobotę tj. 17 styczniaMiejsce Gdynia Orłowo, za C.H. Klif na łąkach, za stacją benzynową Shell, jadąc od strony Gdyni, skręcić w prawo, pod wiaduktem kolejowym-tam nas znajdziecie.

Godzina 10.00

DO ZBOCZENIA! :)

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlaczego tak się dzieje, że jak jest coś fajnego organizowane, to ja zawsze mam szkołę, hę???? :evil:

Wpadłabym chcociaż popatrzeć, bo jeden rekonwalescent, a drugi... Chociaż, z samą Mati na razie... No cóż, Sic, będziemy w kontakcie w razie czego :D

Posted

Heh Sobol to do zobaczenia, ciekawe jak Duke urósł ? :lol:

aga

Ty siem nie martw, my tak będziemy co tydzień:) Jak Widelec??lepiej?

Posted

Duke nie urósł, bo Sobol go głodzi :evil: :wink:

Widelec lepiej, dzięki. Niestety, dwa następne tygodnie odpadają, za tydzień mam jeden egzamin, a za dwa - pięć, w tym trzy końcowe. A, i już trenuję do ustnego za trzy tygodnie - sprawdzam, po ilu piwach mogę najswobodniej mówić, nawet o polityce :D

Posted

biedne psy, ty bys je tuczyla tylko. moj dostaje tyle ile powinien i wcale nie jest mu zimno jak godzine chodzi na dworze :)

...a potem sie dziwia ze nadwaga... :)

Posted

:snipersm: :2gunfire:

Z zieloną kokardką jest DUŻY, a nie spasiony! To są szczeniaki, przypominam Ci uprzejmie!

Mati gruba???? :evil: w którym miejscu???

Chyba za dużo na panią owych psów się napatrzyłeś i Ci się pomyliło :wink:

Posted
hmm :* <---- znaczy buziak :)

Hmm... no tak, ale jak zapewne wiesz, to moja siostra jest specjalistką od gg i takich dziwnych skrótów. Bo mnie to trzeba kawa na ławę :wink:

Posted
hmm :* <---- znaczy buziak :)

Hmm... no tak, ale jak zapewne wiesz, to moja siostra jest specjalistką od gg i takich dziwnych skrótów. Bo mnie to trzeba kawa na ławę :wink:

Posted
Tak właśnie:

po wielu trudach i znojach, ruszeni ambicją i wieloma innymi względami naprawiliśmy przeszkody, które jakieś @#%& nam pospuli i ZACZYNAMY!

Może wreszcie uda się zrealizować Projekt X w Tricity-znaczy siem AGILITY

Gratuluję pomysłu i życzę powodzenia w jego realizacji :P

Do zobaczenia na zawodach!

Posted

Robull

dzięki. możesz być pewien,że w tym roku się spotkamy-pewnie najszybciej w Sopocie (o ile będziemy znowu organizować zawody) i wtedy Wam :evil:

Hihihihi

Posted
Robull

dzięki. możesz być pewien,że w tym roku się spotkamy-pewnie najszybciej w Sopocie (o ile będziemy znowu organizować zawody) i wtedy Wam :evil:

Hihihihi

Trzymam Cię za słowo 8)
Posted

Ja tez trzymam, sic! 8)

I tez dokopie! Nawet jezeli bede musiala tor pokonac samodzielnie, bez uzycia narzedzia pomocniczego (czyt. psa) :wink: