sic! Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 Tak właśnie: po wielu trudach i znojach, ruszeni ambicją i wieloma innymi względami naprawiliśmy przeszkody, które jakieś @#%& nam pospuli i ZACZYNAMY! Może wreszcie uda się zrealizować Projekt X w Tricity-znaczy siem AGILITY Zapraszamy wszystkich tych, którym tylne części ciała nie przyrosły jeszcze do krzeseł, mają psy pełne werwy i są zapaleńcami na pierwszy trening. Odbędzie się w następną sobotę tj. 17 styczniaMiejsce Gdynia Orłowo, za C.H. Klif na łąkach, za stacją benzynową Shell, jadąc od strony Gdyni, skręcić w prawo, pod wiaduktem kolejowym-tam nas znajdziecie. Godzina 10.00 DO ZBOCZENIA! :) Quote
sobol Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 :) no ja bede i tak chyba na 9 na trening w koncu..dostalem wyplate :) Quote
aga 2 Posted January 11, 2004 Posted January 11, 2004 Dlaczego tak się dzieje, że jak jest coś fajnego organizowane, to ja zawsze mam szkołę, hę???? :evil: Wpadłabym chcociaż popatrzeć, bo jeden rekonwalescent, a drugi... Chociaż, z samą Mati na razie... No cóż, Sic, będziemy w kontakcie w razie czego :D Quote
sic! Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 Heh Sobol to do zobaczenia, ciekawe jak Duke urósł ? :lol: aga Ty siem nie martw, my tak będziemy co tydzień:) Jak Widelec??lepiej? Quote
aga 2 Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Duke nie urósł, bo Sobol go głodzi :evil: :wink: Widelec lepiej, dzięki. Niestety, dwa następne tygodnie odpadają, za tydzień mam jeden egzamin, a za dwa - pięć, w tym trzy końcowe. A, i już trenuję do ustnego za trzy tygodnie - sprawdzam, po ilu piwach mogę najswobodniej mówić, nawet o polityce :D Quote
sobol Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 biedne psy, ty bys je tuczyla tylko. moj dostaje tyle ile powinien i wcale nie jest mu zimno jak godzine chodzi na dworze :) ...a potem sie dziwia ze nadwaga... :) Quote
aga 2 Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Pokaż no mi palcem, ino migiem, który mój pies ma nadwagę, hę? :wink: Quote
sobol Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 z zielona kokardka :D hehehehe w ogole jakies takie spasione...mati tez gruba :D a pokaz mi mojego spasionego? :Dhehehe Quote
aga 2 Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 :snipersm: :2gunfire: Z zieloną kokardką jest DUŻY, a nie spasiony! To są szczeniaki, przypominam Ci uprzejmie! Mati gruba???? :evil: w którym miejscu??? Chyba za dużo na panią owych psów się napatrzyłeś i Ci się pomyliło :wink: Quote
aga 2 Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 hmm :* <---- znaczy buziak :) Hmm... no tak, ale jak zapewne wiesz, to moja siostra jest specjalistką od gg i takich dziwnych skrótów. Bo mnie to trzeba kawa na ławę :wink: Quote
aga 2 Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 hmm :* <---- znaczy buziak :) Hmm... no tak, ale jak zapewne wiesz, to moja siostra jest specjalistką od gg i takich dziwnych skrótów. Bo mnie to trzeba kawa na ławę :wink: Quote
sic! Posted January 12, 2004 Author Posted January 12, 2004 A Wy mi siem tu przestańcie całować-zboczuchy jedne!! Aga ja myślałam ,że szkoła ma uczyć a nie rozpijać?? :lol: Quote
aga 2 Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Sic, jak zwał, tak zwał, a że ważne efekty, to już mniejsza, jak się do nich dochodzi :drinking: Quote
Robull Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Tak właśnie:po wielu trudach i znojach, ruszeni ambicją i wieloma innymi względami naprawiliśmy przeszkody, które jakieś @#%& nam pospuli i ZACZYNAMY! Może wreszcie uda się zrealizować Projekt X w Tricity-znaczy siem AGILITY Gratuluję pomysłu i życzę powodzenia w jego realizacji :P Do zobaczenia na zawodach! Quote
sic! Posted January 13, 2004 Author Posted January 13, 2004 Robull dzięki. możesz być pewien,że w tym roku się spotkamy-pewnie najszybciej w Sopocie (o ile będziemy znowu organizować zawody) i wtedy Wam :evil: Hihihihi Quote
sobol Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 a ja bede Ci kibicowal sic! :) bo moj to raczej bedzie traktor,chociaz moze ma w sobie zylke agility :D Quote
Robull Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Robulldzięki. możesz być pewien,że w tym roku się spotkamy-pewnie najszybciej w Sopocie (o ile będziemy znowu organizować zawody) i wtedy Wam :evil: Hihihihi Trzymam Cię za słowo 8) Quote
Mami Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Ja tez trzymam, sic! 8) I tez dokopie! Nawet jezeli bede musiala tor pokonac samodzielnie, bez uzycia narzedzia pomocniczego (czyt. psa) :wink: Quote
sic! Posted January 15, 2004 Author Posted January 15, 2004 Hihihihi przekupimy sędziego!!!! :lol: A najbardziej to ja bym chciała zobaczyć Mami biegającą po torze samodzielnie:) Quote
sobol Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 w rękawie...czy jak to tam sie zwie :D hehehehe Quote
Recommended Posts